Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשור כל מה שכתבת?

אני לא חושב שזה בסדר לנסוע עם נורת ABS דולקת, אני כן חושב שהחלק המשמעותי יותר של השרשור הוא התנהגות הבוחן \ המכון ולא התנהגות בעל הרכב.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נניח שהמוסך צודק, הרכב נבדק כרגע ואכן אין כרגע שום תקלה המע ABS למעט בעיה בנורית החיווי.

מחר/עוד שבוע/ עוד שעה, מרפי יבוא לבקר, ובדיוק תהיה תקלה, ואתה אפילו לא תדע מקיומה, כי הנורה שצריכה להידלק ממילא אינה עושה את תפקידה.

היית נוכן למסוע עם שעון חום דפוק ?

היית מוכן לנסוע עם נורית שמן דולקת?

אילו היה מדובר ברכב שלי - הייתי עומד על כך שהתקלה תתוקן מידית רק מהסיבה שלא אוכל לדעת על תקלה שעלולה להיות בעוד רגע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

צביקי, אתה יכול להגיד את זה גם על סמים.

אתה יודע, זה שמעשן סמים, גם הוא עבריין, אם לא היו צרכני סמים סביר להניח שלא היו דילרים.

ולהקביל את זה לטסט, אם לא היה בחור שמחפש לעבור בקומבינה, סביר להניח שלא היו צצים קומבינטורים שכאלה.

1. המכון זה לא העובד הבודד, בעל המכון לא יכול לדעת אם אחד הבוחנים שלו לוקח שוחד

2. מר בחור הציע לבוחן כסף, מראש הוא זה שגרם לבעיית השוחד כי אם הוא לא היה מציע סביר להניח שהבוחן לא היה מציע את האפשרות בעצמו.

עכשיו תגיד לי אתה, מי התחיל את כל הבעיה בסיפור אם לא זה שהציע את השוחד?

אתה יודע, להציע שוחד זאת עבירה, נסה פעם להציע שוחד לשוטר ותראה מה יקרה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחר שהוא עמד על דעתו שהרכב תקין לחלוטין, ניגש אליו אחד הבוחנים, ואמר לו "200 ש"ח, ונסגור את הסיפור"

הבנת הנקרא בסיסית.

וגם בסמים, הדילר נושא באשמה גבוהה מזו של המשתמש.

אני מדמיין את הדילר שעו"ד שלו היה טוען: "אבל ביקשו ממנו למכור להם.."

פורסם

נכון שהבוחן לקח כסף, זה לא פותר את הבחור ששילם לו משום דבר אז מספיק להיטפל רק לבוחנים.

למטבע יש שני צדדים, ובמקרה הזה לא רק הבוחן אשם.

אגב, גם זה שהבחור הסכים לשלם את השוחד, זאת סוג של דרישה, אם כולם היו מסרבים לשלם שוחד (לרוב הבוחנים לא מציעים אלא פונים אליהם), אני מבטיח לך שהבוחנים גם לא היו מציעים והתופעה היתה נעלמת.

מי שאשם בענייני השוחד אלה רק הנהגים שיוצרים את הדרישה לרעיון הזה.

אם מישהו מסכים לשלם שוחד ולא נלחמם על כך שהרכב שלו תקין (בהנחה והוא באמת תקין), זה נותן לבוחנים לגיטימציה להכשיל רק כדי להוציא מהנהג את השוחד. מראש אם הנהגים היו נלחמים בתופעה או לא מסכימים לשלם שוחד והולכים לתקן את הרכב, זה לא היה מגיע לכל המצב הזה כיום.

in the face

with a chair

פורסם

לא מובן לי על מה כל המהומה.

ABS לא תקין זה פשוט כמו אין ABS ותו לא.

זו לא בעייה בטיחותית, לא פוגע בכושר הבלימה המקורי של הרכב (על כביש יבש אפילו יכול לקצר את מרחק הבלימה) ולא מסכן אף אחד.

מאות אלפי מכוניות נעות בכבישי הארץ ללא ABS ואפילו נימכרות כך כחדשות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זו לא בעייה בטיחותית, לא פוגע בכושר הבלימה המקורי של הרכב (על כביש יבש אפילו יכול לקצר את מרחק הבלימה) ולא מסכן אף אחד.

וגם על רטוב.

הדעה הרווחת היא ש-ABS מקצר את מרחק הבלימה, הטענה הזאת שגויה מיסודה.

ABS נועד לאפשר לנהג היגוי גם במצב של בלימת חירום ע"י שיחרור הגלגלים מנעילתן למאיות\עשירות שניה (תלוי בטיב המערכת המותקנת ברכב).

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
צביקי, אתה יכול להגיד את זה גם על סמים.

אתה יודע, זה שמעשן סמים, גם הוא עבריין, אם לא היו צרכני סמים סביר להניח שלא היו דילרים.

ולהקביל את זה לטסט, אם לא היה בחור שמחפש לעבור בקומבינה, סביר להניח שלא היו צצים קומבינטורים שכאלה.

1. המכון זה לא העובד הבודד, בעל המכון לא יכול לדעת אם אחד הבוחנים שלו לוקח שוחד

2. מר בחור הציע לבוחן כסף, מראש הוא זה שגרם לבעיית השוחד כי אם הוא לא היה מציע סביר להניח שהבוחן לא היה מציע את האפשרות בעצמו.

