Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ניסן אלמרה 2006- ייעוץ.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, תוך שיטוט ברשת בעזרה למציאת רכב לחבר שלי, היסתכלתי בלוח יד 2 וראיתי לתדהמתי שניסן אלמרה 2006 ברמת גימור "טקנה" (לא מבין ברמות הגימור ואשמח להסבר ופירוט על רמת גימור זו) עם קילומטראג' מצחיק עד רמת בדיחה!, עולה כמו הקורולה 2003 ועם כול הכבוד לטויוטה זה הבדל של 3 שנים על אותו כסף. משמעותי, אז עלתה לי המחשבה שאוליי הגיע הזמן למכור את הקורולה ולהיתקדם קצת, יש לי אבל כמה שאלות ואשמח אם תענו לי עליהם.

 

1) מה צריכת הדלק של האלמרה? זה מנוע 1800 ואני ממש רוצה לדעת כמה הוא יזלול אם בכלל ביחס ל1600,

2) איך הגיר והמנוע של האלמרה? עצלנים? רכב איטי?

3) ברמת הגימור שציינתי, שלמיטב הבנתי היא הכי גבוהה. מה האיבזור שיש ברכב?

4) אם יש כול תוספת שתירצו להוסיף לי על הרכב מיידע שלכם או מכול דבר אחר אני אשמח לדעת.

 

תודה מראש ושבת שלום,

פורסם

מנע ה1.8 לא צורך יותר דלק מה1.6 הממוצע, לא באופן שתרגיש ממש.

בנוסף הגיר פשוט ולא מקשה על הרכב והמנוע מעט יותר חזק מה1.6 הממוצעים - לכן הביצועים בסדר גמור ואף אולי מעט טובים יותר מהממוצע.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש שינוי ברמת גימור "פרפקט"? כלומר הבנת לפתע שהטקנה זו לא הרמת גימור הכי גבוהה. יש שינוי בין הרמות גימור?

פורסם

קח בחשבון שהדור הזה של אלמרה התחיל בשנת 2000 והרכב כמעט ולא השתנה עד 2006.

אני אישית לא הייתי לוקח רכב כמעט חדש הבנוי על טכנולוגיה של שתי דורות אחורה.

פורסם

הניסן אחלה רכב ובעולם היא היפנית השנייה רק לטויוטה רק בארץ אפקט העדר חזק(מאזדה) ולכן אם יש לך אופציה ליקנות ניסן שמורה אז תלך על זה.

:fadein:
פורסם

האלמרה, נחשבת למוצלחת במיוחד, אף על פי שהיא לא זוכה להערכה הראויה בשוק הישראלי, וכפועל יוצא סחירותה נמוכה יחסית ומחירה בהתאם.

הטקנה הינה רמת הגימור המפוארת ביותר, הכוללץ בקרת אקלים, מחשב דרך, 4 כריות אויר, פנסי ערפל ושאר ירקות.

 

כפי שכבר ציינו בפניך, אין לחשוש ממנוע ה- 1.8, שכן הוא צורך דלק כמנוע 1.6 ולעיתים אף פחות, שכן כח זמין רב ניתן להפיק ממנו בסל"ד נמוך יחסית (מנוע גמיש).

 

לגביך ספציפית, אינני יודע אם מעבר מקורולה 2003 לאלמרה 2006 תהווה התקדמות. לפחות לא מבחינה טכנולוגית.

פרט לערך מוסף בשנתון הרכב, הניסן לא תעניק לך שום ערך מוסף... (קורולה 2003 נחשבת מתקדמת לזמנה, בעוד אלמרה 2006 מיושנת).

 

לדעתי, להחליף את את הקורולה 2003, כאשר ובמידה משרתת אותך נאמנה ואינה עושה בעיות, ברכב עלום, רק מפעת שהוא חדש יותר- גם מהווה סיכון וגם מיותר.

 

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

×
×
  • תוכן חדש...