Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

(לא מצאתי תשובה קולעת למה שאני שואל במנוע החיפוש)

נפלתי ברשת וגם אני לבסוף שידרגתי את מכשירי למכשיר דור 3 בסלקום.

קיבלתי על עצמי את ההכרה שאני אשלם כל חודש 20 ש"ח לשירותי הדור ה-3 למרות שבתכלס אין לי כל צורך בזה.

בשיחה שביצעתי עם אחת הנציגות של סלקום נאמר לי שהחבילה הזאת נותנת לי 1000MB של גלישה- שווה ערך לממוצע של שעתיים וקצת גלישה בכל יום בחודש.

בימים האחרונים התנסתי קצת בגלישה מהמכשיר והגעתי לדף מחירון ששם מפורט מחיר כל פעולה בגלישה.

לדוגמא: צפיה בסרטון וידאו- 3 ש"ח ?!:shock:

אם אני צופה בסרטון ב-ynet לדוגמא דרך המכשיר אני משלם על זה עוד כסף?

אני יודע שאם אני אתקשר לסלקום הם יתחילו לבלבל במוח (והמענה יקח שעתיים)

אני גם לא מעוניין שהחשבון החודשי שלי (שגם ככה מתנפח עכשיו עם עלויות הדור ה-3) יזרוק אותי מחוץ לבית.

אולי בעלי מכשיר דור 3 מנוסים יותר יוכלו להאיר את עיני??

תודה.

פורסם

מדובר על גלישה חינם לאתרים כמו קארספורום.

עכשיו תוכל להגיב פה על הודעות 24/7, מכל מקום בארץ, ללא תוספת תשלום!

כמובן שגם YNET, WALLA וGLOBES אפשריים, אבל גם ככה יש שם מלא טוקבקיסטים.

כשהם מדברים על סרטון וידאו, הם מתכוונים לסרטונים שלהם, לא לסרטונים של YNET.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מזמן יצא חוק שמאפשר לך להתנתק מחבילת דור ה3, ואינך חייב לקחת אותה. מה שכן, החברה תייקר לך את המחיר של המכשיר ככה שתבדוק אם זה משתלם לך או לא.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מדובר על גלישה חינם לאתרים כמו קארספורום.

עכשיו תוכל להגיב פה על הודעות 24/7, מכל מקום בארץ, ללא תוספת תשלום!

כמובן שגם YNET, WALLA וGLOBES אפשריים, אבל גם ככה יש שם מלא טוקבקיסטים.

כשהם מדברים על סרטון וידאו, הם מתכוונים לסרטונים שלהם, לא לסרטונים של YNET.

אתה טועה!

החבילה שאתה קיבלת הינה חבילת גלישת WAP כלומר דרך הדפדפן של המכשיר, קארספורום לא תומך בWAP לכן במידה ורכשת מכשיר מתקדם סימביאן, לדוגמה N95 או N73 תצטרך גם חבילת גלישה ב GPRS כלומר גלישת HTML, שזה חבילה נפרדת בעלות גבוהה יותר.

וקודם כל כבר לא קוריאם לזה חבילת גלישה בדור ה 3, אלא דמי שירות בדור ה3.

ומן הסתם כל תוכן יעלה לך כסף, כמו למשל טרוטרון או ווידאו בצפייה אישית

קח לדוגמא אחזקת רכב, יש לך תשלום ביטוח קבוע (דמי שימוש), דלק (למשל שירותי דור 3), ואפשרות לרכוש תוספות לרכב.

במידה ואתה אכן רכשת מכשיר כזה ואין לך חבילת גלישה GPRS הייתי ממליץ לך או לרכוש חבילת גלישה דאטה, או לבטל את האפשרות לגלישה (לא תלוי בדמי שירות לדור ה 3).

פורסם
לא מזמן יצא חוק שמאפשר לך להתנתק מחבילת דור ה3, ואינך חייב לקחת אותה. מה שכן, החברה תייקר לך את המחיר של המכשיר ככה שתבדוק אם זה משתלם לך או לא.

קניתי מכשיר לפני שנה ואני עדיין משלם עליו ועל חבילת הגלישה. אני יכול עכשיו להגיד לסלקום שאני לא רוצה את חבילת הגלישה?

ואתה רוצה להגיד לי שאם אני אבקש את זה הם יכולים להעלות לי את מחיר המכשיר? או שדיברת על לקוחות חדשים?

