Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

תודה לכולם העזרה והתגובות לשאלות, הבנייה הושלמה ורק נשאר לי לקנות לו גריל. יש המלצות?

בקרוב אתקין אותו עם המגבר באוטו וכמובן אפיץ גם תמונות של זה.

Copy of Pic 014.jpg

Copy of Pic 015.jpg

Copy of Pic 018.jpg

Copy of Pic 019.jpg

Copy of pic 036.jpg

Copy of pic 046.jpg

Copy of pic 053.jpg

Copy of pic 056.jpg

פורסם

גם את מה שנשאל מעליי, וגם - זו תיבה אטומה? כי אם כן היא מאוד מאוד גדולה בשבילו...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
גם את מה שנשאל מעליי, וגם - זו תיבה אטומה? כי אם כן היא מאוד מאוד גדולה בשבילו...

צודק היא נראת באמת גדולה

מה נפח התיבה?

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

קודם כל תתחדש ידידי עשית בחירה מצויינת עם הכסף שלך.

הייתי מציע לך לעשות חיזוקים פנימיים בין הדפנות של התיבה ,בשביל חוזק מקסימלי.

תוכל להבין את כוונתי בת'רד שפירסמתי כשבניתי את התיבה לסאב שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=177132

ושוב תתחדש אתה תהנה ממנו.

עם מה אתה הולך להגביר אותו?

פורסם

קודם כל תודה על התגובות החיוביות.

כמובן שאטמתי עם סיליקון, לא חשבתי שיש צורך בחיזוקים כי שמתי גם דבק וגם ברגים כל 5 סנטים.

אתם צודקים לגמרי לגבי הסמל ולגבי הסיום עם הריפוד, אבל זו פעם ראשונה שאני בונה תיבה ועשיתי המיטב שביכולתי ללא ידע מוקדם למעט מה שקראתי כאן בפורום. יש דרך לתקן את הסיום של הריפוד?

התיבה לא גדולה, אולי אפילו טיפונת קטנה (במילמטר או שניים) מהוראות היצרן בגלל חוסר הניסיון שלי בבנייה, אבל אני מניח שזה לא יהיה כל כך משמעותי לפי מה שקראתי כאן. זה סתם נראה גדול בתמונה, גודל התיבה הוא 457X279X229 מ"מ.

אני הולך להגביר אותו עם JL AUDIO 250/1 V2 , מה אתם אומרים? נראה לי בחירות מצויינות לסאב ומגבר ראשון לא?

:))))

פורסם

כמה סלילים של כמה אום הסאב?

כי עם הוא אחד של 4 אום הוא לא יהיה לך חזק מספיק.

אני כמובן מדבר מנסיון,עם המגבר הזה והסאב.

• תוכן חדש...