Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש להכניס את הכסף שלי לאיזו שהיא תוכנית חיסכון כדי לצבור קצת ריביות

מחפש מקום אמין שיחזיק לשנים ולא יפשוט רגל

ובנוסף עם אחוזים גבוהים

תודה מראש

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בגדול ..אף קופת חסכון לא תהפוך אותך למיליונר.. אבל אם אתה רוצה ריביות קצת יותר טובות אז הכל שאלה של סכום התחלתי שאתה מכניס ולכמה זמן אתה מוכן לסגור את הכסף ללא אפשרות הוצאה שלו בתקופה.

פורסם

כמה דברים שעליך לזכור בנוגע לחסכונות, ריביות ובני ביתם:

1. הריבית היא נגזרת ישירה של רמת הסיכון. אם אתה אומר שאתה מעוניין באחוזי תשואה גבוהים, קח בחשבון שהנכס שאתה מבקש להשקיע בו הוא מסוכן, כך שתיאורטית קיים מצב שתעשה מכה יפה, ובאותה הסתברות (ולעתים אף בהסתברות גבוהה יותר) קיים מצב שתאבד את כספך.
  2. רמת הריבית של בנק ישראל השוררת כיום במשק גבוהה רק ברבע אחוז מרמתה הנמוכה ביותר, ועומדת על 3.5% בלבד. בשל כך, רוב הפקדונות בבנקים יתנו לך ריביות יחסית נמוכות.
  3. עליך להגדיר את מטרת החסכון, מקור הכסף ואופק ההשקעה שלך. לעשות את המכה בכמה חודשים ידרוש ממך ליטול סיכונים גבוהים, בזמן שאם אתה פורס את ההשקעה לאורך זמן, תוכל לקחת אפיקים סולידיים יותר.
  4. יתכן ובבנק שלך יציעו לך פקדון מובנה. שלא תעז להתקרב לזה.
  5. אם יש לך קצת ידע והבנה בשוק ההון, אתה יכול לסחור באופציות. שים לב שמדובר בהשקעה מסוכנת המחייבת אותך להיות כל הזמן עם יד על הדופק בנוגע למתרחש בשוק, ובמקרה שתנקוט באסטרטגיה שלא כוללת בטחונות מתאימים, ההפסד שלך עלול להיות בלתי מוגבל, ואפילו גבוה מגובה ההשקעה שלך!
  6. ובהמשך לסעיף הקודם: אם אין לך ידע בשוק ההון ועדיין אתה לא מרוצה מהריביות שהבנק שלך מציע לך, הייתי מציע לך להפגש עם יועץ ההשקעות בבנק, אשר יוכל להתאים לך את ההשקעה הנכונה ביותר עבורך. במקרה זה, באופן אישי אני הייתי הולך על מק"מ ארוך או על קרן נאמנות כלשהי.
  7. אם בחרת באפשרות של שוק ההון, זכור שבד"כ העמלות בבנקים תהיינה גבוהות יותר מהעמלות הנגבות בבתי ההשקעות השונים. ברר אפשרות לקבל הנחה בעמלות בבנק, או לחילופין פתח חשבון באחד מבתי ההשקעות.
  8. ככל שסכום הכסף שלך גבוה יותר, סביר שתצליח לקבל ריביות טובות יותר. במידת הצורך, בדוק אפשרות לצרף את כספך לכסף סגור של חבר/קרוב משפחה/מכר שאתה סומך עליו, כך ששניכם תוכלו להנות מתשואה עדיפה. שים לב שעליך לבחור בפינצטה את האדם הזה, שכן כסף עלול לעורר מחלוקות ולגלות צדדים לא יפים של חלק מהאנשים.

בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למשך כמה זמן אתה רוצה להשקיע את הכסף?

חשבת על כיוון שוק ההון? השקעה של 5 שנים בחברה נכונה, ואחרי 5 קיבלת בחזרה מעל 1000 אחוז.

בהצלחה.

GS300.

פורסם

הבעיה היא למצוא את החברה הנכונה, ולדעת את זה 5 שנים מראש :)

(אני, בחצי-הימור חצי-מידע פנימי, השקעתי את כספי הבר-מצווה לפני כ9 שנים במניות של אלרוב נדל"ן)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בעיקרון זה תלוי כמה אתה משקיע,

אבל יש חברות שמתמחות במסחר ויועצים.

אני כפרויקט גמר בכלכלה השקעתי ב"תמיר פישמן ת"א 100" וקיבלתי תשואה יפה יחסית לרמת הסיכון (בינונית - ) של בערך 60% בחצי שנה.

קח בחשבון:

היי-טק וסטארט-אפ - סיכון גבוה מאד ותשואה אדירה בהתאם (אפשר להגיע גם ל 1000% ביום אחד של מסחר במידה והחברה נקנת ע"י חברה גדולה, או שהם משיקים שירות חדש וכו' [כמו ICQ לדוגמא])

מט"ח - השקעה בסיכון נמוך יחסית כמו גם התשואה.

היום אומרים שהדבר הכי חם זה קני סוכר ושאר ירקות שמהם מכינים דלק בגלל הטרנד העולמי לדלק ירוק ופיתוחים חדשים בתחום,

ייקח זמן לראות תשואה טובה אבל בהשקעה לטווח ארוך זה משתלם - בדיוק כמו נפט..

