Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכל ההתקנות האיכותיות מבוססות על דרייברים של ויפה או סקאןספיק ,

זאת התקנה לשם התקנה , לא איכות סאונד .

זהו , כל מה שלא מבוסס סקאן ספיק ושות' הוא לא איכות סאונד מבחינתך ?

מה תגיד לכל האנשים שזכו בתחרויות SQ עם סטים של dynaudio , HAT , rainbow , brax , DLS וכו. הסטים שלהם לא נחשבות לאיכות סאונד ?

קצת נסחפת ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסאונד פה הוא לא האישיו אלא רמת ההתקנה הביצוע והפינישים שזה לא פחות ממדהים. הקרבון הוא חומר שאני רואה אותו אני מזיע.. מת על זה.

לגבי הרכיבים אוטופיה זה לא קקה ואני מתערב שהסאונד נשמע פצצה שם. לא נראה לי הוא פרייאר. מי שמשקיע כל כך הרבה במערכת לרכב לא יתפשר על הסאונד שהוא העיקר.

צביקה.

פורסם

שימו לב להבדל בין היחס של המתשמשים בפורום.

בעוד שבפורום הנ"ל כולם מחמיאים לו ומבינים את גדול הקושי של מה שהוא עושה.

פה רק מחפשים לדחוף איזה ביקורת.

הסט לא מספיק טוב, הרמקול לא מספיק עגול וכו'.

שמעו, זה לא רק בת'רד הזה, בכלליות יש פה נטייה של חוסר פירגון.

זה לא משנה איזה רמקול הוא דוחף שמה.

המון אנשים יכולים לקנות רמקול סופר יוקרתי ואיכותי.

אין כמעט אנשים שיכולם לעשות את ההכנה שהוא עשה, גם סדנא מקצועית יהיה לה קשה עד בלתי אפשרי להגיע לרמת איכות ופירוט שהוא עשה.

וזה מה שמיוחד פה.

פורסם

שאחד מהטוקבקיסטים האלו:

1. יגיע לרמה הזאת בבניה עם CNC כוללל היוצא מכך כולל בניית הסקיצות למכונה

2. יגיע לרמה של הגימור

3. יגיע לרמת הירידה לפרטים

4.יגיע לכמות ההשקעה מבחינת איכות וכמות שעות

5. יצליח לעבוד עם קארבון ואפילו עם פיברגלאס באופן בסיסי

אז תהיה למה שהוא אומר חשיבות

מדהים, אין כזאת ירידה לפרטים

פורסם
... בכלליות יש פה נטייה של חוסר פירגון.

לא מסכים, הכללה שלא במקומה.

אולי התכוון המשורר הנ"ל שבהיקף השקעה מטורפת ומדהימה שכזו היה יכול לצפות לאיזה רמקולים מטורפים לא פחות.

אני יכול לומר מהנסיון המועט שלי שהחבר'ה פה דווקא מפרגנים ואחד המשפטים המבורכים והאהובים פה בפורום זה "אבל אם אתה מרוצה/אוהב זה העיקר ותתחדש/תיהנה.."

מה זה הפורום הזה אם לא עזרה הדדית וקבלת פידבקים?

יש, אולי, איזו נטיה לתחרות מסוימת, שמות מפוצצים, דברים נדירים וכו' אבל נראה לי שזה דווקא מעלה את הרמה באופן כללי ופותח את העיניים והראש לדברים שונים ולא להיות מקובעים (מורל/פוקל/הרץ וכו') וכל עוד שיש מי שישלם וירכוש דברים כאלו אז כל הכבוד לו. מפרגנות..

פורסם

פשוט מדהים. הכל מדהים! איזה ידיים יש לבן אדם הזה, אני בהלם, היסתכלתי בתמונות וכל תמונה הייתי יותר בהלם!

shorlakk, לא מבין אותך, אם מישהו שומע מורל\פוקל\הרץ והתאהב באותם רמקולים, אז לא לקנות אותם בגלל שאלה השמות "החמים" בסאונד לרכב? בולשיט, אני מאמין בשמיעה ואהבה של כל אחד, כל אחד ששומע משהו שאוהב אוהב צריך לקנות אותו, ללא כל היתיחסות לשם המותג.

פורסם
:shock2:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נירו, לא הבנת אותי. סורי.

לא התכוונתי לכך שמורל/פוקל /הרץ לא טוב. ההפך! לי יש הייבריד שאהבתי יותר מסטים אחרים ולכן קניתי כי אהבתי את זה. כנ"ל עם 9887R יכלתי לרכוש אקליפס או משהו אקזוטי אחר. אובייקטיבית, הם מעולים.

רק אמרתי שפחות נחשפים כאן לחברות אחרות ולכן זה מעניין ונחמד לראות גוונים שונים. אני לא חושב לרגע שהחברות הנ"ל ובפרט הרמה הגבוהה שלהם (אוטופיה למשל) הם לא שווים או דומים לרמה גבוהה מאד.

פורסם

איזה חוסר פרגון ואיזה נעליים . שרגאמן אתה מצפה לתגובות של איזה יופי על כל דבר ? אני אמרתי את דעתי שזאת מטרת פורום . לדבר על נושא , כן אני אמרתי שאני לא מסכים עם בחירת הרמקולים . כמו רבים וטובים אחרים בפורומים אחרים . אני לא מבין את מה שאתה אומר , מה קשור הידע שלי בפייבר ? מה שאתה אומר בעצם זה שאני לא יכול לקרוא תגובות וביקורות , אני צריך אישית לנהוג על וייפר כדי לקבל רשות להגיד שהיא חרא בפניות . זאת התקנת תצוגה ל

כל דבר , כי מי לעזעזל מתקין 4 סאבים של 6 וחצי אינץ , אין פה קשר לאיכות סאונד . ולזה התכוונתי . ברור שידיעת הפייבר שלו היא אלוהית .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אני לא נוהג להעלות התקנות מחול , אבל פה באמת מדובר במשהו יוצא דופן. לא מבחינת הסאונד , פשוט מדובר בהתקנה באמת יוצאת דופן. עבודה יפיפיה בלי לוותר על שום דבר . פשוט מרשים.

ההתקנה

:shock::shock::shock:

עופר: תודה רבה על הלינק המיוחד.

אני מעריץ אנשים אומנים כאלה אומן מדרגה ראשונה פשוט עבודה מושלמת ונקיה.

נשרפו לי העיניים מהאיכות העבודה שלו פשוט יפה.

:idea: גאון

יפה תמשיכו כך אפשר לראות עוד

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

פשוט מהמם!

צריך סבלנות של פיל בשביל פרויקט כזה.

כל הכבוד לבנאדם, מי יתן ויהיו עוד רבים כמותו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...