Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ביום חמישי אני אמור להגיע לגני התערוכה בשעה 11.30. איך אני עושה את זה ברכבת? חשוב שזה יהיה ברכבת (יש לי נסיעה הלוך ושוב חינם...). מירושלים אני יוצא ב-8.43 אבל אני לא יודע איפה לרדת לגני התערוכה.

לפי מה שהבנתי אני צריך לרדת בעזריאלי, ולקחת קו 521. אין אותו בשעות שאני צריך. מונית אין לי כח לקחת (אבל יש אופציה פתוחה).

מה עושים? (אודה למי שיריך אותי איך לעשות זאת...)

מנחם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ממה שידוע לי יש רכבת שמגיעה קרוב לגני התערוכה ומשם הליכה של 5-10 דקות ברגל .

וגם מנסיון הנסיעה ברכבת מירושלים לתל אביב איטית מאוד לוקח בערך שעה ו45 דקות להגיע לתל אביב!!!

פורסם

אתה יורד בתחנת רכבת האוניברסיטה ומשם 2 דקות ואתה בגני התערוכה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא, לא, לא, לא! שלא תעז!

אין מתנות חינם.

בשעה כזו, נסיעה באוטובוס תימשך כשעה (45 דקות + פקקים),

ולא משנה באיזו שעה, נסיעה ברכבת תימשך בין שעה ו-45 דקות לבין שעתיים.

שלא לדבר על זה שאתה עוד צריך להגיע איך שהוא לתחנת הרכבת הירושלמית,

שהיא חור איום בקצה סוף העולם שמאלה.

מי שנוסע ברכבת מירושלים לת"א בקו הנוכחי מרצונו החופשי

מעבר לפעם ראשונה ואחרונה הוא אדם שלוקה בנפשו.

הלוך ושוב לת"א זה בערך 30 שקלים ו-10 אגורות באוטובוס.

בקיצור, כלום. קח 480, רד בארלוזורוב, תפוס אוטובוס או רכבת לגני התערוכה, וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה לא ממהר ,הנסיעה בין ירושליים לבית שמש דווקא די נחמדה ,נוף וכו'.

אם אתה ממהר תסע באוטובוס.

לגבי התחנה אתה יורד באוניברסיטה יוצא בצד של גני התערוכה, והולך אולי 100 מטר לשער של גני התערוכה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הזמן הוא לא הבעיה שלי. אני יוצא מי-ם ב8.43, ומגיע ב-10.26. אני ממש רוצה לנסוע ברכבת, א. בגלל שיש לי נסיעה חינם, ולמה לא לנצל?; ב. כי אמרו לי שהנסיעה ממש כיפית... רוצה לנסות...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אז אתה נוסע ברכבת עד ת"א-אוניברסיטה, ושם יש לך צד אחד שמוביל לאוניברסיטה עצמה, וצד שני שמוביל למרכז הירידים.

תהנה בכנס המשתחררים..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...