Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום

יש לי סיטרואן C4 שנת 2008, יש לה מערכת סבירה מאוד.

רציתי להחליף רמקולים להוסיף סאב וכמובן מגבר.

לפי מה שהבנתי את הרדיו המקורי לא מומלץ להחליף כי הוא מסונכרן עם ההגה (ההגה חשמלי).

אז אני חושב לשים זוג קומפוננט מקדימה של HERTZ - ESK 165

סאב של ROCKFORD - PUNCH P2

ומגבר אני לא בדיוק יודע.

התקציב 2500-3000 שקל.

אני שומע היפ הופ.

אני חושב שזו ערכה מעולה.

כל עצה או הערה תתקבל בברכה

תודה מראש

אלי :)

פורסם

שלום אלי ,

קח בחשבון שישנם רדיו-דיסקים (בדר"כ ברמות היותר גבוהות\איכותיות) שמתחברים לשליטה מההגה שקיימת ברכב.

כך שאם חפצה נפשך בHU איכותי יותר - זה אפשרי כולל שמירה על השליטה , רק קח בחשבון תוספת גדולה יחסית לתקציבך.

steeringremotehw9.gif

לגבי הקומפוננטים , הייתי שוקל עוד אפשרויות כמו פוקאל ומורל ,

עליך להקשיב להם כמובן לפני שתקבל החלטה .

לגבי מגבר , תלוי כמה נשאר לנו בתקציב , אבל ה-JBL GTO75.4 נראה כהוצאה משתלמת במיוחד.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

צריך לקחת בחשבון שיש תכנותים שקשורים ברכב שנעשים על ידי הרדיו המקורי והוצאתו החוצה יכולה לבטל חלק ממערכות הרכב(חיישני חניה מקוריים לדוגמא),קח בחשבון שאם אתה מגיע למוסך עם תקלה מסויימת יכול להיות שכדי לפתור אותה הם יזדקקו למכשיר המקורי בכל מקרה החלפת הרדיו היא אפשרית (יש כאן אנשים שעשו זאת).

• תוכן חדש...