Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק רכב מאזדה לנטיס 97, הק"מ שלה הם 220,000.

הבנתי שבסביבות הק"מ הזה הגיר(אוטומט) אמור לשבוק חיים/ להזדקק לתיקון.

השאלה היא כמה תיקון כזה אמור לעלות?

בעיקרון הרכב עבר לא מזמן טיפול לברקסים ולרדיאטור (ועוד כמה דברים שלא הצלחתי לעקוב...) כלומר עכשיו יצא מטיפול טוב. השאלה היא אם זה מספיק או שלא שווה לי?

בעיקרון המחיר הוא 22500 (אחרי שהורדתי אותו ב2000 על הגיר) (מצד שני, הטסט בספטמבר)

פורסם

בשנתונים הללו אם לא תוקן /שופץ הגיר אי אפשר להעריך מתי ישבוק חיים.

מאזדות לנטיס-דווקא לאחר מתיחת הפנים השנייה משנתונים 99 ומעלה-

לא מעט מהן נזקקו לשיפוץ כבר בין 180-200K (וזו הסיבה שלמרות שחיפשתי אחת כזו אם אני נתקל בכזה קילומטרא'ז מעדיף לא לגעת ולא להתעסק).

קח בחשבון, שמכוני בדיקה ברובם המוחץ לא נותן אחריות לגיר האוטומטי ובוודאי, ששיפוץ או החלפה עלותם גבוהה בהרבה מ-2000 ש"ח ונעה סביב 4000-5000 לגיר משופץ כולל עבודה (לא מדובר על גיר מפירוק אלא על שיפוץ).

אם אתה נעול על הרכב,כדאי לגשת למכון גירים אוטומטיים שיבצע נסיעת מבחן על הרכב ויאמר את דברו על הגיר.

תוכל לפני כן לבדוק בעצמך האם אין קפיצות חריגות בשילוב ההילוכים,אין דפיקות בנסיעה ואת צבע השמן (שלא יהיה שחור או כהה מידי,זה בוודאי לא יעיד על אחזקה שוטפת והחלפת שמן ומסנן לגיר בזמן).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...