Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-3 חודשים קניתי אנטיפריז של החברה הנ"ל באייס. מלכתחילה שמתי לב לגושים קטנטנים, אשר היו בתוך התערובת, זה החשיד אותי מיד, אך בגלל שלא היתה חברה אחרת והרדיאטור היה "צמא" לאנטיפריז, נאלצתי לקנות אותו. לפני מספר ימים, כשרציתי להוסיף עוד קצת מהאנטיפריז של החברה הנ"ל, ראיתי שבתחתית של המיכל הצטברו גושים ענקיים בצבא ירוק, שהם בעצם גושי צבע ירוק, אשר מעניק את הצבע לאנטיפריז, לכן אני לא ממליץ להשתמש באנטיפריז מהחברה הזאת. סביר להניח, שהוא לא רק לא עושה את העבודה שלו, הוא גם יכול לפגוע ברדיאטור.

המוצר הוחזר לאייס, וקיבלתי מוצר אחר במקום.

פורסם

"נוזל קירור" של 20ש"ח זה מים+צבע מאכל לדעתי, גם האנטיפריז הזה.

אם לא קונים משהו מחברה מוכרת ואיכותית חבל על הכסף.

ולמה ליקנות אנטיפריז בכלל? קנה 2 מיכלים של נוזל קירור פרסטון, או מיכל אחד תרכיז בדילול של 50\50 עם מים ויש לך אחלה של נוזל קירור איכותי כולל התוספים.

פורסם

גם אני משתמש באמריקן איגל כבר שנה שלמה וחוץ מניקוי רדיאטור , שבכלל לא היה הכרחי (בסוף הבעיה הייתה ביוניט מאורר) אי

אין לי שום בעיות איתו .

קניתי לא מזמן אנטי פריז של האוטו דיפו אבל אני חושש שעשיתי טעות גדולה יותר ...

כמה עולה גלון של פרסטון ? אני לא מחפש לחסוך בנושא הזה , אבל אני גם לא מחפש עושק לכיס ... חברה טובה מומלצת וזולה , קיימת ?

אולי אני אחליף נוזל , אחרי מה שציינת לא בא לי להחליף רדיאטור לחדש ..

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אם אני זוכר טוב ליטר של נוזל קירור פרסטון מוכן לשימוש עולה כ 55ש"ח

ויש גם 4ליטר תרכיז דילול 50\50 עם מים עולה 75ש"ח אני מקווה שאני זוכר נכון ולא מטעה.

ראיתי באוטודיפו.

פורסם
תאמת, לא צריץ בארץ אנטיפריז, חוץ מאותם מקומות, שהטמרטורה לפעמים צונחת ל-0

תאמת = את האמת, כן צריך אנטיפריז. אנטפריז איכותי ימנע מנוזל הקירור לרתוח ב 100 מעלות צלסיוס.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אנטפריז איכותי ימנע מנוזל הקירור לרתוח ב 100 מעלות צלסיוס.

בברכה

דני

וכמובן שהוא גם מכיל תוספים נגד חלודה/קורוזיה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

וימנע הווצרות אלקטרוליט וישמן את ציר המשאבה ועוד כהנה וכהנה. הנושא מוצא לפני שנים רבות, חייה לה ביער לבד כיפה אדומה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...