Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עדיין בהתלבטות לגבי רכב.

כרגע המועמדים הסופיים הם קורולה 2003, 307 2004-2005 או מגאן 2004-5.

מנסיוני בעבר מאד אהבתי פיז'ו ורנו, ב 307 מפחיד אותי הגיר המסרס וברנו האמינות והסחירות.

האם תוכלו לעזור לי לעשות את הבחירה הנכונה?

תודה.

פורסם

אני מאד מאד מרוצה מה307 וגם כשאני בטיפול במורשה רוב הפידבקים מבעלי 307 אחרים הם של שביעות רצון מהרכב רק כדאי מאד עם מנוע 2000 ולא 1600 עולם אחר.

פורסם

האמינות של רנו? על איזה אמינות בדיוק מדובר? :roll:

עזוב אותך צרפתיות כך יפניות אמינות ביותר למשל ההונדה סיויק לנו יש 2001 במשפחה ומרוצים עד הגג בתקציב שלך תוכל לקחת 02-03 במצב טוב תדאג לטפל זה הכי חשוב.

פורסם
אני מאד מאד מרוצה מה307 וגם כשאני בטיפול במורשה רוב הפידבקים מבעלי 307 אחרים הם של שביעות רצון מהרכב רק כדאי מאד עם מנוע 2000 ולא 1600 עולם אחר.

מהי צריכת הדלק של 307 מנוע 2000?

כרגע אני עם רכב ש"אוכל" אחד לשמונה וזה הורג אותי.

פורסם
מהי צריכת הדלק של 307 מנוע 2000?

כרגע אני עם רכב ש"אוכל" אחד לשמונה וזה הורג אותי.

האמת שאני נוהג די עדין הרכב חזק בצורה ברורה לעומת כל רכבי ה1.6 ולכן אין צורך ללחוץ חזק בשביל לעקוף בתנאים של יום יום 12.5 מחוץ לעיר ו10 בתוך העיר זה הממוצע. הגעתי גם ל1-14 על 100 בכביש 6.

• תוכן חדש...