Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב , שלסירוגין כאשר אני מסובב את המפתח במתג הצתה החשמל ברכב מתנתק ואי אפשר לעשות כלום.

אין אורות,תאורה,נעילה מרכזית-כלום! לאחר 1-2 דקות זה מסתדר בין אם זה לבד לבין אם אני מנסה לשחק עם המגעים

של המצבר. חשוב לציין שלא בטוח שזה קשור. אני לא מבחין בבעיה של מצבר מתרוקן. כלומר כאשר האוטו מניע אז הוא מניע טוב .רציתי לציין שלאחר שהחשמל חוזר לעצמו ואני יכול להניע , תמיד השעון והתכנות של רדיו דיסק מתאפסים. לעומת זאת מד ק"מ (זה שניתן לאפס) לא מתאפס.

אני מוטרד מזה משום שזאת בעיה שקוראת לסירוגין ולא יודע אם אפשר לאתר אותה במוסך.

האם למישהו יש מושג מאיזה כיוון לגשת לבעיה הנ"ל?

האוטו לאחר טיפול (הוחלפו פלאגים,שמן מנוע,מסנן אוויר,מסנן מזגן).

אני אודה לתשובה.

‎[להבא נא השתמש בפונט ברירת המחדל של הפורום. שינויים מיועדים למטרת הדגשה נקודתית בלבד.]

[תודה, הנהלת CF.]

פורסם

אם הבעיה נפתרת לאחר שאתה משחק במגעים כנראה שהבעיה בסביבה (לאו דווקא בחיבור המצבר, אלא אוליי בחיבור קרוב שזז כאשר אתה נוגע בחוטים).

יש לעבור על כלל חיבור המתח/ההארקה הראשיים ולוודא שהם נקיים ומחוזקים. סביר להניח שבבדיקה זו תימצא הבעיה.

אם אין ברשותך הידע כדאי לגשת לחשמלאי רכב.

פורסם

במוסך בטוח תוכל לאתר אותה מהר יותר מאשר דרך התכתבות.

קודם כל אם חוטי החשמל יושבים טוב על אלקטרודות המצבר אז אין צורך לשחק איתם.

ברגע שאתה מנתק את המינוס אין הזנה של מתח חשמל לרדיודיסק והתחנות נמחקות מהזיכרון.

צריך לאבחן את הבעיה במוסך אשר מכיר את סוג הרכב הנ"ל אולי עדיף מורשה ע"י איש דיאגנוסטיקה וחשמלאי רכב מומחה.

בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

שלום!

נתק את כבלי המצבר ונקה אותם מכל הקורוזיה שהצטברה שם.

שפוך מים רותחים על נעלי המצבר ונקה לאחר מכן עם נייר לטש את כל המגעים.

חבר הכל שוב ובדוק את המצב.

בהצלחה.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

דעתי זהה, ובאם לאחר הקטבים ולמרות, הם יראו כגרועים,יש להחליפם. בנוסף,יש לוודא שחיזוקם תקין, ושלא קיים מצב שהאום המחזקת סוגרת את נעל הכבל כאשר שני קצותיו (המתכת בצד של הבורג והצד של האום) נוגעות זו בזו, סימן לנעל כבל שאינה מתחזקת למקומה כראוי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה. בדקתי עכשיו . ראיתי שהמגע + היה רופף מדי , עד כגי הוצאתו עם היד . חיזקתי אותו וכרגע הוא לא רופף יותר.

אני אעקוב . תודה על התשובות. סליחה על טיפשות שלי.

פורסם

מה זה השטויות האלה "טיפשות"?

אנחנו כאן, חלקנו בעלי מקצוע, ואחרים בעלי נסיון, ואחרי אחרים בעלי הבנה רבה, (ומעטים שלפעמים רושמים שטויות.. כתשובות) , כדי לעזור.

בפעם הבאה שמישהו ישאל את אותה השאלה ,אתה תוכל לעזור לו מנסיונך.

מעבר לכך, נראה שסיימת עם התקלה, אולם, לא לשמוח מוקדם מידי, כי ולמרות שהתסמין לבעיה אותר, תמיד יתכנו תקלות אחרות ו/או נוספות, במיוחד כאשר איננו יכולים לבדוק את האוטו בפועל, אלא דרך המקלדת, ועל פי תיאור בעל הרכב.

נקווה שסיימת עם זה.

בברכת המשך שבת שלום

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...