Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG VVC-ייעוץ ועזרה

CHENLI6
שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,שמי חן בן 23 חדש טרי בפורום חובב מוטוריקה ולאחרונה קורצת לי הMG VVC,

חקרתי את העניין עד כמה שהציע לי האינטרנט וחיפשתי גם כאן אחרת לא הייתי מעלה את הנושא ופותח שרשור אז לא להתקיף:"עצלן,גש לחיפוש.."נעשה כבר.אני יודע על ה140 כ"ס לערך,הנעה(הנאה)אחורית ומנוע מרכזי,גם הבנתי על האחזקה היקרה מאוד,טיפולים שוטפים ויקרים ,הנגישות המסורבלת משהו למנוע,אך כל זאת קראתי מפורומים ישנים וחשבתי שאולי השתנו הדברים עם הטכנולוגיה/ידע שנוצר עם השנים,ואולי כן יודעים לטפל ברכב הנ"ל ומצאו פיתרון לטיפולים במנוע,נאמר לי מבעל רכב שכזה שיש פטנט "קל" לגשת למנוע ע"י משיכת הקליפסים של הגג מצידו האחורי,אבל הוא מוכר ומוכר רכב יאמר הכל.לכן פה אני צריך את עזרתכם,שפכו נא אור על כל הנושא :מידע אישי ולא שמועות,

#אשמח לדעת בכמה פחות או יותר נמכר הרכב (97')?

#מה חשוב לבדוק?

#איך הרכב הספציפי מיד2 הירוק בקבוק שנמכר ב51K'?

אני מאוד רציני בקשר לנושא וזו כנראה תהיה הרודסטר הראשונה שלי,ולכן מאוד אשמח ואעריך את העזרה,בברכה מראש,חן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...