Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקירה אישית של האירוע, מבית קבוצת Kobi-Racing.

בוקר יום שישי, מתעוררים בשעה מוקדמת מהרגיל (לנסות לחמוק מהחום), ומדרימים לכיוון תדהר, הפעם הגענו במתכונת מ-ל-א-ה.

בצירוף של מנהל הקבוצה - זלמן, והמכונאי החדש - אביחי.

המתכונת הנוחכית של הספרינט הייתה סיבוב NOTES אחד (למי שהיה עם נווט כמובן), 2 סיבובי פרקטיס, ו3 מקצים מדודים כאשר המהיר מבינהם הוא הקובע.

מיד עם סיבוב כתיבת ה-NOTES אנו מבינים שהמסלול טכני מאוד, הישורות לא עוברות את 80-90 מ', מס' לא קטן של "שמיים" וסיבובים מעניינים. מסיימים את סיבוב כתיבת ה-NOTES, לאחר שניצלנו 100 % מהזמן שניתן ויוצאים לסיבובי הפרקטיס.

בדומה לעופר שסיפר, באחד מה"שמים" הראשונים גילינו שאנו עומדים מול קפיצה קלה שיכולה לקחת את הרכב ואותנו לכיוון העצים, מסמנים בNOTES וממשיכים הלאה. בנוסף, ניפוח יתר של הצמיגים גורם לרכב לאיבודי אחיזה חריפים, מה שתוקן כמובן מיד עם הגעתינו לפיטס.

הפעם הוזנקנו אחרונים, סטייג' מדוד מס' 1:

יציאה חזקה מהמקום עם רגישות לקפיצה שעתידה לבוא מיד, ומתחילים לתקוף סיבובים, סיבוב אחרי סיבוב האימפרזה פשוט אוכלת אותם, בילבול קל של הילוכים גורם לנו לאבד מס' לא קטן של שניות, מתעשתים מהר וממשיכים לתת בגז. קובי מפגין נהיגה חלקה וחזקה, שמביאה אותנו למקומות הראשונים במקצה הנוכחי.

מגיעים לפיטס, מדברים על נקודות השיפור, ומתכוננים מיד לסטייג' מדוד מס' 2.

סטייג' מס' 2:

מחכים להזנקה, 10 שניות, הרמזור מתחלף לירוק ואיתו קולות האימפרזה השועטת לכיוון החורשה. איבוד קל של 3 שניות בNOTES עקב ציפייה לא מובנת לקפיצה שעתידה לבוא ואני חוזר. מתחילים לתקוף פניות בביטחון מושלם. עניין ההילוכים השתפר אבל עדיין שילוב לא נכון באחת מהפניות הקשות גורם לנו לאבד זמן. מסיימים את הסטייג' ומבינים שהשיפור לא היה משמעותי.

לוח התוצאות אימת את חששתינו, וידענו שהפעם, זה ההזדמנות שלנו.

סטייג' מס' 3:

מזנקים לאחר עיכוב קל עקב ההתהפכות של שי שמעוני ואישתו (הכל בסדר איתם מבחינה גופנית תודה לאל, האמת שאת גורל הרכב אני לא יודע). ומתחילים עם "הריקוד". קובי נוהג חלק, וחזק ברמה כזאת, שלאחר אחד הפניות הקשות, נפלט לי בקשר "וואו, יפהההה" (לא לדאוג, ישורת בלבד). שום בעיות עם הילוכים, והסטייג' מגיע ל-שליש האחרון ואנחנו יודעים שזה ה-סיבוב.

עקב בעיה שעד עכשיו אני וקובי לא מבינים בדיוק מה קרה, כניראה שקובי שמע את הNOTES השני ולא את הראשון שהוקרא ברצף (שוב, אנחנו עוד לא בטוחים מה קרה שם), אנו מגיעים מהר מדיי לסיבוב, וממשיכים אותו ישר לכיוון השדה. איבוד ע-נ-ק-י של זמן ואנחנו מבינים שהסטייג' אבוד. ממשיכים על מנת לסיים את הסטייג' בכבוד ולקבל אינדיקציה מבחינת זמן של הטעות.

איבוד הזמן גבה לנו כ4 יותר מהסטייג' השני, לא כולל קנס של 5 שניות. אנו מבינים שבלי הטעות, שגבתה לנו זמן יקר מאוד, יכלנו להגיע רחוק הרבה יותר.

למרות התוצאה של המקום הראשון במירוץ מס' 1, אנו עדיין זוכרים שאנחנו עוד לא בדיוק שם, עדיין לא מחוברים כמו ב-205. לוקחים כל מירוץ כאימון, ומקווים לטוב מבחינת נהיגה, ניווט, והרכב.

הפעם אומנם לא הגענו לפודיום, אבל זה היה אחלה שיעור למירוצים הבאים.

