Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להעיף את המערכת המסריחה שיש ברנו קליאו B שלי.

זה אומר רמקולים, וזה אומר רדיו דיסק (הייתם מאמינים שיש לי עדיין רדיו טייפ שם?).

אני לא מבין בזה כלום וקיוויתי שכאן יוכלו לעזור לי.

מבחינת הרדיו דיסק.

חשוב שיקרא MP3, חשוב שתהיה יציאה של חיבור Input לאוזניות (לא Output) כדי שאני אוכל לחבר ולשמוע שירים מה iPhone שלי או מסתם MP3 Player של חבר (מה שחוסך לי את הצורך בכניסת USB לדוגמא).

מבחינת רמקולים. אני חושב שאני צריך שניים לקדימה (אחד לכל דלת לא?) ואם ישאר מספיק כסף אז אני משער שגם לאחורה יכול להיות נחמד (אני משער שאני ארצה גם אופציה לכבות את הרמקולים האחוריים בלבד ולהשאיר את הקדמיים במצבים מסויימים).

נראה לי שזה הסבר דיי מפורט למה שאני צריך :)

מישהו יוכל לעזור לי עם זה?

פורסם

לדעתי אם יש לך אייפון ותקציב כזה למערכת, כדאי לך לקנות מכשיר ששולט אייפוד. ככה תהייה לך שליטה על האייפון בזמן שהוא גם נטען. שליטה אומר שהרדיו דיסק מתחבר מלמטה באייפון ולא דרך האוזניות ואתה רואה את כל השירים שלך על גבי הצג של הרדיו דיסק וגם אתה יכול לעבור בספריית המוזיקה שלך ולבחור שירים לשמוע.

זה יעלה לך משהו כמו 1400 ובשאר תקנה סט קומפוננט נציל אפילו יד שנייה פה מהאתר.

פורסם

עד כמה שאני יודע...(ואני יודע) אלפיין ופיוניר לא יכולים לקרוא את האיפון.

אני מאמין שאפל עשו שם משהו, שמבדיל את האיפוד מהאיפון.

כך שאין אפשרות לחבר אותו כמו איפוד(כמובן בחיבר יעודי) למערכת לרכב.

פורסם

בגלל זה אני מעדיף להוציא קאבל קטן שנכנס ליציאת אוזניות של כל MP3 (ויש לי מתאם שיכנס גם לכניסה של ה iPhone) ואז אני לא אהיה תלוי בנגן זה או אחר וגם חברים שיביאו MP3 משלהם יוכלו לחבר אותו לרדיו.

פורסם

אתה מתכוון כניסת PL כמו אוזניות ? אם כן אתה צריך HU עם כניסה של AUX שתבוא בצורת PL או 2 RCA... משם הדרך כבר פשוטה.. מה שכן בדרך הזאת הHU רק ישמיע את המוזיקה ולא תהיה אפשרות של שליטה על הנגן ממנו.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

בדיוק.

אני מתכוון לחוט שיכנס לכניסת אוזניות וינגן.

לא צריך שליטה מהרדיו - מספיק לי שליטה מהנגן.

• תוכן חדש...