Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט, מחפש רכב חסכוני לנסיעות עירוניות בירושלים, חשבתי על פיג'ו 106 או סיטרואן סקסו

חבר המליץ לי על הרנו טווינגו שנתון 1997-2000 .כמה שאלות:

למישהו יש מידע רחב על הרכב?

מישהו יודע מה היתרונות/חסרונות העיקריים?

מישהו יודע כמה יקרים הם חלקי החילוף?

במה להתמקד בעת הקנייה?

צריכת דלק?

פורסם

בתור הבעלים של טווינגו 94 אולי אני אוכל לעזור:

מכנית, הטווינגו, במיוחד מהשנים שאתה מחפש חולקת את רוב מכלולי המנוע עם הקליאו ככה שחלקים לא יהיה לך קשה למצוא. צריכת הדלק שלי היא בסביבות 1 ל-16 (ממוצע עיר ובין-עירוני), אל תצפה לאוטו עם המון כוח סוס אבל הטווינגו בהחלט זריזה בעיר. מבחינה קוסמטית (פלסטיקים וחבריהם) כאן יש כבר בעיה, בגלל שלא מכרו המון טווינגואים בארץ, די קשה למצוא חלקים פנימיים, אתה יכול למקנות אותם בקרסו תמורת כליה ולבלב או להזמין אותם באיביי במחיר מצחיק. מבחינת אמינות - הטווינגו שלי לא עשתה צרות מיוחדות עד עכשיו (אבל יש לציין לשמצה את החשמל הצרפתי ולבדוק באופן מאוד קפדני את כל החשמל ברכב - פנל תצוגה, חלונות, תאורה וכו').

בקיצור, זו אחלה מכונית, יהיה לך די קשה למצוא אחת שמורה במצב טוב אבל אם תתעקש אני בטוח שלא תתאכזב.

• תוכן חדש...