Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחי רכש רבעיית צמיגי אולסטאר חדשים ל 205 במידה סטנדרטית בצמיגיה מומלצת בפורום.

ראיתי שיש על המסגרת שלהם מעין בליטות לאורך היקף הצמיג בדופן החיצונית, עד כמה שידוע לי זה קורה ממכת מדרכה ואז הצמיג פסול.

העניין הוא שהצמיגים חדשים, יש סיבה לגשת ולהחליפם, או שזו תופעה ידועה בצמיגים חדשים?

מצורפת תמונה להמחשה.

תודה רבה.

12072008305.jpg

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אצליב 205 צמיגים בני כמעט שנה ואין שום בליטת.

מצד שני הצמיגים שלי מפירמה טובה ולא זבלה סיני ולכן אולי זה התשובה למה לי אין בליטות ולך יש.

תלך לפנציריה שממנה נרכשו ודרוש החלפתם , תגיד שבאתה איזה בוקר אחד וראיתה את הבליטות.

לדעתי אם יש מצב אז תוסף קצת כסף ותחליף למשהו נורמאלי.

פורסם

הבליטות הללו אינן חייבות להיגרם רק ממכה, הן גם יכולות להיות תוצאה של פגם בייצור.

החלף את הצמיג באופן מיידי, שכן בליטה שכזאת בד"כ מלמדת על קרע בחוטים הרדיאליים של הצמיג, ומשם הדרך לפיצוצו ולגרימת תאונה קצרה מאוד.

אני ממליץ לך בכל לשון לנצל את ההחלפה כדי להתקין צמיג מתוצרת יותר מכובדת, שאולי יעלה לך כמה שקלים יותר, אבל בשעת הצורך יציל אותך ממצבים שאתה לא רוצה להגיע אליהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שאלעד אמר ובצדק.

אני יחזק אותו ואומר כי צמיג זה הדבר שהכי אתה צריך להשקיע ברכב. לא להתפשר ולא לקנות זול, זה מה שיציל אותך מתאונה.

פעם הבאה שאתה הולך לקנות צמיג אל תסתכל על התג מחיר תקבע איזה צמיג אתה שם ברכב ותבחר צמיג איכותי של חברה ידוע.

S2000

פורסם

צמיגי ALLSTAR אלו צמיגים של ALLIANCE שמיוצרים ע"י קבלן , והם בדרך כלל באיכות ירודה מאוד! הבליטות הללו בדרך כלל נגרמות ממכה או מפגם בייצור ,אני מאמין שבדרך כלל זה שילוב של שניהם.. כמו שאומרים "הזול הוא בדרך כלל היקר" !

אני לא חושב שבפנצריה שמכרו לך את הצמיגים ירצו להחליף לך אותם מכיוון שבדרך כלל בליטות מן הסוג הזה לא נחשבות לפגם בייצור ולכן אין מה לדבר על אחריות. אם הבעלים של הפנצריה הוא בן אדם הגון ולצערי אין הרבה כאלה ,הוא יחליף לך אותם, אבל מהנסיון שלי בדרך כלל לא כך יהיה המצב...

המלצתי היא לשלם יותר ולקנות צמיגים איכותיים!!

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

תאמין או לא אבל קורים גם מקרים של בליטות כאלה שלא קשורות למכות שהצמיג קיבל.

להורים שלי בכירזמה היו שני צמיגי FULDA שבשניהם נוצרה לאחר שנה בערך של שימוש,

בליטה רצינית ביותר בסוליות, בצד החיצוני של הצמיגים לכיוון חוץ האוטו.

ב-80-100 קמ"ש הצד האחורי של האוטו רקד מצד לצד כמו מריונטה :shock:

אצלי היה מדובר בסוליות ככה שלא הייתה שם מכה.

מאז אני קונה רק צמיגים איכותיים.

אין אפס - What you pay is what you get!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
שלום,

אחי רכש רבעיית צמיגי אולסטאר חדשים ל 205 במידה סטנדרטית בצמיגיה מומלצת בפורום.

ראיתי שיש על המסגרת שלהם מעין בליטות לאורך היקף הצמיג בדופן החיצונית, עד כמה שידוע לי זה קורה ממכת מדרכה ואז הצמיג פסול.

העניין הוא שהצמיגים חדשים, יש סיבה לגשת ולהחליפם, או שזו תופעה ידועה בצמיגים חדשים?

מצורפת תמונה להמחשה.

תודה רבה.

אם מדובר בצמיגים חדשים , סע מיידית והחלף את הצמיגים, אל תוותר מדובר פשוטו כמשמעו על חיים ומוות.

אין ספק כלל שהצמיג פגום ואינו ראוי לשימוש, במקרה ויהיה סירוב להחלפה פנה לאליאנס ודרוש החלפה.

האמת היא שאני הייתי מוסיף סכום כספי על מנת להחליף לצמיג איכותי יותר, צמיגים הם בהחלט לא המקום הנכון לחסוך בו כסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הצמיג נראה ממש חדש,

לכל הרביעה יש את הבליתה?

גש לפנצ'ריה, ודרוש החלפה, זה זכותך כלקוח

לי הייתה בליטה על "הסוליה" לאחר שצמיג התחיל להיבש.

בהצלחה

פורסם

מחזק את אלעד, גש להחליפם במיידי והשקע בצמיגים איכותיים יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום ,היום ניגשתי לצמיג ישיר ממנה קנה אחי את הצמיגים, והם החליפו לי את 4 הצמיגים ללא ויכוח, לצמיגים של קלבר שעלו 270 כל צמיג. במקום 190 לאולסטאר.

כלומר הוספתי 320,לצמיגים הכי טובים שהיו במידה הזו.

האם זה מחיר טוב?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...