Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר במיוחד על המנוע של דייהטסו סיריון 1999-2000, בנפח של 1.0 ליטר, אוט'.

הנסיעה שלי היא די מישורית, אין מטרה לנסוע מעל 90 קמ"ש או לחפש תחרויות בכביש (סגנון נהיגה רגוע ביותר)

ואגב, אני נוסע לבד באוטו.

יתאים לי??

תודה רבה לכם על הייעוץ

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

אתה קונה מנוע או מכונית ?

אם אתה קונה מנוע - בעיה לסוע איתו.

אם אתה קונה מכונית - אז כן, היא תוכננה כדי לסוע ותעמוד ב-160 ק"מ ביום. אם זה מתאים לך רק אתה יודע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתה קונה מנוע או מכונית ?

אם אתה קונה מנוע - בעיה לסוע איתו.

אם אתה קונה מכונית - אז כן, היא תוכננה כדי לסוע ותעמוד ב-160 ק"מ ביום. אם זה מתאים לך רק אתה יודע.

מצאה חן בעיני תגובתך :).

את כל הצדדים האחרים של האוטו התאימו לי,

חוץ מהמנוע שחששתי אחרי שקראתי קצת בפורום שהוא לא ממש מתאים לנסיעות ארוכות יומיות, הוא מועדף לנסיעות עירוניות.

אמיתי?

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

כך גם של סובארו ג'אסטי, וזאת שהייתה אצלי עד לפני שבועיים שירתה אותי 37000 קילומטר בשנה האחרונה.

אם האוטו עומד בזה, המנוע עומד בזה, במיוחד מנוע של דייהטסו שחדש בהרבה ויותר מודרני מהמנוע שהיה לי.

הסר דאגה מליבך וקנה את הסיריון.

אגב, את הג'אסטי החלפתי כי אבא שלי התעקש על זה שיהיה לי אוטו יותר מאסיבי.

פורסם

ראוי לציין שהייתי ממליץ על שרייד בדגם עם מנוע 1.5. בבינעירוני היא יותר חסכונית מסיריון 1 ליטר.

מעבר לזה, למרות שלא נסעתי בסיריון (לכן יכול להיות שאני טועה), אני מאמין שבכביש כשהיא תסע על בסביבות 5K סל"ד, רעש יהיה בקושי נסבל למשך נסיעות ארוכות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אל איזה 5000 סל"ד אתה מדבר ?

לסיריון גיר 4 הילוכים, בנסיעה ב 90 קמ"ש סל"ד לא יותר מ 2700-2800.

אני בספק אם סיריון 1000 סמ"ק מסוגלת להגיע ל 5000 סל"ד בהילוך רביעי .

פורסם

יקח אותך לאן שאתה רוצה תאמין לי עם מזגן ואוטו מלא גם..

עם סמארט מלאה בציוד ועוד נוסע עליתי לירושלים.. סוחב חחח

90 קמ"ש לא יותר מ 3000 סל"ד בחיים לא..

תודה רבה

שי

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

מדהים אותי כל פעם מחדש כשאנשים משערים ישר שרכב עם מנוע קטן לא יכול לעלות לירושלים ולא יכול להיתנהג כמו רכב נורמלי בכביש מהיר.

לא ברור לי אם אתם יודעים, אבל אפילו הרכב הכי מעפן בארץ הוא מספיק לבן אדם נורמלי שלא מחפש ריגושים מהמהירות.

• תוכן חדש...