Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנסה לאתר פורד טאונוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את ההיא מהשומרון חיפשתי, פורסמה לפני כמה שנים באחת התצפיות באיזה מוסך,

עד היום לא ראיתי דגם כזה במציאות.

אני חושב שאני יודע איפה הרכב.... אשתדל להגיע אליו בהזדמנות...

אופיר אם זה עדיין מעניין אותך אולי אוכל לעזור מעט, צור קשר בפרטי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני כבר קרוב לשנתיים אם לא יותר צופה ועוקב בפורום הזה. אבל מה לעשות שאני לא אוהב להגיב, אז עד שלא יהיו לי 25 הודעות. שלח לי תמייל שלך בפרטי...

אכן מתסכל מאוד העניין החדש הזה של מינימום הודעות. אני רשום לפורום מאז 2003, ופתאום לא יכול לתקשר בה"פ. נכון, אני לא כ"כ אוהב להגיב סתם. אבל הנה שוב נאלצתי להגיב סתם כדי להתקרב בהודעה אחת נוספת ליעד הנכסף...

פורסם

לפני חודש ראיתי אחת (גרנדה) במצב סביר -, בצבע כחול במרכז העיר ירושלים. היא נוסעת כי היא חנתה שם רק באותו היום (וקיבלה דו"ח).

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
אכן מתסכל מאוד העניין החדש הזה של מינימום הודעות. אני רשום לפורום מאז 2003, ופתאום לא יכול לתקשר בה"פ. נכון, אני לא כ"כ אוהב להגיב סתם. אבל הנה שוב נאלצתי להגיב סתם כדי להתקרב בהודעה אחת נוספת ליעד הנכסף...

פשוט עידוד של ספאם והודעות מיותרות. זה לא יוצר להם עומס על השרת?

ערכו לי את החתימה.

• תוכן חדש...