Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל התלבטתי היכן לכתוב את הנושא אם הוא אינו מתאים לטכני, מצטער.

האם זה קרבורטור? האם זה שילוב של קרבורטור ו"מוח" מכאני כמו הזקרה? מה זה הדבר הזה ??

תהיתי האם תוכלו לשפוך לי קצט אור ולהסביר לי איך פועל החלק הזה באופל קדט שלי ?

התמונות מהפלאפון לכן האיכות.

dsc00567hk2.th.jpg

כל החיצים שסימנתי הם צינורות דלק

27766257ge7.th.png

צינור דלק אחד (זה שבתמונה למעלה מקדימה) הולך לכאן וחוזר למיכל.

91453727dw2.th.jpg

יוצאים מה"קרבורטור הזה מלא חוטים של חיישנים וכדומה לא צילמתי את כולם אבל אחד צילמתי שהולך לכאן

19340647mx7.th.jpg

ומהו הצינור הזה? הוא ניראה כאילו הוא חלק מהמזגן ? יכול להיות דבר שכזה? בכל אופן לא מצאתי שהוא מתחבר למערכת קירור, או למקום אחר.

62604320bb4.th.png\

נ.ב. אולי תוכלו לחסוך לי פתיחת מנוע. ניקרעה לה הרצועת טיימינג האם ברכב הזה כאשר מנסים להניע ללא רצועת טיימינג ניגרם נזק לשסתומים?

פורסם

1. קרבורטור, מבט על, בית פילטר אוויר מפורק.

2. צינורית כניסת דלק לקרבורטור, וצינורית יצאת עודפי דלק חזקה למיכל. צינורית נשם מנוע.

3. לדעתי, משהוא שקשור למערכת למניעת היתאדות דלק. אצלי בקדט 1.3 שנת 86 אין את המכלול הזה.

4. נראה כמו קיול הצתה, איפה זה ממוקם ? האם בכנף קידמית זמאלית ?

5. צינור מיים להפעלת הצ'וק האוטמטי.

לגבי השאלה שלך - רוב הסכויים שלא קרה כלום, אני אבדוק לך יותר מאוחר באוטודטה, בשביל להיות בטוח ב 100%

אני משאר, שמדובר במנוע 1600S, כי בשנת 91 כבר לא מכרו 1300.

בכל מקרה, תבקש שירכיבו לך רצועה חדשה וינסו להניע.

פורסם
1. קרבורטור, מבט על, בית פילטר אוויר מפורק.

2. צינורית כניסת דלק לקרבורטור, וצינורית יצאת עודפי דלק חזקה למיכל. צינורית נשם מנוע.

3. לדעתי, משהוא שקשור למערכת למניעת היתאדות דלק. אצלי בקדט 1.3 שנת 86 אין את המכלול הזה.

4. נראה כמו קיול הצתה, איפה זה ממוקם ? האם בכנף קידמית זמאלית ?

5. צינור מיים להפעלת הצ'וק האוטמטי.

לגבי השאלה שלך - רוב הסכויים שלא קרה כלום, אני אבדוק לך יותר מאוחר באוטודטה, בשביל להיות בטוח ב 100%

אני משאר, שמדובר במנוע 1600S, כי בשנת 91 כבר לא מכרו 1300.

בכל מקרה, תבקש שירכיבו לך רצועה חדשה וינסו להניע.

בוקי ידידי, צר לי אך אני חייב לתקן אותך, למרות הידע המרשים שאתה מפגין כל הזמן, הפעם טעית, מדובר על מערכת הזרקה ולא קרבורטור באופל קדט 1600 בדגם נדיר מאד שהגיע לארץ, והוא בעל ראש הזרקה הדומה לקרבורטור, ולכן זה מעה מאד.

ניתן לפי הקונקטרים הרבים המחוברים לחיישנים רבים, להבחין שזהו יחידת הזרקה בעל מזרק בודד.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אתה צודק כמובן, זה אכן גוף מצערת של יחידת ההזרקה.

אני מצרף תרשים של יחידה זו.

לגבי השאלה השניה -

במנועי 1.6 עם הספק 75 כ"ס לא אמור להיגרם נזק למנוע, אם נקרעה רצועת טיימינג. קודי מנוע - C16LZ,C16NZ ו- E16NZ , האחרון זה כנראה מה שיש לבחור.

במנוע החזק יותר, 16SV עם 82 כ"ס, כן יכול להיגרם נזק.

KADETT 1400_1600_SPI.pdf

פורסם

אם כן, אז הרכב שלך הגיע ביבוא אישי.

באופן "רישמי" הגיעו לכאן רק קדטים 1.3 ו 1.6.

מדובר במנוע, שהופיע בשנים האחרונות ליצור של קדט (ב 1989), והמשיך אחר כך לאופל אסטרה.

לפי אוטודטה, לא אמור להיגרם נזק לשסתומים במנוע 1.4

במקרה, מדובר בדקט 5 דלתות לבנה ?

• תוכן חדש...