Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני שעה עשיתי תאונה עצמית עם האוטו

נסעתי לי על כביש בתוך העיר איבדתי שליטה הסתחררתי והגעתי למצב שאני נוסע רוורס ונכנסתי במעקה מדרכה ירוק.

הלכ לי פנס אחורי כל הדלת האחורית (הדלת החמישית) בגז' נדפקה,סופית אגזוז התקפלה, כנף אחורית נפגע מעט והתקפלה פנימה, הדלתות נסגרות עם רעש עכשיו כאילו לא מתאימות כזה.

מה שמפתיע השמשה האחורית נשארה שלמה ! היא עפה הצידה מהאוטו ונשארה שלמה לגמרי ללא שריטה !

בכמה יכול להסתכם תיקון של פגיעה כזאת ? והאם יש סיכוי שיורידו את הרכב מהכביש בגלל שאוליי נפגעה השילדה או משהו ?

20-07-08_0244.jpg

פורסם

אאוץ'. לא נראה טוב.

קצה שלדה זה די בטוח,

לגבי השאר - קצת קשה לספק אבחנות מתמונה באינטרנט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לך וו גרירה מאחור? אם כן, תבדוק שלא התעקמה. אם התעקמה - יש לך בטוח קצה שלדה, כי וו הגרירה היא חלק מהשלדה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני כלל וכלל לא משוכנע, שהשילדה נפגעה, אולי ההיפך.

להערכתי היא לא נפגעה.

בכל מקרה מדובר בתיקון די יקר, רצוי לערב ביטוח.

פורסם

ואם וו הגרירה נפגעה? (אם יש כזו בכלל...) ומה זאת אומרת "להיפך"?

וו הוא זכר (האמן לי, בדקתי מה יש לו בין הרגליים), ולכן הוו נפגע ולא נפגעה.

אלעד

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תעשה סיבוב בין כמה מוסכים ותראה מי מתאים לך

קח בחשבון שהתיקון לא יהיה זול לפחות 1500 ש''ח

מי שיגיד לך פחות מזה פשוט יעשה עבודה חפיפה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תנסה להשיג פנס מפרוקיה ואת הטמבון האחורי יכול להיות שאם תביא את זה לבד זה יצא יותר זול.

תבדוק כמה עולה לסדר את הטמבון בנפרד אם המחיר בפרוקיה יותר זול תקח משם ותזרוק את הישן.

לך לפחח רכב שיתן לך מחיר לתיקון מומלץ ללכת לכמה כדי לקבל הערכה של מחיר.

אם אתה אומר שהדלתות נסגרות עם רעש זה אומר שהפגיעה עברה גם לפח שליד הדלתות או לדלתות עצמן לפעמים בתיקון זה לא יהיה כמו שזה היה קודם כי דלתות נסגרות על המילימטר וכנראה זה גם לא יהיה אטום לגמרי, זה תלוי בפגיעה יכול להיות שיצליחו לסדר לך את זה.

S2000

פורסם

יש לך שם נזק לא קטן, מלבד השגת החלקים יש לך שם לתקן את שתי הכנפיים האחוריות שעלו על הדלתות האחוריות, להחליף דלת אחורית, טמבון, כנף, ואיך אפשר בלי הסופית של האגזוז...

ובטוח שיש שם קצה שילדה, זה תיקון של 4000 שקל בערך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מכסה מטען עולה בסיבות 700-800 ש"ח תנסה לחפש בצבע זהה.

אם לא צבע עולה 400 ש"ח

פנס לא יקר בסביבות 300 ש"ח

בקשר לכנף אחורית שמ' לא נראה טוב בתמונות מה שכן יש לשפץ מגן אחורי. מישהו פה אמר בקשר לוו גרירה שזה חלק משילדה זה לא נכון, וו גרירה מתחבר עם ברגים לקורות שילדה ויכול לגרום לכיפוף בשילדות.