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אז זהו, שברמת הידע הבסיסי כשאתה רוצה להשקיע כדאי ללכת על חברות גדולות ומוכרות בבורסה.

אמנם, האחוזים אחרי 5 שנים יהיו קטנים יותר. אבל החברה בטוח תיהיה יציבה כמו סלע!

היתרון בהשקעה לטווח ארוך שלא בדיוק מעניין אותך אם נפלה המנייה ביום ב5 אחוז. התמונה הכללית לטווח של שנים יותר תעניין אותך וברוב המקרים, האחוזים יהיו גבוהים.

GS300.

פורסם

1. עליך להגדיר את מטרת החסכון, מקור הכסף ואופק ההשקעה שלך. הדבר הכי חשוב בבחירת אפיק השקעה רצוי, כשבנוסף, מאוד רצוי לציין גם את הסכום, ואיזו תשואה תספק אותך.
  2. יתכן ובבנק שלך יציעו לך פקדון מובנה. שלא תעז להתקרב לזה.
  3. אם יש לך קצת ידע והבנה בשוק ההון, אתה יכול לסחור באופציות. שים לב שמדובר בהשקעה מסוכנת המחייבת אותך להיות כל הזמן עם יד על הדופק בנוגע למתרחש בשוק, ובמקרה שתנקוט באסטרטגיה שלא כוללת בטחונות מתאימים, ההפסד שלך עלול להיות בלתי מוגבל, ואפילו גבוה מגובה ההשקעה שלך! אם לפקדונות מובנים אתה ממליץ לא להכנס, אז איך אתה מכניס לפה גם אופציות, הבחור כולה רצה תכנית חסכון... רוב המובנים אגב, בניגוד לאופציות, מבטיחים לך את הקרן, שזה מאוד חשוב למשקיעים מסוימים.

מישהו שמע על קרן דיקלה?

דקלה היא חברה לקרנות נאמנות, בעבר בבעלות הבי"ל, כיום מגדל. יש לה מספר קרנות שונות.

היי-טק וסטארט-אפ - סיכון גבוה מאד ותשואה אדירה בהתאם (אפשר להגיע גם ל 1000% ביום אחד של מסחר במידה והחברה נקנת ע"י חברה גדולה, או שהם משיקים שירות חדש וכו' [כמו ICQ לדוגמא]) ואתה תממן לו מעקב מסביב לשעון אחרי יוסי ורדי :lol:?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

בפקדון מובנה הכסף סגור לתקופה ארוכה ואין כל אפשרות להוציאו לפני מועד הפרעון. אופציות הן נכס פיננסי שניתן למכור בכל יום בבורסה, ואם המשקיע הוא נבון ועם יד על הדופק, באפשרותו להשיג תשואות נאות. הדגשתי מקודם ואני מדגיש גם עכשיו כי למרות זאת, עדיין יש לזכור שמדובר בנכס מסוכן, אבל אם היה עלי לבחור בין השניים, אין ספק שבאופן אישי הייתי מעדיף להתעסק באופציות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בעיקרון חשבתי על 20K להכניס עכשיו

וכל חודש 3000-4000

לתקופה של 3 שנים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
בפקדון מובנה הכסף סגור לתקופה ארוכה ואין כל אפשרות להוציאו לפני מועד הפרעון. אופציות הן נכס פיננסי שניתן למכור בכל יום בבורסה, ואם המשקיע הוא נבון ועם יד על הדופק, באפשרותו להשיג תשואות נאות. הדגשתי מקודם ואני מדגיש גם עכשיו כי למרות זאת, עדיין יש לזכור שמדובר בנכס מסוכן, אבל אם היה עלי לבחור בין השניים, אין ספק שבאופן אישי הייתי מעדיף להתעסק באופציות.

בגלל זה זה תלוי מה הלקוח מעדיף- קרן מובטחת או נזילות. מעבר לזה ברור שהם לא מתאימים לכל לקוח, ובטח שלא

בסכומים אותם ציין סאונד. ואגב, יש גם מובנים שנסחרים בשוק משני וגם מובנים לתקופה קצרה יותר- חצי שנה/3 חוד' (לרוב בלי קרן מובטחת)

בעיקרון חשבתי על 20K להכניס עכשיו

וכל חודש 3000-4000

לתקופה של 3 שנים

בסכומים כאלה כמו שאלעד כבר ציין- מק"מ (או אג"ח אחר) או קרנות נאמנות.

את ה-20K אין בעיה לשים במק"מ, אבל לגבי ההפקדות החודשיות, מק"מ לא יתאים לך (תישחט בעמלות מינימום), ועדיף ללכת על קרן נאמנות או שתיים.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
עדיין יש לזכור שמדובר בנכס מסוכן, אבל אם היה עלי לבחור בין השניים, אין ספק שבאופן אישי הייתי מעדיף להתעסק באופציות.

אופציות הן דבר מאוד מסוכן, אמנם האפשרות לרווח הרבה יותר גדולה, אבל אפשר להפסיד את התחת באופציות על טעות קטנה.

לכל אדם שלא מנוסה בתחום, הייתי ממליץ לא להתקרב בכלל לאופציות.

GS300.

• תוכן חדש...