Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי באתה מפה מסלול מקניון רמת אביב בת"א עד לכנרת, זה הראה לי לנסוע על כביש החוף ולחתוך באחד המחלפים דרך מגדל העמק ונצרת עילית.

האם זאת באמת הדרך המהירה ביותר?

סימנתי במפה שאני רוצה את הדרך המהירה ביותר כולל כביש 6, אבל המסלול שיצא כמו שהבנתם לא קרוב לכביש 6, השאלה שלי היא מבעלי ניסיון, האם המסלול הספציפי באמת יותר מהיר לפי המפה או שהמפה טועה?

אני שואל כי חברים שלי עושים את המסלול הזה על כביש 6 ואם הוא אכן פחות מהיר פלוס התשלום לכביש 6, כנראה שהם מבזבזים יותר מידי זמן וכסף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תלוי באיזה שעות מדובר... סה"כ.

אם אתה נוסע בשעות העומס של כביש החוף זה לעיתים יוצא יותר מהיר.

אישית אני מעדיף את כביש 6 בנסיעות ארוכות (ברכב חברה) מכיוון שהכביש משמעותית יותר נוח והתנועה זורמת שם בקצבים מהירים יותר (120 לעומת 90-100 בכבישים רגילים).

אגב יצא לי פעם אחת לסוע מאשדוד לטבריה כשיצאנו אני מאשדוד וחברים יצאו מהרצליה לא דרך כביש 6 ואני הגעתי לפניהם.

לשיקולך,

אבי.

פורסם

תלוי מתי.

נכון לרגע כתיבת שורות אלו כביש 6 צפונה נגמר בכביש ואדי עארה שהוא בעייתי מאוד מבחינת תנועה במיוחד בקטע שבין אום-אל-פאחם לצומת מגידו. כמעט כל מוצאי שבת יש פקק רציני בקטע הזה וכל הזמן שתחסוך בנסיעה המהירה בכביש 6 ירד לטמיון.

אבל באמצע השבוע או בשעות לא עמוסות מבחינת תנועה, ובהנחה שאתה נוהג ברכב שיכול לנצל את המהירות היחסית של כביש 6 (כלומר אתה לא נוהג בג'יפ שבקושי עובר את ה100 קמ"ש :oops:) זאת אכן הדרך המהירה ביותר.

אישית, גם כשאני נוהג ברכב נורמלי, את הדרך לכינרת אני מעדיף לעשות דרך יוקנעם וצומת המוביל. בדרך כלל היא קצרה יותר מהדרכים האחרות ולו רק בגלל העובדה שרוב הדרך דו-מסלולית והסיכוי שלך להיתקע אחרי משאית או בפקק רציני קטן יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מדבר על השעה 9 בלילה עד 12 בלילה יוצאים מת"א וחוזרים בשעות 12 בצהריים מקסימום חזרה לת"א

in the face

with a chair

פורסם
אני מדבר על השעה 9 בלילה עד 12 בלילה יוצאים מת"א וחוזרים בשעות 12 בצהריים מקסימום חזרה לת"א

כביש 6 - וואדי ערה עד צומת מגידו להמשיך ישר עד צומת הסרגל.

משם לקחת ימינה דרך ישובי התענך , להמשיך ישר בצומת יזרעאל עד צומת נבות.

שם לפנות ימינה עד צומת הכניסה לבית שאן ולפנות שמאלה , להמשיך עד צומת הגשר הרומי ולפנות שמאלה.

להמשיך ישר (צפונה ) עד צומת צמח - ושם כבר תחליט לבד לאן אתה צריך בכנרת.

תבלו.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני לא כזה בטוח שזה הרבה יותר מהיר מלנסוע דרך כביש החוף ואז דרך כביש 70 (ולא ואדי ערה).

הפרש של 20 דקות לא מצדיק תשלום לכביש 6 לדעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תעלה על כביש החוף,תרד במחלף זכרון, צומת פראדיס להמשיך ישר לכביש 70.