אני רוצה להגיד תודה אישית לזלמן מנהל הקבוצה שלנו, על התמיכה הטכנית, בייחוד מהכיוון שלי כנווט.

ניפגש באירוע הבא.

מישל / אלון, נשמח לקבל דיווח מלא של לוח תוצאות הזמנים כולל סיבובי הפרקטיס.

רשמים ונקודות לשיפור לצוות המארגנים יועברו בהמשך.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודות וברכות...

תודה למישל אלון גידי והצוות על האירגון והעבודה הקשה,המירוץ אכן זרם והמסלול היה טכני ומהתגר כמו שצריך, מישל אפשר לקבל תוצאות של כל המיקצים?

אני רוצה להודות לאלי אלבג שכיבד אותנו בהשתתפותו וגם נתן תוצאה מצויינת,כל הכבוד.

אני רוצה לברך את ניר לביא על החזרה להגה ועל נהיגה מצויינת.

תודה מיוחדת לצוות שלי זלמן דגן מנהל הקבוצה,שי אסרף הנווט האחד והיחיד,אביחי זוהר המכונאי התותח ממוסך זוהר ת"א.

ברכות למנצחים בכול הקטגוריות...

תודה ענקית לנהגי הטרקטורונים התותחים שהגיעו להשתתף.

תודה לצלמים,אבל איפה התמונות והסירטונים ?

להתראות במירוץ מס' 3

קובי כהן

פורסם

כמה חבל שלא ידעתי.

איפה ניתן להתעדכן בארועים דומים בעתיד?

(לא מצאתי כלום באתר IRDA)

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

שלום לכולם ושבוע נפלא

שמח להצטרף לפורום ולגלות את השיח והפוסטים לגבי הצילום

עצם ההתייחסות מדרבנת ומחזקת ונותנת המון כח להמשיך

כפי שאמר דובי, שנמנה עימנו במיזם החדש isramotor.tv ההתראה היתה קצרה ולכן גם ההתארגנות בהתאם

היו שתי מצלמות ווידאו והכוונה להגיע לכמה שיותר... כולל בתוך המכוניות... מישהו מתנדב ל-2 ק"ג תוספת???

עוד כפי שכתב, השלב השני - הפתעה!!!

ראיתי לפי התגובות שבדקתם ואכן עולה רק דף פתיח בכתובת... הסרטונים ייערכו כבר השבוע ויעלו לאוויר.

ערכנו כתבות מעטות, ונשמח להזמנות לכתבות נוספות, אצלכם במוסך, בבית, במושב הקדמי ומקומות מעניינים שתבחרו.

אנחנו נבוא, נצלם, נערוך ונפרסם... כך, ניתן במה גם למפרסמים ונדרבן אותם לתת חסות ולהשקיע בתחום.

קובי, תודה על הפרגון, הסרטים יעלו בקרוב, נפרסם פוסט בעניין

אלון, צדקת בדבריך, אכן אחת הכוונות מאחורי הפרוייקט, כמי שמכיר מעט תהליכים בנוגע לקבלת החלטות ובקשר עם משרד המדע התרבות והספורט להוות תמריץ ולחץ לקידום הנושא.

אנו נגיע למסדרונות הוועדות, נכתוב ונפרסם ונפעל ללא מנוחה לקידום הנושא.

מוזמנים ליצור איתי קשר במייל שמפורסם.

לגבי הראלי, היתה חוויה אמיתית, קשה להעביר זאת כאן בקצרה... מי שלא מכיר לא מבין... מקווה שהווידאו יעורר רעב...

שבוע מצויין לכולם

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

אודי, אני שמח שנהנתם סיבה מצויינת להגיע פעם נוספת,מחכה לסרט... בהצלחה במיזם החדש.

ועוד קצת תודות,לספוסרים שלי כמובן....

לחברת הגרר מס' 1בארץ "גרר חיים" מובילים ציוד כבד.

ול-"בוסטון אקוסטיק" יבואן מערכות יוקרה לרכב ולבית.

תודה מכל הלב,קובי כהן

פורסם

עומס בעבודה ובלימודים גרמו לי לפרסם זאת רק עכשיו - עמכם הסליחה.

