Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

מדובר ברכב סוזוקי בלנו 98 110 אלף ק"מ.

צרפתי תמונות של איזור הנזילה יותר נכון מאיפה שנראה לי.

א. האם ניתן לטפל בזה לבד? והאם כדאי לתת למוסך מורשה בלבד לטפל בזה? או שאפשר גם במוסך רגיל.?

ב. האם מסוכן להשאיר את זה בשביל לטפל בזה אחרי זה כי אני מתכנן נסיעה ארוכה עד לים המלח.

תודה

CIMG0250.jpg

CIMG0244.jpg

פורסם

לא מצליח לזהות לפי תמונה מאיפה יש נזילה. התמונה מימין, צלם בזוית רחבה יותר, שיהיה אפשר לראות את המכלולים.

לטפל בניזולות מומלץ ביותר. לאו דווקא חייב מוסך מורשה, הרי אוטו לא באחריות ויש מוסכים כלליים טובים.

אם תגיד מאיפה אתה בארץ, אני מניח שחברים יוכלו להמליץ על מוסך אמין.

מבחינת ים המלח, כבר היתיחסתי בשרשור אחר שפתחת. טפל בבעיות הרכב ואחרי זה תתחיל לתכנן נסיעות אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סע לים המלח ללא דאגות.

מדובר בנזילה קלה מאיזור מכסה השסתומים.

בדוק מפלס גובה שמן טרם הנסיעה.

טפל בבעיה בטיפול הבא.

סתם לידיעה, מכסה שסתומים לא מקורי בפונטו עלה לי 32 שקל, את העבודה ביצעתי בעצמי - 20 דקות.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
סתם לידיעה, מכסה שסתומים לא מקורי בפונטו עלה לי 32 שקל, את העבודה ביצעתי בעצמי - 20 דקות.

אתה מתכוון אטם מכסה שסתומים עלה 32 שקל, לא המכסה עצמו. אנחנו לא רוצים לבלבל את הבנאדם.

פורסם

בתור אחד שגם לו יש סימני נזילה בחיבור שבין הראש לבלוק - האם החלפת אטם פשוטה זה הסיפור? סך הכל לפתוח כמה ברגים וזהו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא מכסה תשסומים.זה ידוע מחלה שלה נזילה יצא מהמפלג.ויש מפלג 2 חלק שמתחבר.צריך להחליף גומיה חדש וגם סיליקון בחלק שני.

פורסם
בתור אחד שגם לו יש סימני נזילה בחיבור שבין הראש לבלוק - האם החלפת אטם פשוטה זה הסיפור? סך הכל לפתוח כמה ברגים וזהו?

לא ! אם זה בחיבור של הראש לבלוק ולא של מכסה השסתומים לראש, זה לא כמה ברגים...זה להוריד ראש.

אבל אם זה נראה ממכסה השסתומים, אז כן, פותחים כמה ברגים; בהצלבה, תתחיל מבחוץ, תחליף אטם,

תסגור בהצלבה, קודם מהברגים הפנימיים.

פורסם

חברים שבוע טוב!!

הבעיה ברוך השם נפתרה, הייתי במוסך והנזילה הייתה מהמפלג, הוא החליף גומייה קצת סיליקון.

השפריץ נוזל שאין לי מושג מה זה והכל הסתדר.

• תוכן חדש...