Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ב-21/2 קיבלתי דו"ח חניה מפקח עיריה ונכתב שיש לי 90 יום לשלם.

כמו כל דבר שאני נוטה לדחות, דחיתי גם את תשלום הדו"ח ואיחרתי את תאריך התשלום.

לפני כמה שבועות (אחרי תקופת התשלום) הלכתי לדואר לשלם חשבון מסויים, ורציתי

לנסות לשלם את הדו"ח באותה הזדמנות.

הפקידה אמרה לי שבגלל שעבר התאריך, אני צריך לחכות להודעה שניה (וכנראה גם לקנס גבוה יותר על איחור).

והנה עכשיו עוד מעט עובר חודש מאז תאריך התשלום האחרון, וההודעה עדיין לא הגיעה.

 

מה אני אמור לעשות במצב כזה ?

אני רוצה לשלם כבר את הדו"ח אבל אני גם לא רוצה לחכות

להודעה השניה שאלוהים יודע מתי היא תגיע וכמה קנס יהיה לי כבר.

 

תודה לעונים.

פורסם

את הדו"ח השאירו לך על שמשת המכונית?

 

אם כן, אתה יכול להמתין בסבלנות עד שהדו"ח יגיע אליך בדואר רשום הביתה. מאותו יום יהיו לך שוב 90 ימים לשלם את הקנס ללא תוספת ריבית או קנסות.

 

אם אתה בכל זאת רוצה לשלם את הדו"ח באופן מיידי (ואין לי מושג איזו סיבה הגיונית יש לעשות את זה) אתה יכול לגשת למחלקת החנייה של העייריה הרלוונטית (סביר להניח שזאת עיריית ת"א) עם מספר הדו"ח ולקבל דו"ח חלופי.

אגב, במקרה של עיריית ת"א אפשר לשלם גם בכרטיס אשראי דרך אתר האינטרנט שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לך מה להיות בלחץ ידידי.

כל עוד הרכב היה רשום על שמך אתה עוד תקבל את הדוח הביתה ללא תוספת תשלום פיגורים אלא אם כן התגשמה משאלתם של רבבות אנשים בה אבד לפקח הפנקס / נשבר לו מחשב היד אשר מכיל את הדוחות :)

בכל אופן אם אתה מעוניין להסדיר את החוב בשלב זה באפשרותך ליצור קשר טלפוני עם העירייה אשר בה התבצעה העבירה וגם בלי מספר הדוח תוכל לשלמו בטענה שאבד לך וכי מספר הרכב הוא הפרט היחיד שבאפשרותך למסור הרי שהעירייה אינה תסרב לקבל כספים כידוע.

פורסם

אז זהו, שאני לא כזה מת לשלם את הדו"ח מן הסתם, אבל גם לא בא לי

לחכות עד שהעיריה תועיל בטובה לשלוח לי דו"ח נוסף בתוספת ריבית על פיגור בתשלום.

 

השאלה מה עדיף לי לעשות,

לחכות להם ? או להמנע מאי נעימויות פוטנציאליות ולהסדיר את התשלום בהקדם האפשרי.

 

ומדובר בעיריית באר שבע.

 

תודה רבה למי שהגיב עד כה.

פורסם

הדו"ח על החלון נתן לך 90 יום.

אף אחד לא בודק ביום ה-91 אם לא שולם ומפיק לך מיד דו"ח חדש ושולח בדואר.

הדו"ח שנשלח אליך בדואר נוצר בגלל שבהרבה מאוד מקרים, נהגים טוענים שלא היה דו"ח על החלון. (כנראה שאצל הרוב יש בעיה עם הוישרים שלא מספיק טובים לתפוס את הדו"ח ולמנוע שיעוף מרוחות סוערות של קיץ :wink: ).

 

ברשויות מקומיות באזור המרכז, בד"כ דו"ח חדש נשלח כעבור כחודש מתום המועד של דו"ח החלון.

הדו"ח החדש שנשלח מאפשר לך שוב 90 יום עם הקנס המקורי.

 

ההגיון אומר שאם אתה מתקשר ומברר, סימן שידעת על קיומו של הדו"ח, ואם ידעת אז אין ספק לגבי זה שהוא לא עף ברוח. אם כך, גם אין סיבה לתת לך להנות מהספק ולשלוח לך דו"ח חדש עם 90 יום נוספים ולפיכך יוצא שכבר אתה צריך לשלם תוספת פיגורים.

 

לענ"ד, נראה יותר הגיוני שתמתין עוד קצת לקבלת הדו"ח.

בכל מקרה, עותק הדו"ח נשלח לכתובת המעודכנת לפי מס' הרכב, כך שאם הכתובת שאתה גר, שונה ממה שמעודכן לגבי הרכב, הדו"ח יגיע לכתובת המופיע במשרד הפנים לגבי מי שהוא בעל הרכב הרשום ביום הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

×
×
  • תוכן חדש...