Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוטו יורו - הולנד רוסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והרוסים סתם עקומים ואפרוריים.

LOL אתה כנראה היחידי שחושב ככה...

אהה כן ואני השני שמכיר שמות, אבל אל תדאג, עוד מעט כל העולם ידע מי זה ארשבין, פבליוצ'נקו, זיריאנוב, בילליאטידינוב, ביסטרוב, סאיינקו, ז'ירקוב וכ"ו. אפילו ארסנל מתחילה להכיר ולהבין מי זה ארשבין.

ROOONEEYY

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1-1, פבליצ'נקו כובש. הולכים להארכה, רוסיה משם עולה.

התוצאה הסופית: רוסיה עולה לשלב הבא.

:roll:, נשארו עוד 30 דקות.

בינתיים זה כמעט משחק חד צדדי מצד הרוסים, היה צריך להיגמר ממזמן ב2 ואף 3.

"הבעיה עם העולם היא שהמטומטמים הם בעלי ביטחון עצמי מופרז והחכמים מלאי ספק." (ברטרנד ראסל)

פורסם

אפשר למלא איתך לוטו מידן :shock:?

היורו הזה מטורף לגמרי. פשוט לא יאומן איך הרוסים האלה לא רואים בעינים. זאת היתה הצגה פשוט

מדהימה מול נבחרת שעד לפני שעתיים נראתה כאילו היא הולכת לפרק עוד 3 משחקים בדרך לגביע.

הארשבין הזה פשוט גאון כדורגל, הבדל של יום ולילה בין שני המשחקים שבהם הוא היה מורחק, לשניים האחרונים.

מה שרק מראה כמה לא-אפורים הוא הופך את השחקנים שלידו :lol:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
LOL אתה כנראה היחידי שחושב ככה...

אהה כן ואני השני שמכיר שמות, אבל אל תדאג, עוד מעט כל העולם ידע מי זה ארשבין, פבליוצ'נקו, זיריאנוב, בילליאטידינוב, ביסטרוב, סאיינקו, ז'ירקוב וכ"ו. אפילו ארסנל מתחילה להכיר ולהבין מי זה ארשבין.

אחרי היום אני כבר לא חושב ככה.

כדורגל יוצא מן הכלל, כושר גופני מדהים והגנת ברזל.

הייתי עד עכשיו תחת הרושם משני המשחקים הראשונים שלהם שראיתי.

החוכמה היא להגיע לשיא ברגעי ההכרעה, ולפי איך שאני רואה את זה - הם יכולים ללכת עד הסוף...

איבדנו את פורטוגל והולנד הסקסיות, אבל קיבלנו את רוסיה וגרמניה החזקות, יעילות ומאומנות היטב.

אגב רק אותי מעצבנת הפרסומת ברוסית ללוטו עם הבחורה עם המזוודה מלאה דולרים?

בשביל מה יש ערוץ 9?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב רק אותי מעצבנת הפרסומת ברוסית ללוטו עם הבחורה עם המזוודה מלאה דולרים?

זאת לא מזוודה, זה ארנק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין ספק שהולנד היו ביזיון אתמול, אחרי כל שלב הבתים המבטיח הגיעו לשמחק הזה ופשוט לא עשו כלום, אין ספק שרוסיה הפתיע.

לפי דעתי אם זה ימשך ככה הגמר יהיה רוסיה-טורקיה.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
אחרי היום אני כבר לא חושב ככה.

כדורגל יוצא מן הכלל, כושר גופני מדהים והגנת ברזל.

הייתי עד עכשיו תחת הרושם משני המשחקים הראשונים שלהם שראיתי.

החוכמה היא להגיע לשיא ברגעי ההכרעה, ולפי איך שאני רואה את זה - הם יכולים ללכת עד הסוף...

דווקא ההגנה אצל הרוסים היא נקודת החולשה.

וגם בשני המחשקים הראשונים ללא ארשבין, מול ספרד רוסיה שיחקה לא פחות טוב מהספרדים, פשוט חוסר מזל, בשילוב של הגנה גרועה ביותר גרמו לתוצאה 4:1. במשחקים הבאים הידינק העיף את שירוקוב החליף עוד כמה שחקנים ורוסיה כבר נראתה אחרת לגמרי בהגנה (עדיין לא בצורה משביעת רצון, אבל יותר טוב מאשר נגד ספרד).

אני רק תוהה מה היה קורה אילו פוגרבניאק לא היה נפצע וקרז'קוב היה בכושר משחק... :twisted:

ROOONEEYY

פורסם

אתה יודע מה - החוכמה זה להסתיר את החולשות.

כפי שידוע לכולנו : ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה.

כל הכבוד להידיניק, שגם במצב של הובלה , ביצע פעמיים חילופים התקפיים ולא ניסה להתגונן.

לדעתי אי שיתופו של רובן גמר את הולנד, לדעתי סילון כמו רובן באגף שמאל היה יכול לגמור את הרוסים כבר ב90 דקות,

עם כמה טוב שהם שיחקו. טעות אומללה של ואן באסטן שהעלה ילד שאף אחד לא מכיר,ולא עשה כלום במשחק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...