Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי רכב שאנ מעוניין לרכוש, הבעלים של הרכב מחזיק את הרכב ברשותו משהו כ 7 חודשיין ועדיין לא העביר את הרכב טסט בעצמו ככה שהרשיון רכב עדיין של הבעלים הקודמים בצרוף אישור העברת הבעלות על שמו.

בעל הרכב אמר לי שהרכב נקנה על ידי הלוואה שלקח מהבנק ואי לכך הרכב משועבדכרגע לבנק (בנק פועלים).

לטענתו דבר זה אינו אמור להפריע לי משום שלא ניתן לבצע העברת בעלות על הרכב (ממינו אלי) לפני שהוא מתקשר לבנק ומסיר את השיעבוד מהרכב.

רציתי לשמוע תגובות על נושא זה וקצת פרטים.

תודה.

פורסם

על איזה רכב מדבר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבעלים צודקים, הרכב משועבד עד לסילוק הלוואה ורק לאחריה השיעבוד מוסר ע"י הבנק.

הבעיה היא שהוא כנראה צריך את הכסף שלך בשביל לשלם את ההלואה כך שזה קצת בעייתי לשלם על רכב והוא עדיין לא ברשותך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אך אני יכול לדעת בוודאות שהשיעבוד אוסר?

הבנתי שהרכב כן יכול לעבור בעלות ועדיין לא הוסר השיעבוד, ברשם המשכנתאות רשום שהוא משועבד.

אזה מסמך אישור אני צריך לבקש מבעל הרכב על מנת להיות בטוח שהשיעבוד באמת אוסר?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=208350

מקרה דומה לשלך(תראה את תגובתי מס' 5).

אני יתמצת:הבעיה היא של בעל הרכב, תן לו לשבור את הראש, אל תעשה שום פעולה עד להסרת השיעבוד ברשם המשכונות.

עריכה:אגב, שאלת אותו לסיבות שהוא מוכר את הרכב אחרי תקופה קצרה שכזאת?

לי כל העינין הזה לא מריח טוב, תבדוק היטב את הדברים , חבל ליפול על שטויות.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
פונטו ספייס 03 אבל מה זה משנה?

זה משנה, בגלל שכרגע ביד 2 יש מעל 150 מכוניות כאלה בשנים 2002-2005. אולי תרצה לשקול רכבים נוספים מסוג הזה, שכן ספייס לא נדיר במיוחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הרכב טוב לא צריך להכנס לפאניקה,, הרכב לא מועקל אלא משועבד ויש טופס הסרת שיעבוד שהוא צריך להראות לך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אך אני יכול לדעת בוודאות שהשיעבוד אוסר?

הבנתי שהרכב כן יכול לעבור בעלות ועדיין לא הוסר השיעבוד, ברשם המשכנתאות רשום שהוא משועבד.

אזה מסמך אישור אני צריך לבקש מבעל הרכב על מנת להיות בטוח שהשיעבוד באמת אוסר?

אם אתה מצליח לבצע העברת בעלות, הרכב שלך.

אם אתה רוצה להיות עם ראש שקט, תחתים אותו על טופס בו הוא מצהיר כי הרכב חופשי מכל שעבוד.

חוץ מזה, אני יודע שיש חברה שבתשלום של 79 ש"ח אם אני לא טועה בודקת עבורך האם הרכב משועבד.

פורסם

חוץ מזה, אני יודע שיש חברה שבתשלום של 79 ש"ח אם אני לא טועה בודקת עבורך האם הרכב משועבד.

למה לשלם עמלה מיותרת?

באתר רשם המשכונות ניתן לקבל מידע תמורת 27 ש"ח.

https://nesach.justice.gov.il/Mashkonot/forms/fMashIndex.aspx

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אז שאני יביען משהו, אם הרכב עובר בעלות בדואר סימן שהשיעבוד בבנק אוסר ועכשיו זה רכק הליך של ברוקרטיה לשלוח את האישור ללישכת רישום המשכונות ולחכות שהם יבטלו את זה גם, נכון?

פורסם

חבל להסתבך יותר מידי.

ניתן להעביר בעלות גם כשהרכב משועבד(להבדיל מעיקול שאינו אפשרי).

לכן יכול להיות מצב, שאדם קונה רכב משועבד, ביום בהיר אחד באים ומעקלים לו את הרכב, והוא נשאר עם לשון בחוץ.

אז, בעיניניי כסף כדי לנהוג במשני זהירות, כמו שאמרתי תן למוכר לסדר את כל הבלגן שלו , ואז אפשר לדבר.

• תוכן חדש...