Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי דייהטסו שרייד 92 , אוטומטית + מזגן .

הרכב יד שלישית , עבר 207000 ק"מ וכשהרכב היה ב 100,000 ק"מ , הוא עבר שיפוץ לראש המנוע (כשלא היה בבעלותי) .

הרכב מטופל מאוד , כל פיפס קטן שעולה - כמעט מיד מטופל .

ניקוי קרבורטור , ניקוי רדיאטור , צמיגים חדשים , בלמים חדשים , יוניט מאורר (מקורי) שהוחלף , מחזיר שמן שתוקן , אלטרנטור חדש ועוד תיקונים רבים אחרים .

חשוב לציין שמערכת הקירור עובדת על מים ירוקים בלבד , הרכב לא מעשן (טפו טפו טפו) ולא אוכל שמן כמעט (אוכל מעט כראוי לרכב בן 16 , אבל לא בכמויות חריגות) .

הרכב במצב פנימי שמור כחדש (אפילו השטיחים מאחור נראים כאילו יצאו עכשיו מהאוטו דיפו) וישנן פגיעות פח קלות , ללא תאונות .

מהתייעצות עם המכונאי שלי , הוא אומר שקשה למצוא רכבים כאלה שמטופלים ברמה כזו , עם תיעוד קבלות .

ומה אתם אומרים ? אם הייתם הלקוח - כמה הייתם מוכנים לשלם על שרייד שמקבלת אהבה ?

אני אישית חושב למכור ולהשתדרג , יהיה לי נורא קשה להיפרד מהשרייד אבל אני פשוט חייב להתקדם ...

תגובות יתקבלו בברכה , זה חשוב לי על מנת לקבוע את המחיר .

תודה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

סליחה , שכחתי לציין את הפרט המאוד מאוד חשוב הזה - היא מנוע 1300 .

אולי עוד משהו חשוב - יש לרכב ספר רכב ואפילו קבלות על שיפוץ ראש המנוע מלפני 10 שנים + קבלות על טיפולים סדירים שמצאתי מהבעלים הראשונים .

ממש , עד רמת הפרט .

מחירון יכול להיות נחמד ,אבל אתם חושבים שזה ריאלי לבקש 13,700 ש"ח על רכב כזה ? (זה המחירון)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

חבר שלי מעבודה ניסה כשלושה חודשים למכור רכב דומה שנת 93.

הבעיה העקרית הייתה שאנשים פשוט לא התקשרו (אם היו מתקשרים, היה לו לפחות סיכוי לספר על כמה הרכב במצב מצויין).

בסופו של דבר הוא התייאש ומכר את הרכב למגרש ב- 6000 ש"ח.

אני ממליץ לך לפרסם את הרכב ב"יד 2" בלי לציין את המחיר ולראות האם יש ביקוש.

אם תראה שהרבה אנשים מתקשרים ובאים לראות את הרכב, תבקש מחירון.

פורסם
אני ממליץ לך לפרסם את הרכב ב"יד 2" בלי לציין את המחיר ולראות האם יש ביקוש.

אני דווקא ממליץ כן לציין מחיר ולא במחירונים וכו', אלא בשקלים. יש אנשים שפשוט לא טורחים להרים טלפון אם אין מחיר בשקלים (כך אני נוהג לעשות למשל).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...