עכשיו תגיד לי אתה, מי התחיל את כל הבעיה בסיפור אם לא זה שהציע את השוחד?

אתה יודע, להציע שוחד זאת עבירה, נסה פעם להציע שוחד לשוטר ותראה מה יקרה

דייייי!!!!!!!

תלמדו לקרוא כמו ילדים חכמים!

הבוחן הציע את השוחד! הבוחן!

כפי שכבר הדגישו קודמי, לא באתי לברר אודות נורת abs, באתי להתריע על השחיתות שבבקשת השוחד

[הנתינה לא מעניינת אותי ואתכם, את ציבור הנהגים מעניינת רק אמינותו של מכון הרישוי ושל עובדיו].

לכן, אל תספרו לי שאפשר לקבל על זה דו"ח, או לעשות תאונה, זה לא המוטיב בשרשור זה. אז אנא מכם.

היו שבקשו שאפרסם את שמו של המכון. בשלב זה אינני עושה זאת, כדי שלא יחשבו שיש לי אינטרסים בענין.

אחרי שאמצה את כל אפשרויות התביעה והתלונה, אעשה זאת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אדון אברג'יל צודק, העובד "חופר" ברכב למצוא משהו להכשיל על מנת לקבל שוחד, ואני חושב שאני יודע בדיוק על איזה מכון ירושלמי מדובר, מכון שהתור מכוניות שלו גולש לכביש ציבורי וכבר מראה כמה חובבן הוא, האם אני צודק אברג'יל?

אם זה אותו מכון שאני חושב שזה, זה מכון שמצד אחד מקפיד מאוד להכשיל אנשים רגילים מהשורה ומצד שני מעביר מכוניות של סוחרים/מוסכניקים/מאעכרים וכו', אני מדבר מנסיון אישי.

פורסם

חבר שלך שילם שוחד איך שלא תסתכל על זה, ובנוסף לזה יתכן ונוסע עם מערכת בלמים לא תקינה כי אותי לא מעניין אישור של מוסך אלא מעניין אותי נורה שמתריעה על בעיה אפשרית.

זה שהבוחן הציע לא אומר עדיין שהחבר שלך תמים בכל הסיפור.

תפרסם את מספר הרכב שלו שאדע להתרחק ממנו בכביש, אם הוא יכנס בי, יתכן מאוד והביטוח שלו לא יכסה לי הוצאות נזקים ואני אצטרך לרדוף אחרי חבר שלך שישלם על הנזקים

כן אני מקצין, אבל זה לא דבר בלתי אפשרי, תשלים עם העובדה שחבר שלך שיתף פעולה עם הבוחן

in the face

with a chair

פורסם
.

אם הABS לא עובד, צריך לפמפם, אם עובד צריך ללחוץ חזק ורצוף על הדוושה.

.

ממש לא נכון, האנטרנט הוא לא מקום ללימוד נהיגה לכן לא אכנס לזה עכשיו, אבל פמפום זה ממש לא הדרך, להיפך אתה רק פוגע ככה את מרחק הבלימה

פורסם
דייייי!!!!!!!

תלמדו לקרוא כמו ילדים חכמים!

הבוחן הציע את השוחד! הבוחן!

אתה היית במקום ושמעת זאת במו אזנך?!

לא, נכון...

אתה ניזון מסיפורו של חברך.

אני למשל בטוח שחברך ניגש אל הבוחן ושטח בפניו את תחינותיו וד"א שאל אותו "איך ניתן לסגור את הסיפור הזה?"

בשאלה זו חבוי מסר השחיתות של חברך בכך שהוא פיתה את הבוחן להצעת שוחד.

פורסם

לכל מי שהתבלבל מהשטויות שנכתבו כאן כדאי להבהיר:

נורת ABS דולקת זו תקלת בלמים חמורה.

גם אם מדובר כרגע בתקלה במעגל החיווי של מערכת הABS, והנורה דולקת רק בגלל התקלה הזו ולא בגלל תקלה מהותית במערכת הABS, הרי שאם כן תהיה תקלה אמיתית במערכת הABS הנהג לא יוכל להבחין בה, ולכן חד משמעית, גם תקלה בחיווי היא תקלה בטיחותית חמורה.

אגב, בניגוד לדיעות שנשמעות לעיתים, תקלה במערכת הABS יכולה לגרום לאי יכולת עצירה של הרכב. נתקלתי בתקלות כאלה הרבה יותר מפעם אחת.

פורסם

אגב, בניגוד לדיעות שנשמעות לעיתים, תקלה במערכת הABS יכולה לגרום לאי יכולת עצירה של הרכב. נתקלתי בתקלות כאלה הרבה יותר מפעם אחת.

+1 , מנסיון :? (טוב שיש מי שמכניס קצת דברי חכמה לשרשור הזה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

באופן אישי ופרטי לחלוטין, וללא כל כווונה לתמוך בהעברת שלמונים אל נציגי החוק, ומבלי כל רצון לחתור תחת הקוראים למנהל תקין - הייתי משלם גם כפול מזה בשביל לצמצם למינימום את האינטראקציה שלי עם המדינה ושליחיה, על השולחן או מתחתיו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...