Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קרה לנו בשבת האחרונה. אחרי הצהרים שעה 1600

הסוויץ של הטיוטה קורולה 95 נתקע-אין אפשרות להניע.

לאחר כמה נסיונות עם מפתחות נוספים וחומר WD לתוך הסוויץ עם מנעול הגה כמובן החלטתי להזמין פורץ מקצועי אשר פירסם את עצמו באותיות ענק בדפי זהב.

הברנש מגיע לאחר כחצי שעה-מנסה עם על מיני מברגים קטנים ואומר: "תן לי את המפתחות של הרכב אני אסע לבית המלאכה שלי ואכין לך מפתחות אחרים-תוך שעה הכול בסדר."

נתתי לו את שלושת המפתחות-שגיאה חמורה מאוד..

חלפה כשעה וחצי-הברנש לא מגיע -אני מרים לו טלפון מה הוא אומר "אני נמצא ביפו ברחוב סלמה-יש חנות חלקים אני חייב להחליף אצלך את כל המנעול הגה.."

שמעתם את החוצפה? אף אחד לא ביקש ממנו לנסוע ליפו לא נתתי לו אישור לעשות זאת-תפס לו יזמה הברנש.

השעה כבר שבע בערב הוא לא מתקשר אני מרים לו טלפון-"עוד מעט מגיע בעל החנות.." והוא רוצה על מנעול הגה משומש

500 שקל.

שמונה בערב!! הברנש לא מתקשר צילצלתי שאני לא רוצה את המנעול ושיבוא ויחזיר את המפתחות.

שמע זאת-וניתק את השיחה.

שלוש פעמים התקשרתי ל**** הזאת והוא מנתק-שימו לב שלושת המפתחות אצלו-אין לי אפשרות לפתוח את הרכב ולהזיז אותו.

בסוף אשתי מתקשרת אליו-כאן ה**** הזאת לא ניתק-"תני את מספר הכרטיס אשראי ואחזיר לך את המפתחות..""

בסוף סוכם שיקבל מזומן ב11 בלילה הוא מגיע קיבל כסף נתן המפתחות.

היום קניתי סוויץ מקורי חדש בטויוטה כולה 250 שקל -עלות ההחלפה 100 שקל אצל החשמלאי.

מסקנה-אל תיתנו אימון בזרים וכל מיני מפרסמים מפופקפים. עדיף היה לי לחכות עוד יום ולפנות לבעלע מקצוע שאני מכיר.

כל טוב,

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא הזמנת משטרה ישר במקום??????????

***נקה בבקשה את המקלדת שלך. נראה שסימן השאלה קצת תפוס אצלך.***

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
למה לא הזמנת משטרה ישר במקום??????????

***נקה בבקשה את המקלדת שלך. נראה שסימן השאלה קצת תפוס אצלך.***

אכן רציתי להזמין משטרה- אבל תיארתי לעצמי את הסצינה שתתרחש-להגיש תלונה -הברנש היה אומר שאני ביקשתי ממנו כן לנסוע ליפו-אני הייתי אומר שלא-אחר כך היה עושה הצגה שהמפתחות נאבדו לו.. וכך הלאה-פשוט הייתי צריך את הרכב דחוף.

הוא קיבל 300 שקל בעד החזרת המפתחות-אני הייתי קורא לזאת סחטנות.

פורסם

מה זול? 300 ש"ח על כלום

בפעם הבאה אפשר להגיד בטלפון שאתה שוטר ויש לו חצי שעה להחזיר לך את המפתחות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראשית אפתח בגלוי נאות:

העסק המשפחתי שלנו היא עסק לפריצת מנעולים, החלפת סויצ'ים, תיקון וכו...ממש כמו אותו עסק שמתואר בשרשור כאן.

א) אני ממליץ, כהמלצה אישית שלי, ללכת תמיד לעסקים בהם בעל העסק חבר בארגן המנעולנים. ככה תמיד יש לאן לפנות. אף חבר ארגון לא ירצה שיו"ר הארגון יקבל קובלנה כמו שמתואר בהתכתבות הזו. זה לא נעים וזה לא מקצועי. מה גם שרוב חברי הארגון הם ותיקים מאוד בתחום הזה (החבר הכי "צעיר" שאני מכיר 10 שנים בתחום...וזה לא הרבה בכלל) ואפשר לסמוך עליהם שהם לא נוכלים ו"אורחים פורחים" לרגע.

ב) הרי בתוך עמך אתה חי - איך לא סיכמת בפירוש עם הבחור שהוא לא עושה כלום בלי להודיע לך עלויות.

ג) לגבי הנושא המקצועי והעלויות - חסרים פרטים רבים ולכן בחרתי להתעלם מסוגיה זו.

פורסם

הוא נתן לך קבלה?

אם לא אז תתקשר למס הכנסה ותגיש תלונה אנונימית. ר"פ יגרום לו לאבד את רשיונו לעסוק במקצוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מכיוון שאת הכסף ששילמת לא תצליח (ככל הנראה) להשיב. לפחות תוכל לפחות להתנחם בנקמה:

א. התקשר אל הנ"ל ובקש את כספך שנגבה תחת לחץ. אל תאיים עליו ואל תתעמת איתו ,אך הודע לו בנימוס שאתה פונה בתלונה ל"גורמים המוסמכים". כך לפחות נתת לו הזדמנות לחזור בו.

ב. פרסם את הסיפור (עובדות ולא דיבה) עם פרטיו של המנעולן בכל אתר רלוונטי. מי שמפרסם בדפי זהב ודאי מבין מה הוא פרסום שלילי.

ג. פנה בתלונה למועצה לצרכנות. אין להם "שיניים" אך הם ישלחו אליו מכתב רשמי.

ג. אם לא קיבלת חשבונית - המלשינון הוא אופציה

נ.ב. שילמת 300 ש"ח עבור שיעור ב"אוניברסיטה של החיים" - גם זו תמורה לכספך.

פורסם
וואלה תאמין לי אתה פראייר,

איך שהוא חוזר אליי לשכונה עם המפתחות אם הוא יוצא משם חי.

פראייר לא פראייר יש עדין מה לעשות.

הייתי פועל בדרכים שצויינו לפני + מפרסם את שמו ברבים כדי למנוע נפילה עתידית של אחד מאיתנו.

נסה גם להתקשר לכולבוטק וכאלה למרות שהם בדר"כ לא יתעסקו עם נוכל צעצוע למרות שאין לדעת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...