Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים תודה על התגובות. עזרתם לי מאוד.

מסתבר שהפנס שייך למיצובישי סופר לנסר לבנה.

אז אם תפגשו באיזור הצפון בסביבת עפולה סופר לנסר עם מכה בחזית הרכב בצד ימין עם פנס וינקר ימני שבור, רוב הסיכוים שהרכב הוא זה פגע במכונית של אבא שלי נכה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדיוק באתי להגיב ולהגיד שהפנס נראה כמו ווינקר של מזדה לאנטיס 98\99 או סופר לאנסר:)

השגת אותי.

בהצלחה למצוא אותו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חברים תודה על התגובות. עזרתם לי מאוד.

מסתבר שהפנס שייך למיצובישי סופר לנסר לבנה.

אז אם תפגשו באיזור הצפון בסביבת עפולה סופר לנסר עם מכה בחזית הרכב בצד ימין עם פנס וינקר ימני שבור, רוב הסיכוים שהרכב הוא זה פגע במכונית של אבא שלי נכה.

יש לך מושג כמה סופר לאנסרים במצב מזעזע יש פה בצפון? לבני דודינו יש חיבה מיוחדת לאוטו הזה.

פורסם
יש לך מושג כמה סופר לאנסרים במצב מזעזע יש פה בצפון? לבני דודינו יש חיבה מיוחדת לאוטו הזה.

אני מודע לזה. אבל לפחות זה כיוון כלשהו עבורי. יכול מאוד להיות שזה מישהו משכונה, קרוב לרכב של אבא שלי יש סימני צמיגים.

איזה 50 מטר מהחנייה יש מקום אהוב על ערסים לעשות "צלחות", כניראה שאחד המשיך קצת לכיוון שלנו ו/או איבד שליטה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בדיוק באתי להגיב ולהגיד שהפנס נראה כמו ווינקר של מזדה לאנטיס 98\99 או סופר לאנסר:)

השגת אותי.

בהצלחה למצוא אותו.

גם אני חשבתי על זה, אבל פנס האיתות של לאנטיס מיוצר ע"י חברה אחרת (kiyoba או משהו כזה, דווקא החלפתי פנס איתות לא מזמן, תודות לאדם חביב שנכנס בי בחניה ולא השאיר פרטים, אבל אני לא ממש זוכר). הפנסים הראשיים, אגב, מיוצרים ע"י BOSCH.

"ai motoare capul doare"

פורסם

חברים, אם תהיה התקדמות כלשהי בנושא, אני מבטיח לעדכן אתכם.

פורסם

עדכון מצב:

נמצאה מיצובישי סופר לנסר לבנה עם כנף מעוות ועם צבע טרי, בקלית חדשה וסימנים בפגוש בדיוק בגובה תואם לפגיעות על רכב של אבא שלי.

כאשר התקרבתי לרכב, הבעלים שהיה קרוב, ראה אותי מתקרב, ישר זיהה, רץ במהירות לרכבו, קפץ לתוכו ובמהירות עזב את המקום.

את המספר רשמתי. :twisted:

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל אלה שעזרו לי לזהות לאיזה רכב שייכת הבקלית, ללא עזרתכם, כניראה לא הייתי מאתר את הרכב.

פורסם

אני זיהיתי מהתמונה ישר שמדובר על סופר לנסר, אני זוכר את הצורה של הפנס איתות הזה מכיוון שלקרובי משפחה היתה סופר לנסר.

אל תשכח לעדכן.

פורסם

אם הוא זיהה וברח - גש במיידית ביום א' לתחנת המשטרה, והגש תלונה על פגע וברח. בד בבד עדכן את סוכן הביטוח שלך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...