40615060rt6.th.jpg

אלון

זמנים - ספרינט תדהר.JPG

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

לבקשת מישל, אני מעלה פה את סיכום האירוע (הקלדתי את הסיכום שלו עם הערות קלות שלי):

אליפות ישראל בראלי - ספרינט 2008

סיכום מירוץ מס' 2/תדהר 13.06.08

התחזית בישרה יום חם, תרתי משמע, לאור הקסאמים שנפלו באיזור ולכן, צוות ההפקה הדרים יום קודם כדי להיות בשטח ב 04:45. אלון ונילי ארגנו את מתחם המזכירות, אלי וראובן עלו על ארגז הטנדר ונרתמו נמרצות יחד איתי לסימון המסלול. הפיטס מוקם ביער לנוחיות המשתתפים. ב - 07:00 החלו להגיע המשתתפים, זלמן מודיע לי שהגב לא משהו ולא יוכל ליטול חלק בתחרות,עוד אחד שיורד, מה שיחד עם ניר בורנשטיין, שברגע האחרון נבצר ממנו להגיע, משאיר אותנו עם 11 משתתפים (לא כולל 8 כידונאים

:-P - אלון). נעדרים נוספים: דני לוי (חו"ל), ג'וני (בריאות - החלמה מהירה), ניצן (מניאק - מישל כתב לא אני :-D), דב + אור (אירוע משפחתי) גידי (בן ערובה) ואלון (הוא מתכוון אלי - בן ערובה של המוסך שבונה לי את הרכב :wink:). ההפתעה היתה שהגיעה אלינו הסנונית הראשונה בדמות אלי אלבג החביב והמוכשר, שאולי תבשר את בוא השקט והאחדות (אינשאללה), ומאידך הגיע "המלאך" שלא מבשר טובות כנראה!!!

לאחר בדיקות טכניות באדיבותו של גונן פז (עקב היעדרותו של חיליק ראובן - חו"ל) ותדריך נהגים קצר, יצאנו לדרך - 2 מקצי הכרת מסלול מדודים (לא רישמי) + 3 מקצים מדודים לדירוג.

טרקטורונים: החוויה מהאירוע הקודם הביאה משתתפים נוספים לקבוצה ומספרם עלה ל - 8!!! כשמתן ניר וגל בן עמי הידועים מצטרפים לחבורה של יובל שרון המוכשר, כך שציפינו לפייט מעניין והחבר'ה לא איכזבו. במקצה האימון השני, כולם משפרים את הזמנים והדירוג הלא רישמי מציב את מתן בראש עם זמן של 3:10 ד' שני - גלבן עמי 3:11 ד' ואחריו טל חביב עם תוצאה של 3:14 ד'. יובל שרון 3:15 ותומר וולף חמישי 3:20!! במקציי הדירוג הקרב היה מעניין ומותח כשיובל שרון מתמקם במקום השלישי 3:10:65 ד', מתן ניר במקום השני 3:08:65 ד' ומעל לכולם, גל בן עמי שמפיק את 2 הזמנים המהירים של היום 3:07:35 ד' ו - 3:06:35 ד'. כל הכבוד לגל על הנצחון!!!

רכבי שטח: סמיכות האירוע למירוץ השלום (17/06) גרם למתחרים נוספים שלא להגיע וכך זינקו 3 רכבים כשצחי ליטבק (פאג'רו) משבית את הרכב במקצה הפתיחה (ראש מנוע) ומסיים את היום. עומר גדז' מסיים שני בזמן מעודד 3:35:85 ד' ושי שמעוני כמובן בראש - 3:20:25 ד' ומקום רביעי בדירוג הכללי!!! הרצון של שי לשפר במקצה האחרון גרם לו להתהפך והנזק לרכב יתוקן במהרה לקראת ראלי השלום - בהצלחה שי!

1600 סמ"ק: מארק מסיים ראשון ללא מאמץ. עופר סיים שני לאחר שיצא מעודד ממקצי הכרת המסלול, התלהב יתר על המידה ובאחת הקפיצות השבית כמעט את ה - AX העדינה ולא יכול היה לזנק לשני המקצים האחרונים.

מעל 2000 סמ"ק: פנים חדשות וצעירות בקבוצה - ניר לביא! מהמעט שהספקתי לראות במסלול, ניכר שניר לא מחובר לעוצמת האימפרזה, אולם לקראת המקצה האחרון, תיקן ניר את הרושם הראשוני ונראה טוב יותר. הנצחון של קובי באירוע האחרון יצר מתח חיובי בקבוצה. קובי התכונן היטב והיריבים שלו ידעו שאסור להם לפשל - הקרב הסמוי הניב תחרות אמיתית שבסופו של דבר החזירה את הוותיקים לראש הטבלה וקובי סיים במקום הרביעי 3:21:54 ד'. במקום השלישי - אהוד לביא 3:16:75 ד', במקום השני הכוח העולה בדמות אלי אלבג 3:13:97 ד' ולמקומו הטיבעי חזר רמי שוכטוביץ' לראש הדירוג 3:10:57 ד'!!!

צוות הצילום שנשלח ע"י דובי מילר יודיע על השידור באינטרנט. הצלמים הקבועים לא הגיעו (ראלי טורקיה), אולם יש תמונות בדרך ובקרוב יועלו כאן.

להתראות באירוע הבא,

מישל גדז'

עד כאן דברי מישל גדז'.

בשעות הקרובות הוא יערוך את הסיכום ויעלה אותו בשמו.

אלון

• תוכן חדש...