Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

קיבלתי היום את התוצאות המשמחות של הבדיקה הרפואית (הסיוט של 4 שעות שצריך לעבור מי שמבקש להוציא רשיון מונית/אוטובוס/רכב כבד).

רשום לי ככה:

נמצאת כשיר לנהוג ברכב מנועי מסוג E ללא הגבלה.

בהמשך מסומן "הנך חייב/ת לעבור בדיקה רפואית חוזרת ב 07/2010".

לא מדובר בבדיקות לצורך חידוש הרישיון מפני שאני מחדש ב 12/2010 ויש לי עוד זמן להגיע לגיל 50.

למישהו יש מושג למה אני צריך בדיקה חוזרת? אולי מתוצאות הבדיקה שלי עולה שאני הולך להתחרפן עוד שנתיים?

למישהו קרה דבר כזה?

תודה.

אה וליד הריבוע שסימנו בו X שאני צריך בדיקה חוזרת רשמו בעט P15. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה אומר.

פורסם

רק מגיל 50 ומעלה צריך כל פעם בדיקות בחידוש הרישיון (לרכב פרטי מגיל 65), וגם נראה לי שמדובר בבדיקות הפשוטות של הטופס הירוק. (ראיה ורופא משפחה).

מה שעברתי זה 4 שעות של שאלונים דביליים כדי לראות שאני שפוי ומודע לסביבה ולא חמום מוח ואין לי נטיות אובדניות.

דוגמא:

"אני לא נשיא. נכון/לא נכון"

"הייתי רוצה לבקר במקום שבו מתפרץ הר געש. נכון/לא נכון"

"כשאני הולך ברחוב אני נזהר לא לדרוך על החריצים שבין המרצפות. נכון/לא נכון"

תחשוב איך זה לענות על 500 שאלות כאלה.

השאלה שלי היא, אם עברתי את הגהנום הזה ונמצאתי כשיר למה אני צריך בדיקה חוזרת? האם זה נורמלי?

פורסם

מעל גיל 50 בחידוש רשיון רגיל.

למיטב זכרוני, לרשיון תחבורה ציבורית זה מגיל נמוך יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה שעברתי זה 4 שעות של שאלונים דביליים כדי לראות שאני שפוי ומודע לסביבה ולא חמום מוח ואין לי נטיות אובדניות.

דוגמא:

"אני לא נשיא. נכון/לא נכון"

"הייתי רוצה לבקר במקום שבו מתפרץ הר געש. נכון/לא נכון"

"כשאני הולך ברחוב אני נזהר לא לדרוך על החריצים שבין המרצפות. נכון/לא נכון"

תחשוב איך זה לענות על 500 שאלות כאלה.

השאלה שלי היא, אם עברתי את הגהנום הזה ונמצאתי כשיר למה אני צריך בדיקה חוזרת? האם זה נורמלי?

הם בודקים את זה כדי לראות אם השתגעת כתוצאה מהשאלון הזה.:lol:

פורסם

דיסקו,

מעל גיל 50 - נהגים מקצועיים = רכב ציבורי / משא וכד' - כל שנתיים בדיקות.

מעל גיל 65 - נהגים בעלי רישיון רגיל. (נדמה לי כל 5 שנים).

אגב, לפי הבנתי - הבדיקות לא חייבות להערך במכון הרפואי, מספיקות בדיקות רגילות אצל רופא משפחה ואופטומטריסט מורשה.

אני מניח שאלה שמזומנים למכון הרפואי נקראים בגלל שמהתוצאות עולה ספק מסויים, ולכן רוצים לבדוק שוב ליתר בטחון, או רוצים לאמת משהו לגבי תוצאות רפואיות כלשהן.

את הבדיקות במכון הרפואי משלם המוזמן, כך שיכול להיות שזאת דרך עקיפה לעשות קופה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אגב, לפי הבנתי - הבדיקות לא חייבות להערך במכון הרפואי, מספיקות בדיקות רגילות אצל רופא משפחה ואופטומטריסט מורשה.

אני מניח שאלה שמזומנים למכון הרפואי נקראים בגלל שמהתוצאות עולה ספק מסויים, ולכן רוצים לבדוק שוב ליתר בטחון, או רוצים לאמת משהו לגבי תוצאות רפואיות כלשהן

עבור רכב כבד, ועוד כמה סוגי רכבים, בזמן הוצאת הרשיון אתה לא עושה את הבדיקות הרפואיות הרגילות אלא מוזמן ישר למכון הרפואי. בדיקות הראייה הן רגילות ביחד עם קבלת הטופס הירוק.

פורסם

חנן,

לגבי הוצאת הרישיון - אכן אתה צודק.

אני התייחסתי לחידוש מעל גיל 50, עניתי לדיסקו.

במחשבה נוספת - אולי זה שהם כתבו "בדיקה חוזרת" מנוסח לא הכי נכון ולמעשה נועד להצלבת תוצאות בין שתי בחינות, או לבדיקות המשך שלא נעשו במועד הראשון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...