Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הסאב הזה של רוקפורד

http://zap.co.il/model.asp?model_id=131085

RFR3112 מוציא 1000 RMS

יש את הסאב של CERWIN VERGA

STROKER 12.4

http://zap.co.il/model.asp?model_id=523129

מוציא 2000 RMS

מה יותר כדאי ? ואם יש לכם עוד סאבים טובים אשמח מאוד לראות ולקרוא עליהם !! תודה רבה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

קודם כל איזה מגבר יש לך בשביל להגביר את המפלצות האלו?

מה אתה מחפש? סאב SPL או סאב SQ?

סאב איכותי ומדוייק או סאב חזק מאוד?

אם אתה רוצה סאב מדוייק וחזק בטווח מחיר הזה , היתי הולך על ה12W6V2.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הסאבים שהזכרת פה הם SPL נטו.

הם ממש סוסי עבודה, אבל הם חייבים מגברים מאוד חזקים, כדי להזיז אותם אין להם שום קשר לSQ.

פורסם

אני רוצה שהוא יהיה גם איכותי וגם חזק מאוד

שממש ינגן חזק..כשיהיה צריך שימרח וכשצריך שיהיה מדויק

חשבתי ללכת לכיוון המגבר של

Sundown Audio SAZ-1500D

אם אני יקח את הסרווין ווגה ואם את ההרוקפורד אז אני יקח את SAE-1000D Sundown

שמעתי שהם מגברים איכותיים....שוב אם יש לכם גם מגברים איכותיים בפחות כסף אשמח מאוד לשמוע..

הבעיה החדשה תיהיה שאני אצטרך לקנות גם קומפוננט חדש...כי מרב הבאסים לא ישמעו את הקומפוננט שיש לי כרגע..

FOCAL V1

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

הסאנדאונים הם בחירה מצויינת. מגברים שבנויים טוב מאוד ומסתבר שגם עמידים מאוד, אם הם שורדים אצל אליקו כבר כמה חודשים טובים :wink:

מלבד זה, אני ממליץ לך בחום לשמוע את "המפלצות החדשות" מארה"ב, ה FI וה AA. לדעתי הם פשוט לא רואים את הסטרוקר וחבריו ממטר. סאבים עוצמתיים מאוד ובו בזמן מדוייקים (לא, זה לא סאב 8", אבל בכל זאת). הם בפירוש נמצאים בליגה משל עצמם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הסאנדאונים הם בחירה מצויינת. מגברים שבנויים טוב מאוד ומסתבר שגם עמידים מאוד, אם הם שורדים אצל אליקו כבר כמה חודשים טובים :wink:

מלבד זה, אני ממליץ לך בחום לשמוע את "המפלצות החדשות" מארה"ב, ה FI וה AA. לדעתי הם פשוט לא רואים את הסטרוקר וחבריו ממטר. סאבים עוצמתיים מאוד ובו בזמן מדוייקים (לא, זה לא סאב 8", אבל בכל זאת). הם בפירוש נמצאים בליגה משל עצמם.

איתמר.

יש לך אולי קישור לסאבים האלו ? וחנות בישראל שמוכרת את זה ? על ה FI שמעתי אבל על ה AA לא.. =] תודה רבה

פורסם

DKNY לאיתמר אין שום חנות שום בטיח. הוא צודק בכל מה שהוא אומר ואני עומד מאחורי כל מילה. הFI סאבים מצויינים! חזקים מאוד כשרוצים ומדוייקים להפליא כשמחלישים אותם. לי בעצמי יש את הרוקפורד שאתה רוצה לקנות בגרסת ה15" ואני פה ממליץ לך על הFI

פורסם

אני חושב שלא הבנת את dkny.

הוא התכוון לשאול את איתמר אם יש לו קישור לחנות שמוכרת את הסאב המדובר ולא אם יש לו קשר לחנות שמוכרת.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מציע לך לבוא למפגש ולשמוע את כל סוגי הFI,מוגברים על סאנדאון 1500. במיוחד את ה-BL בטווח המחיר של הרוקפורד שהצאת

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן אכן אני אצטרך לבוא למפגש ולשמוע זאת הדרך הכי טובה.. =] אבל האם אני צודק בקשר לקומפוננטים..שאני אצטרך להחליף בגלל שהבאס יהיה חזק מידי ?

יש לי FOCAL V1

פורסם

לא בהכרח, אל תכין את עצמך להחלפת קומפוננט עד שלא תשמע את הסאב משולב במערכת.

לך תדע, אולי תאהב איך שזה נשמע :)

אני יודע שאני כן.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...