אני מעריך את הנזק בסיביות 2500 ש"ח אבל התמונות לא משקפות את כל הנזק, הן צולמו בלילה .

פורסם

על סמך מה אתם קובעים שלרכב יש "קצה שלדה"? רק על סמך העובדה שלרכב צפוי תיקון יקר? :roll:

שימו לב שהפגיעה היתה גבוהה יחסית, הטמבון כמעט שלא נפגע ולכן סביר מאוד להניח שקורות האורך של השלדה לא נפגעו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני חושב כמו מר פיק היקר.

הטמבון, עד כמה שרואים מהתמונה, לא כ''כ נפגע ולכן לא הייתי בטוח כ''כ לגבי פגיעה בשילדה.

פורסם
על סמך מה אתם קובעים שלרכב יש "קצה שלדה"? רק על סמך העובדה שלרכב צפוי תיקון יקר? :roll:

שימו לב שהפגיעה היתה גבוהה יחסית, הטמבון כמעט שלא נפגע ולכן סביר מאוד להניח שקורות האורך של השלדה לא נפגעו.

צביקה תרשה לי לא להסכים איתך! רואים בברור שכתוצאה מהמכה יש רווח בין המגן אחורי לפח אחורי.

זה אומר שיש פגיעה בפח אחורי, והפח אחורי מולחם לקורות שילדה חוץ מזה רואים בברור שהמגן אחורי איבד את צורתו וסביר להניח שתומך הפנימי למגן אחורי נפגע, והוא מחובר כנ"ל לקצוות שילדה לפי כך ניתן להעריך ב90% שיש פגיעה אולי מנורית אך בכל זאת פגיעה בקצוות שילדה.

פורסם

אוקיי היום עשיתי סיבוב לסוכנות ביטוח שלא עזרו בכלל כי יש לי רק צד ג'.

בהתחלה נסעתי למוסך שהחברת ביטוח עובדת מולו הציעו לי את כל התיקון ב5000 !

הלכתי לסיבוב בין מוסכים ופירוקיות, קניתי פגוש מכסה מטען לא באותו צבע אבל ביחד יצא 570 שקל והמכיר ההכי זול לעבודה מצאתי ב2500.

אחד המוסכים אמר שזה טוטל לוסט כי באמת יש קצה שלדה.

נשאר לקנות פנס, לרתך את האגזוז למקומו ולישר את הסופית שלו וזהו.

תודה רבה על היעוץ !

אשאיר תמונה אחרי התיקון עוד כמה ימים.

פורסם

קנית דלת חמישית וקנית פגוש?

מעולה.

בוא ננסה לחסוך קצת כסף.

את הדלת החמישית והפגוש אתה יכול להחליף לבד, סך הכל הדלת מחוברת עם ברגים לצירים שלה, בנוסף מותקן בה המנגנון של המגב האחורי, הפנסים והחיווט שלהם.

אם יש לך ידים טובות, אין סיבה שתלא תצליח, אולי תעזר באיזה חבר.

את הפגוש תוכל לחבר לבד גם כן, סך הכל כמה ברגים, וחיווט של תאורת לוחית רישוי.

בקשר לכנף - אותה הייתי נותן לפחח לתקן ולצבוע, עלות של כ500 שקלים.

את האגזוז הייתי מתקן אצל מישהו שמתמחה באגזוזים ואת השמשה מתקין אצל הפחח.

אגב, אם תביא את הפגוש והדלת החמישית, הפחח יקח ממך פחות כסף על צביעה כי הוא לא צריך לעטוף את כל האוטו, והגישה קלה יותר.

כנ"ל הפגוש.

בהצלחה.

אגב - את כל מה שרשמתי למעלה בקשר לדלת האחורית הייתי עושה אחרי הפחחות (רק בזהירות לא להרוס את הצבע), ככה כל החלק יהיה צבוע ולא יהיו חלקים בצבע אחר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...