Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת גז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אחריי סיבוב במחסן של סבא שלי מצאתי כמה דברים מעניינים מאוד,אחד מהם זה מנורת הגז. ראיתי שהחיבור של המנורה הוא רק לבלון גז גדול של 2.5 ק"ג,פירקתי את החיבור וחיברתי את המנורה לחיבור של גזייה של אמגזית הקטנה עם הבלונים החד פעמיים.המנורה עובדת והחיבור מתאים אבל ניראה שהמנורה עובדת ממש חלש ביחס לגדולה(ראיתי מנורה כזו של אמגזית שנותנת אור הרבה יותר חזק והיא ניראת הרבה יותר קטנה).אבל ראיתי שעל החיבור של הראש המקורי של המנורה זה חור מאוד קטן ,והחור של הגזייה יותר גדול.האם יש בעיה בחיבור שכזה,האם לא מסוכן ? הדבר מאוד חשוב לי משום שהמנורה הזאת חייה איזה כמה עשורים טובים מאוד ואני רוצה להמשיך את המסורת. נ.ב. על האריזה כתוב שזה יוצר בגרמניה ושווק על ידי פזגז. מקווה שהייתי ברור .

DSC00974.jpg

DSC00975.jpg

פורסם

קודם כל צריכה להיות התאמה בין הגרב לספיקת גז.

חוץ מזה הגרביים בטח ממש ישנות

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...