Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מורן תודה על העזרה,

אבל אני יהיה צריך יותר מזה, אני צריך מישהו שאני יוכל לשלם לו בשביל שיקנה לי את החלקים מחו"ל בגלל שאני לא מבין אנגלית ובגלל זה כל האתרים שהבאת לי מיותרים כי אין לי מושג מה הולך שם, נרשמתי לאיי ביי ונראה לי שהבנתי איך זה עובד אבל הקטע אם הבנאדם אמין ויש לו פידבקים טובים ואם הוא עושה משלוחים לארץ זה כבר ניהיה מסובך מידי.

לגבי המארז אני מעדיף את הVOOMPC כי חשוב שהוא יהיה קטן כמה שיותר ושיעשה כמה שפחות רעש ויפלוט כמה שפחות חום אבל בגלל זה יהיו הרבה לוחות שאני לא יוכל להשים בגלל המארז למשל הCORE 2 DUE נראה לי לא יכנס, רק לוחות של VIA והם לא משהו מבחינת ביצועים כמו INTEL למשל.

לגבי הסאונד לא כל כך הבנתי על מה דיברת שם אבל אני יכול להגיד לך מה אני רוצה ואתה תגיד לי מה אני צריך, הכי חשוב לי שלא יהיו רעשים מיותרים ואין לי צורך ברדיו דיסק אם יש לי הכל במחשב.

לגבי תוכנת FRONTED אני כנראה יהיה צריך מישהו שיחליט מה הכי מתאים לי כי אני לא מבין כלום בקישור ששלחת לי.

ולגבי המסך נגיעה אני מאמין שעדיף להזמין מחו"ל כדי שיצא זול והבנתי שאין לי ברירות ואני חייב נשלף, לגבי התקציב של המסך תאמת אין לי תקציב בכלל לכל הפרוייקט הזה, אני מוכן להשקיע כל שקל שצריך אבל שיהיה פרוייקט ממוצע נורמלי לבנאדם רגיל שרוצה מחשב ברכב בלי הרבה קומבינות שיפעל כמו שצריך בגלל זה אני רוצה שהכל ישתלם לי, זתומרת מסך לא יקר מידי לא זול מידי, שיהיה טוב אבל לא יקר (ממוצע),ובקיצור ככה אני רוצה שכל הפרוייקט שלי יהיה.

אז בקיצור אני צריך שמישהו יקנה לי מסך נגיעה נשלף, ספק DC-DC אני מעדיף כמה שיותר חזק כדי שאני לא יצטרך לחשוב על עוד משהו כל כך הרבה שאני קונה את החלקים למחשב, ולגבי המארז VOOMPC אתה תגיד לי אם זה מתאים בשבילי.

תודה על כל העזרה אני מודה לכם מאד.

נ.ב אני מעדיף לקנות את כל החלקים חדשים עם אחריות כדי שלא יהיו לי בעיות בדרך.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי המתח שצריך לקבל מהמצבר

יש ממירים מיוחדים לשימוש של מחשב (PC בייתי) בתוך האוטו

שיודעים להמיר 12V לחיבורי מחשב רגילים

צריך לבחור לפי הW שהמחשב יצרוך

דוגמא לממיר 180W (יש גם יותר ופחות)

180W DC-DC ATX/BTX

http://www.opussolutions.com/index.php?p=product&id=56

הממיר יודע לנהל את ההדלקה והכיבוי של המחשב, למנוע צריכת יתר מהסוללה שיגמור את חיה,

ועוד כל מיני דברים נחמדים

עכשיו כל זה נחמד מאוד אבל לא ראיתי להשיג את זה בארץ בנתיים חייבים להזמין מחול

ניר

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

שאלה:

הספק כוח של המחשב שלי הוא 500W. ברור לי שזה לא ההספק הכללי של המחשב, אני מאמין שבסביבות ה180W אבל מצאתי ספק יעודי 250W, אני לא רוצה לקחת סיכון אז אני אקח אותו.

אבל הבעיה היא שהקונקטור חשמל של המחשב הוא שונה כזה יש לו 24 פינים וזה לא חיבור רגיל כי ספקי כוח אחרים שאני מחבר למחשב לא מתאימים, בגלל הקונקטור. מה עושים? יש הצעות?

תודה

פורסם

מורן, אני מסיר את הכובע.

כל הכבוד על ההסבר ובעיקר על הסבלנות.

חבר'ה תלמדו מהבחור, מאד רציני ויסודי. זו הגישה לפרויקט מוצלח.

אני כבר מת לראות ואפילו יותר לשמוע :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
שאלה:

הספק כוח של המחשב שלי הוא 500W. ברור לי שזה לא ההספק הכללי של המחשב, אני מאמין שבסביבות ה180W אבל מצאתי ספק יעודי 250W, אני לא רוצה לקחת סיכון אז אני אקח אותו.

אבל הבעיה היא שהקונקטור חשמל של המחשב הוא שונה כזה יש לו 24 פינים וזה לא חיבור רגיל כי ספקי כוח אחרים שאני מחבר למחשב לא מתאימים, בגלל הקונקטור. מה עושים? יש הצעות?

תודה

לוחות אם מודרנים מגיעים עם מחבר מתח ראשי של 24 פינים, זה סטנדרטי. לוחות ישנים יותר סופקו עם כניסה של 20 פינים.

ספקי כח מודרנים מגיעים עם מחבר של 24 פינים, לפעמים המחבר הזה מגיע כ-2 מחברים, אחד של 20 פינים ועוד אחד של 4 פינים, אפשר לחבר אותם ביחד לכניסה הראשית של לוח האם (שים לב שאני לא מדבר על המחבר ATX12V שמיועד בד"כ עבור מעבדי פנטיום 4 שצורכים הרבה זרם על מסילת ה 12V).

אפשר לחבר ספק כח עם קונקטור של 24 פינים ללוח עם קונקטור של 20 פינים בעזרת מחבר שממיר את הקונקטור שיתאים. לעומת זאת לא עושים להפך.

• תוכן חדש...