Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על קומפננט של רוקפורד

lioro
שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם כרגע היה לי סט של מורל הייבריד 6.5 בפג'ו 205 יש בניה ויש איטום

עכשיו רציתי לעבור לסט קצת יותר רציני..,שמעתי את הסומפרימו של מורל ולא ממש התלהבתי הם מוגברים מספיק על ידי מגבר של

רוקפורד p850.4

עכשיו הציעו לי סט קומפננט של רוקפורד type rf 6.5 אני לא מוצא עליו פרטים משום מה אמרו לי שרוקפורד לא הוציאה הרבה חתיכות של זה,בקיצור רציתי לדעת חוות דעת אולי מישהו שמע או מכיר ותווך מחירים של הקומפננט של הרוקפורד והאם באמת כדאי להחליף את המורל לרופורד?,יש עוד אפשרות לקומפננט של mb qart איך שלא רושמים את זה סדרת q גם 6.5 מה אתם ממליצים?

הנתונים של המגבר:

4-channel car amplifier

100 watts RMS x 4 at 4 ohms (210 watts RMS x 4 at 2 ohms)

425 watts RMS x 2 in bridged mode (4-ohm stable in bridged mode)

variable high- and low-pass filters (40-400 Hz, 12 dB per octave)

wired Punch Bass EQ (0-18 dB at 45 Hz)

Focused Mass Heatsink design

removable connector cover

special-design TO-247 MOSFETs run cooler than standard transistors

CEA-2006 compliant

preamp inputs and outputs

fuse rating: 40A x 3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לא . במחיר כזה יש לא מעט מתחרים ולא הייתי הולך על רוקפורד , אישית לא הייתי מוציא סכום כזה על רמקולים בארץ בלי להרגיש נדפק - הייתי מייבא , שגם עם מיסים יוצא לך משתלם יותר . ובטח שלא רוקפורד .

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלייט לימטד ??? מאיפה משגים וכמה עולה ?

אולטימייט זה הסדרה הגבוהה .. יש בה כמה קומפונטים , אתה מוזמן לשמוע אצלי אם תרצה ... בכל מקרה במחירים והדרישה .. לא הייתי הולך על רוקפורד (בלי להעליב את בעלי הרוקפורד)

אתה מעוניין ב3 חלקים ?

ב2 חלקים אני בספק אם תמצא משהו יותר טוב מהסופרימו .... ב3 לא הייתי הולך על אלמנטים מהסופרימו אפילו לא על הטויטר .

תן עוד פרטים לגביי הגברה .. איך אתה מתכנן להגביר .. בי אמפ וכו....

לגביי MB זה סט נחמד יש לו מידבאס טוב וטויטר סביר .. בעניי סתם יקר בלי טעם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר הזה יש לטעמי היום אופציות טובות יותר מהרוקפורד. גם לסטים של 2 חלקים וגם ל 3 חלקים . אבל זה דברים שאתה צריך לשמוע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכסף של הקומפוננט הזה, אני אישית הייתי קונה את הסופרימו מאלי ב-3000 ונשאר עם עודף/ משקיע את שאר הכסף בעוד איטום/מגבר יותר איכותי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חביבי המון סטים נכנסים לך בתקציב שכזה...

מאוד ממליץ לך להתרשם מסטים של חברי הפורום לפני רכישה כזו או אחרת, יש לך אפשרות להגיע לרמה מאוד גבוהה.

אנשים פה בסך הכל מאוד נחמדים ואני מאמין שישמחו לתת לך להאזין למערכות שלהם לפני הרכישה.

לעופר יש את ה Hybrid Audio Legatia

לנדר יש את ה F1 Status של אלפיין

לעודד (focalist) יש Focal Utopia

למתן יש את ה DLS Ultimate

למאזדה-מן יש את ה diamond audio hex

לא חסר אנשים עם Elate ואת הסופרימו לא ממש אהבת

לא יודע אם נשאר מישהו עם Horns של Image Dynamics או אחרים, זה דווקא מאוד מעניין אותי לשמוע

וכדאי לך למצוא מישהו עם Seas ומישהו עם Dynaudio.

אני במקומך לא הייתי סומך על חוות דעת של אדם אחר להחליט עבורי מה טוב יותר ומה טוב פחות כי מה לעשות לכל אחד יש את מה שיותר עושה לו את זה.

רוקפורד לא ציינתי פה כי אני אישית לא ממש מתלהב מהם אבל תבדוק גם אותם אצל עידן, מה יש לך להפסיד?

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הסטים שכתבת פה לא נכנסים בתקציב . אם הוא מדבר על תקציב של 4.5 +- (אם אני לא טועה) אז לא הכל נכנס בתקציב.

ההורנים נמצאים אצלי בארון .. כרגע אין איפה לשמוע אותם ..

כמו שנאמר , צריך לשמוע והוא צריך להחליט מה הוא רוצה מבחינת 2/3 חלקים וכו.

אם שלושה חלקים בתקציב הזה הייתי הולך על הלגטיה שלטעמי בטווח מחירים שלו הוא אחד המוצלחים והסטים שאני משווה אליו מבחינת איכות יקרים משמעותית ממנו. אבל כמובן זה משהו שצריך לשמוע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...