Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שידוע לי מה שמחלק את החשמל לפלאגים זה המפלג.

והכוהל תפקידו להמיר מתח חשמל מהמצבר לעצמה של הפלגים.

וממנו יוצא כבל למפלג.

פורסם

וברכבים חדשים יותר אין מפלג והחלק הוא יחידה אחת

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• ספונסר פורום
פורסם

סליל הצתה גרמני איכותי לרכב הזה עולה כ 800 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בפאסאט 98 מותקן מודולכהל חלק זה מקורי עולה כ-800 ש"ח .

המקורי הוא מתוצרת ברו . ניתן להשיג את אותו הכהל (ברו) ללא הכיתוב VW בפחות

כסף (כ-500-600 ש"ח).

מכר שלי קנה חליפי סיני ב-280 ש"ח לדעתי שם את כספו על קרן הצבי.

דורון.

מסתבר שרון הקדים אותי.

פורסם

לא מחייב, בגלל שזה רכב כזה ישן יש מצב טיוב שכבר החליפו את הכוהל וחלקים נוספים לחדשים, חוץ מזה אין בזה חוקים, חלק יכול לעבוד 30 שנה ולא להתקלקל או להתקלקל אחרי 3 חודשיים שהוצאת רכב חדש מהחברה, מדובר בכל חלק לא רק בכוהל...

פורסם

יש דברים שאין בעיה לקנות משומש או שניתן לקנות משומש ולשפצו. אין שום הגיון בקניית סליל הצתה משומש. הרכיב הזה מתקלקל עם הזמן בכל רכב.

פורסם

דווקא סליל הצתה זה חלק שבדרך כלל אורך חייו הוא עצום.

בהרבה רכבי אספנות עדיין מותקו ופועל סלילי הצתה מקורי בן למעלה מ 30 שנים.

במשך עשרות שנותי כחשמלאי רכב החלפתי מעט מאוד סלילי הצתה פגומים.

לצערי הרב נתקלתי בהרבה מוסכים וחשמלאי רכב שמחליפים סתם סלילי הצתה כשהם תקינים וללא פגם.

סלילי הצתה תחליפיים מיצרנים עלומי שם אכן עלולים להיות בעייתיים ורצוי מאוד להמנע מהם ואני אישית מעדיף סליל הצתה מקורי משומש מאשר חדש תחליפי ירוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

סליל הצתה מבחינה חשמלית הוא רכיב המועד לפורענות, יש בו פולסים, זרם גבוה מצד אחד ומתח גבוה מצד שני- שלושת מרעין אלו הם המתכון לרכיב שאורך חייו מדוד.

אני מסכים שבמיוחד ברכבים ישנים לרוב סלילי הצתה היו מחזיקים זמן רב. ברכבים חדישים יותר אנחנו רואים מקרים רבים של סליל/מודול הצתה שהלכו לעולמם.

רון יוכל לספר כמה כאלו הוא מחליף, מכל מקום לדעתי רכישת מקורי היא לא החלטה צרכנית נכונה.

פורסם

מחפש מקום להגיד את זה כבר הרבה זמן.

לא כותבים ולא אומרים כוהל. כי כוהל זה ספירט (אלכוהול) שמשתמשים בו ברפואה ובמעבדות.

ברכב קוראים לזה קויל או כויל - (לא משנה כי זו מילה לועזית) בדיוק כמו שכותבים באנגלית coil.

• תוכן חדש...