פורסם

לא יצא שום חוק.

העניין שספקיות הסולולר שינו את השם מחבילת גלישה בדור ה 3 לדמי שימוש ברשת דור3.

ולפחות בסלקום מציעים לך חבילת גלישה 100MB ל WAP או 10 דקות שיחת ווידאו בחודש חינם.

במידה ויש לך במכשיר סים דור 3 אתה תשלם את דמי השירות, אי אפשר לא לשלם את המחיר, מה שכן אפשר לעבוד לסים של דור 2.5 ולא לשלם את הדמי שימוש אך גם לא להנות מתכני הדור ה 3.

פורסם

אני חושב ש-90% מבעלי הדור השלישי בכלל לא מעוניינים בו אלא נמצאים איתו עקב הכפייה של חברות הסלולר.

המעבר לדור 2.5 דורש תשלום?

פורסם

תתפלא דווקא כמה אנשים כן משתמשים בדור ה 3.

ולא לא עולה כסף אך לרוב אנשים מתקדמים עם הטכנולוגיה ולא הולכים איתה אחורה.

אתה לא "משדרג" את המכשיר במעבר לדור 2.5 אתה פשוט מחליף כרטיס סים.

פורסם

לא טענתי שזה לשדרג, אבל אם זה מה שהבנת אז נגיד :roll:

אין לי שומדבר נגד טכנולוגיה, אבל ידוע שעניין התשלום על הדור השלישי בא לעשות כסף על חשבון אנשים שלא יודעים על מה הם משלמים בכלל.

פורסם
קניתי מכשיר לפני שנה ואני עדיין משלם עליו ועל חבילת הגלישה. אני יכול עכשיו להגיד לסלקום שאני לא רוצה את חבילת הגלישה?

ואתה רוצה להגיד לי שאם אני אבקש את זה הם יכולים להעלות לי את מחיר המכשיר? או שדיברת על לקוחות חדשים?

לא יודע, תברר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני חושב ש-90% מבעלי הדור השלישי בכלל לא מעוניינים בו אלא נמצאים איתו עקב הכפייה של חברות הסלולר.

המעבר לדור 2.5 דורש תשלום?

אני לקוח סלקום כמוך.

אין לך סיכוי לברוח מהתשלום של אותם 20 ש"ח - אם תחליף למכשיר דור 2.5 אתה יכול לבטל את חבילת הגלישה אבל את המכשיר לא תקבל ללא תשלום (לפחות אותם 20 ש"ח).

מה שכן - אני ממליץ לך לבדוק אפשרות של חבילת שיחות לפי מספר דקות שאתה מדבר. הם מבטלים דמי מנוי והשיחות יורדות במחיר או נספרות לפי כל שניה (ולא כל 12 שניות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תתפלא דווקא כמה אנשים כן משתמשים בדור ה 3.

.

דור 3 מבחינתי לפחות זה דיבור אחד עם השני במצלמה.

אישית יש לי דור 3 מלפני איזה 3 שנים כבר, שבוע אחרי שיצא המקרר של LG מבית אורנג' כבר עשיתי טעות וקניתי אותו, ועד היום דיברתי במצלמה אולי 4 פעמים.

כמות האנשים שאני מכיר שיש להם דור 3 היא 90 אחוז מכלל האנשים שאני מכיר, כמות האנשים שמדברים במצלמה היא 0 אחוז ונראה לי שאולי רק 5 או 10 אחוז מכלל האנשים שיש להם דור 3 משתמשים בו בתור שיחה במצלמה.

וכן, טוחנים אותי בתשלום האידיוטי הזה אבל אין מה לעשות, זה כמו שחברות הסלולר הוסיפו לאחרונה דמי שימוש חודשיים מבלי אפילו להתשמש בפלאפון :roll:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

מכל הבלאגן שנעשה כאן:

-איפה אני יכול לגלוש חינם ללא תוספת לחשבון החודשי? (אלו אתרים)

-אפשרי או לא אפשרי לרדת לדור 2.5 לפי דרישה?

המכשיר שרכשתי לפני 4 ימים הוא נוקיה 6500 סליידר.

(בחשבונית מעל 199 ש"ח ההחזרים משאירים לי מכשיר בחינם)

• תוכן חדש...