Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למטה תוכלו לראות את תרשים המערכת

ולשאלה שעלת לי ולעוד כמה וכמה חברים בתחום:

היוצר של היבריד אודיו חושב "טיפה" אחרת :roll: ונתן עבור כל וופר L6,

מגבר ג'נסיס מנובלוק (לא מיניבלוק אפילו) :shock:

יש למישהו הסבר מדוע הוא עשה זאת? נשמע לי אישית "קצת" מופרע

אולי הוא רצה להשתמש ב- 15%-20% מכוח המגברים ולעולם לא לעמץ אותם ולא להגיע אפילו ל- 0.0000000XXX אחוזי עיוות?

אין לי מושג, מישהו יכול לשפוך קצת אור בנידון?

תשובה שקיבלתי:

בלי להבין יותר מדי ואחרי שקראתי על היבריד אודיו אני חושב שהאדם שתכנן ויצר את האלמנטים יודע יותר טוב מכולנו מה טוב להם מה גם שאין לו ממש בעיית תקציב ואם הוא החליט שצריך להשתמש במגבר חזק מדי ובנצילות נמוכה, אני ממש לא מתכוון להתווכח איתו.

עכשיו כשאני מסתכל לא מדובר בדיוק בוופר L6 אלא במשהו מעת שונה כנראה.

ועדיין..

התשובה לא מספיק עניינית בשבילי.

הייתי מעוניין להבין יותר לעומק מדוע נבחרה ההגברה הנ"ל?

איך הכל עובד ואיך הכל מכוון גיינים, באיזה תדרים ואיזה סלופים חתוכים הרכיבים שמצליחים לעמוד בכאלו הספקים?

לצערי אני פשוט לא ממש טוב בהבנת האנגלית שבאתר הנ"ל:

http://www.buwaldahybrids.com/sound.htm

בקיצור אני מבקש קצת הסברים בנושא.

להבין שהוא בחור דגול והוא יודע מה הוא עושה גם אני יכול.

רוצה לדעת מעבר.

בתודה מראש.

מנואל.

260SX%20Diagram.jpg

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה נראה פסיכי לחלוטין! סאב עם 4 סלילים שלכל אחד מהסלילים מתחבר מונו של ג'נסיס!?@!?@

וופרים על מונו?!

טוויטרים על דואל מונו?! הגיינים שלו כנראה מאוד סגורים ואז אני לא מבין את הסיבה להשתמש במגברים כאלה איכותיים כמה שיהיו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

8 מגבירים של ג'נסיס ? למה מי מת ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ממש בלי להבין אני יכול לומר שמעבר לכך שהמערכת הזו נועדה להיות ברמה גבוהה קיצונית, היא אמורה להיות המערכת של סקוט בוואלדה, וככזו, היא משתמשת בהרבה יותר ממה שבאמת צריך. הוסיפו לכך שג'נסיס היא ספונסרית שלהם ותבינו לבד מדוע זה נראה כך..

פורסם

בטח המייסד של ג'נסיס יושב וצוחק עם רכב של עשרות רמקולים של הייבריד אודיו

שיש אפשרות אז למה לא?

בעולם האמיתי של העסקים תהיו בטוחים שזה יד רוחצת יד, יש לו אפשרות להגביר כל רכיב במונו, אז למה לא?

אני לא רואה משהו יותר טוב ממגבר פר רכיב, ואם לא הייתי צריך לשלם על זה תהיו בטוחים שגם אצלי המצב היה דומה.

לא להכל יש הסבר פונקציונאלי, למרות שאם תתעקשו לעבור על נתונים ולהעלות השערות בנוגע לעיוות וכו' תצליחו למצוא סיבה "טכנית" ללמה יש כל כך הרבה מגברים

הרבה יותר קל להבין כי מה שנעשה כאן זה פשוט:" היי , אני מקבל המון מגברים של ג'נסיס, נראה לי שאני אתפרע", ומי לא היה עושה אותו דבר?

פורסם

אני לא מכיר את הקשרים העסקיים בין ג'נסיס להייבריד אודיו, אבל מגבר מונו לכל רמקול (כן, גם לטוויטר) זה דבר מאוד נפוץ בתחרויות SQ.

לדעתי, יש לנו בארץ רכב כזה, אבל זה מחצי אוזן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה קשור כאן גיינים לאיכות ?

זה מאפשר לו שליטה רחבה יותר על כל אלמנט בנפרד , במקום להשתמש בקרוסים למיניהם ואיקווליזציות שפוגעים ב SQ בדרך מסויימת .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הוא לא היחיד שמחבר מגבר בריא לרמקולים.

יש הרבה אנשים בעולם עם הספקים מגוכחים על רמקולים.

נקודה למחשבה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שריטה ? בעולם שכל צעיר בן 21 שלומד בקולג' יכול להרשות לעצמו לקנות רכב מעבודה במקדונלדס , לא צריך להשוות את הכלכלה שלהם לשלנו .

אם הייתי חיי שם , הייתי משקיע גם כספים מטורפים , כי מה שעולה פה 20 אלף ש"ח שם עולה רבע מזה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הלוואי והייתי יכול להרשות לעצמי תשתית נפרדת לחלוטין לכל רמקול כמו שסקוט עושה.

רמקול = ערוץ הגברה נפרד = RCA נפרד = ספק כוח נפרד

ומערכת חשמל שיכולה להחזיק כזאת מפלצת.

הלוואי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...