Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אשמח לדעת מה הוא החלק המסומן בתמונה, יש לציין כי לא ראיתי שהוא מחובר למשהו, כלומר לא יוצאים ממנו חוטים או משהו בסגנון אבל אולי אני טועה, אשמח לדעת מה זה :S

2. אשמח גם לדעת על התנהגות מאוררים תקינה לרכב שכן אין לי מושג איך היא צריכה להיות, ממה שאני ראיתי בעת הגעה לטמפרטורה כלשהי שני המאוררים מתחילים להסתובב על מה שנראה כמהירות דיי גבוהה (אם כי לא רועשת במיוחד כמו שזכור לי מה-205 למשל בזמנו) וזהו, בהדלקת מזגן גם זוג המאוררים נכנסים לפעולה באותה המהירות, האם הדבר תקין ?

3. אשמח להמלצה על פלאגים איכותיים לרכב הנ"ל והאם יש כבלי הצתה של בירו לרכב.

תודה מראש.

DSC00932SE.jpg

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

החלק בתמונה הוא רזונטור (תיבת תהודה). מטרתה (ברכב) להפחית רעשי יניקה בתדר מסויים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אשמח למידע על זוג הסעיפים הנוסף.

תודה על התשובה אגב :)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לחבר הפורום שלום,

ברכבך מותקנים 2 מאווררים , מאוורר לקירור נוזל הקירור ברדיאטור ומאוורר למעבה.

מחשב הרכב מבקר את 2 המאוורים ואת מהירות הסיבוב בהתאם למידע המתקבל ממספר חיישנים.

חיישן מהירות,טמפ' נוזל הקירור,לחץ הקרר במערכת המיזוג,ואות הפעלה ממערכת המיזוג.

במידה והמזגן הופעל והלחץ של הקרר הינו מעל 250 PSI ומהירות הנסיעה מתחת ל-50 קמ"ש וטמפ' נוזל הקירור הינה מעל 95 מעלות צלזיוס המאווררים יעבדו קבוע.

לשם בדיקת המאווררים ויחידת הפיקוד יש להתחבר למחשב איבחון.

פלאגים וחוטי הצתה מקוריים בלבד שניתן לרכוש אותם במוסך מורשה הייבואן.

איזה כייף לי :)

פורסם

איציק - מעבר לשקט - איזה עוד השפעות יש לרזונטור הזה?

(בתור אחד עם רכב דומה, בחיים לא התייחסתי לזה האמת :))

בקשר למאווררים, אני אנסה לבדוק ולהשוות אצלי בהזדמנות.

אגב, גם אצלך כשהמאווררים נדלקים דוושת הבלם שוקעת מעט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אגב, גם אצלך כשהמאווררים נדלקים דוושת הבלם שוקעת מעט?

לא...

האמת עניין תיבת התהודה מאד מעניין אולי אפרק אותה להסתכל מה זה בדיוק, פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה.

האם אין כבלים של בירו לרכב ? האם הדבר לא מומלץ ? אני שומע עליהם רק דברים טובים.

בכל מקרה אשמח לדגם הפלאגים אם מישהו יכול לרשום\לעזור.

בקשר למאוררים תודה, אני מבין שאופי הפעולה שלהם מסובך הרבה מה-205.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

יש שני מאווררים למערכת הקירור שגם מופעלים לטובת המעבה מזגן. המאווררים עובדים בשתי מהירות. מהירות ראשונה מחוברים בטור ומהירות שניה במקביל. בכל מצב שני המאוורים, אם הם תקינים, יעבדו תמיד באותה המהירות (בשתי המהירויות).

אין לך מה לפרק את הרזונטור כי הוא חלול לגמרי.

חוט הצתה מחזיקים הרבה מאוד זמן מעמד ללא תקלות, כך שאם אין לך בעיות התנעה, חיתוכים וכו' אל תיגע בהם. אם אתה מתעקש להחליף אותם אז תתעקש רק על מקורי.

• תוכן חדש...