Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי לכל סניפי דלתא וגולף&קו בפ"ת, לH&O וגם לגרבו בקניון הגדול. באף אחד מהם אין, אבל לכולם יש בוקסרים עם הדפסים של דיסני. במשביר לצרכן הייתי לפני יומיים - אותו סיפור (יש דיסני, אין בוב ספוג).

העניין הוא שאני צריך ספציפית הדפס של בוב ספוג (לא בשבילי! למתנה) ולא יודע איפה למצוא.

למישהו יש רעיון?

פורסם

יש חנות בשינקין שאני לא זוכר את שמה כרגע יש בה כל מיני חולצות עם הדפסים ייחודיים,אחרי קנה

שם בוקסר של סאותפארק ולפי מה שהוא אומר יש גם של בוב ספוג.

אני יודע בוודאות שיש בשוק של טירה באסטה של בחור ישראלי רק עם בוקסרים וחולצות,שם אני קניתי

את הבוב ספוג שלי.:-)

בהצלחה.

פורסם

למה לא לקנות בוקסר רגיל, ואז ללכת למקום אחר ולהדפיס עליו ?

אני עשיתי את זה בזמנו, רק עם הדפס רקום.

כמובן שיצא יותר יקר, אבל האיכות בהתאם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני ראיתי תחתוני בוקסר של בובספוג בדיזינגוף סנטר, בחנות שבה יש גם הרבה חולצות של להקות רוק (אני לא מתכוון לתומר, אלא לחנות השנייה).

ראיתי את התחתונים האלו בוודאות.

פורסם

בכל שוק שמכבד את עצמו.

לי אישית יש 3 בוקסרים, 2 של בוב ספוג ו 1 של סוניק הקיפוד.

אני קניתי בשוק ראשון שמתקיים בימי שלישי במתחם ראשון שוק, יש גם בכרמל בתל אביב.(וכמו שאמרתי בכל שוק שמכבד את עצמו, גם אילת.)

פורסם

שוק רמלה-לוד. יש שם דוכן יחיד וקטן שמוכר בוקסרים מגניבים, מחיר כ"א 35 שקל - זה הדוכן עם הסחורה הכי איכותית בשוק (לא ברמות של רשתות גדולות אבל עדיין לא רע יחסית לשוק) ואני אישית קניתי שם שלושה כאלה.

בתמונה, בוקסר של הומר סימפסון ובוקסר של סקובידו שקניתי בשוק (לא צילמתי במיוחד, במקרה הייתה לי תמונה :D):

11-06-07_1823.jpg

פורסם

תודה על התשובות. בסוף נעשתה פשרה על פלוטו (מהקולקציה של דלתא), בוב ספוג יחכה קצת.

בכל מקרה, עכשיו אני יודע איפה אפשר לקנות :)

פורסם
תודה על התשובות. בסוף נעשתה פשרה על פלוטו (מהקולקציה של דלתא), בוב ספוג יחכה קצת.

בכל מקרה, עכשיו אני יודע איפה אפשר לקנות :)

חחח, במקרה קניתי אתמול בשפיים גם פלוטו וגם פו הדוב של דיסני-דלתא :lol: לא היה את ה"לי קופר" הרגילים.

לגבי בוב ספוג, שאלתי את ידידה שלי והיא אמרה שהיא קנתה את זה בחנות בשנקין, היא לא זוכרת אבל באיזה חנות בדיוק :roll:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
מוכר בוקסרים מגניבים, מחיר כ"א 35 שקל

שילמת 35 ש"ח על בוקסר בשוק?!

מישהו חגג בשבת על חשבונך :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...