צומת התישבי אחרי יוקנעם לקחת ימינה, לנסוע ישר עד צומת אלונים, בצומת לקחת ימינה לנסוע 2 קילומטר עד כביש 66, לטפס בערך 8 קילומטר עד צומת המוביל.

צומת המוביל שמאלה ושניה אחרי זה ימינה, ויש כל הזמן ישר אתה יורד את טבריה ומגיע לחופים.

דרך כביש 6 הדרך ארוכה ב 17 קילומטר ממחלף השלום (בדקתי כבר)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אל תשכח לתת קפיצה קטנה לכביש פורייה (יער שווייץ) מספר 7677 על הדרך.

אני בטוח שלא תצטער אח"כ :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני בטוח שאני כן אצטער, סוויפט עם קצת ציוד ציוד ושני אנשים במשקל של 170 קילו לפחות כשאחת מהם יכול להיות אבא שלך....

את ההנאות מכבישים נשמור לפעם אחרת

אגב פרדיס, בכניסה שם יש כיכר ושורה של חנויות בדיוק ממול, באמצעית יש חומוס ממש מעולה וגם פלאפל.

in the face

with a chair

פורסם
תעלה על כביש החוף,תרד במחלף זכרון, צומת פראדיס להמשיך ישר לכביש 70.

צומת התישבי אחרי יוקנעם לקחת ימינה, לנסוע ישר עד צומת אלונים, בצומת לקחת ימינה לנסוע 2 קילומטר עד כביש 66, לטפס בערך 8 קילומטר עד צומת המוביל.

צומת המוביל שמאלה ושניה אחרי זה ימינה, ויש כל הזמן ישר אתה יורד את טבריה ומגיע לחופים.

דרך כביש 6 הדרך ארוכה ב 17 קילומטר ממחלף השלום (בדקתי כבר)

:mm_yeah::mm_yeah:

אני משתדל לא לנסוע דרך כביש 6 אין כמעט הבדל כשהדרך הנ"ל פתוחה.

בריאות לכולם!

פורסם

חשוב לדעת לאיזה מקום בכינרת אתה רוצה להגיע.

אם מקו טבריה ועין-גב ודרומה, עדיף לנסוע דרך בית שאן, כי אם צריכים לבוא ממגדל ולחצות את טבריה, או להקיף את הכנרת, הרי שאין פה שום חסכון.

אם לחלק הצפוני של הכנרת, עדיף לנסוע דרך צומת המוביל ומגדל.

בעקרון, כביש ואדי ערה לא נורא אם נוסעים כשאין לחץ. במצב כזה אפשר לנסוע דרך כביש החוף, וממחלף קיסריה לנסוע מזרחה דרך ואדי ערה ועד כביש התענכים.

אבל בכל מקרה, מגדל העמק ונצרת עלית הם פקקים. ממש לא מומלץ.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

בתור תושב הצפון הבעיה בכביש 6 כיום היא ההתחברות אליו שהיא מאוד בעיתית , נתחיל מהפקקים שיש במחלף עירון , בצומת מגידו , ובכלל כל הכביש שמוביל אליו לא משהו , אני משתמש בו רק כשיוצא לי לנסוע לאזור הדרום/אשדוד או ירושלים (וזה קורה פעם בהרבה זמן) וגם אז תלוי בשעה שאני נוסע .

העניין ייפתר כאשר יפתחו את כביש 6 מיוקנעם ואז הוא באמת יקצר בהרבה.

ולפי שעות הנסיעה שלך לא יהיה עומס על הכבישים אז בכלל עדיף לך דרך כביש החוף במסלול שכריזמה כפיר כתב לך .

אגב פעם עשיתי ניסיון עם דוד שלי , שנינו יצאנו מאירוע בירושלים בשעות הלילה המאוחרות לכרמיאל הוא נסע דרך כביש 6 ואני דרך כביש החוף , הגענו כמעט ביחד , אני הקדמתי אותו בסביבות ה-5 דקות.

פורסם

העניין ייפתר כאשר יפתחו את כביש 6 מיוקנעם ואז הוא באמת יקצר בהרבה.

יש תאריך משוער ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...