Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט - החלפת מנוע או אובל-אול ?

SpeeDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה קניתי לא מזמן סוזוקי סוויפט סדן..

המנוע מעשן לבן,אוכל שמן,במיוחד בבוקר(במנוע קר).

נעשה על ידי השבוע החלפת גומיות שסתומים+טיפול גדול,

אך ללא הצלחה עדיין מעשן.

אני שוקל כרגע אם לשפץ את המנוע(החלפת רינגים בלבד :?)

או להוציא מנוע ולהכניס מנוע משופץ/מיובא/מפרוקיה..

מה אתם אומרים?

תודה מראש,

שבת שלום

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל בכותרת היה צריך לרשום את סוג הרכב ושנת ייצור.

יותר כלכלי להחליף מנוע, אלא אם כן יש לך חיבה מיוחדת לאקזמפלר ספציפי.

שיפוץ יהיה יקר יותר. אבל מצב שני מנוע מפירוק גם לא משופץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להחליף רינגים בלבד זה לא שיפוץ מנוע, בטח לא ללא הונינג ובטח לא ללא וידוא שרמת השחיקה במנוע שלך לא מחייבת חריטה והכנסת בוכנות אוברסייז. תעשה חצי עבודה עם הרינגים ואתה עלול לגלות ששוב שילמת כסף בלי לקבל תוצאות.

רק לאחר פירוק מלא של המנוע תוכל להעריך את העלות הכוללת של השיפוץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי חצי אוברול החלפתי רינגים +10 ולגרים בסוזוקי סוויפט אך הוא לא החזיק חייבים לעשות חריטה ולהחליף בוכנות בסופו של דבר זה לא משתלם עדיף להביא מנוע מיבוא ב2200 ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי חצי אוברול החלפתי רינגים +10 ולגרים בסוזוקי סוויפט אך הוא לא החזיק חייבים לעשות חריטה ולהחליף בוכנות בסופו של דבר זה לא משתלם עדיף להביא מנוע מיבוא ב2200 ש"ח

תודה לך זה בדיוק מה שחשבתי..שיפוץ יכול לעלות על מחירו של מנוע משופץ/מיובא..

דרך אגב מאיפה אני יכול להשיג מנוע מיבוא בסכום כזה(2200שח) כי אני היום ביררתי מחירים וזה עובר את 3500שח

לפני שבועיים הייתי בפירוקיה ויש מנוע ב1700 שקל מרכב שהורד מהכביש בגלל תאונה מאחור.

אבל יש בעיה בסוזוקי אי אפשר לדעת בוודאות כמה המנוע/הרכב עשה(Km) כי הוא מתאפס כל 99,999 Km

תודה,

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לך זה בדיוק מה שחשבתי..שיפוץ יכול לעלות על מחירו של מנוע משופץ/מיובא..

דרך אגב מאיפה אני יכול להשיג מנוע מיבוא בסכום כזה(2200שח) כי אני היום ביררתי מחירים וזה עובר את 3500שח

לפני שבועיים הייתי בפירוקיה ויש מנוע ב1700 שקל מרכב שהורד מהכביש בגלל תאונה מאחור.

אבל יש בעיה בסוזוקי אי אפשר לדעת בוודאות כמה המנוע/הרכב עשה(Km) כי הוא מתאפס כל 99,999 Km

תודה,

יניב.

אני חושב שעדיף מנוע מפירוק (במיוחד אם ידוע מצב המנוע, מה שלא תמיד ידוע ביבוא).. לא?

ובכל מקרה, יש לבדוק את המנוע החלופי ולעיתים יש צורך לשפץ מנוע חלופי בכל מקרה.

לדעתי, עדיף קודם לדעת מה מצבו (המכאני המדוייק) של המנוע הנוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...