Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IRDA - הפורשים: עדכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

-גילוי נאות-

בחודש האחרון נערכו מספר מגעים טלפוניים ביני (נעם הימן) לנציגי שני הפלגים: גבי סרוגו מחד ומישל גדז' מאידך, כאשר כל נציג מיידע נציג או שניים מצידו, כך שהמגעים לא יהיו רשמיים וגלויים והעסק יטורפד.

יש לציין שכל צד הביא מ"מחנהו" מנה מסוימת של פסימיות, אך למרות הכול גילו השניים רצון חזק, עשייה, מנהיגות ותקווה אמיתית שבאמת הפעם נוכל לישב את ה"סכסוך".

הבהרה קטנה לגבי ה"סכסוך":

בין חברי IRDA, עם הזמן, עוד מימי דני לוי, נוצרה חלוקת דעות קשה לגבי צורה ואופי פעילות העמותה וחבריה, עד כדי כך שנכנסה לה "שנאה" לא קטנה בין מובילי ומייסדי העמותה הותיקים.

ראשי העמותה התחלפו, כל אחד (גבי סרוגו ואהוד לביא) השקיע הרבה מזמנו וכוונותיו ליישב את ההדורים ולהביא שלווה לעמותה.

אך מאחר ודבר זה לא צלח, טבעי הדבר ששני המחנות התפלגו וכל אחד מנהל את ענייניו - כפי ראות עיניו ולא מרגיש שהוא פועל במערכת שאין נוח לו בה.

לסיכום: נוצרו שתי קהילות נהגי ונווטי ראלי הפועלות זו לצד זו יחד עם יחסי אויבות בין השתיים.

נ.ב.

IRDA לקחו מאוד קשה את פרישת ה"פורשים", לדעתם - לא פורשים כשקשה. בעוד שה"פורשים" נקטו בצעד נכון לדעתם מאחר וראו שפני הדברים אינם יכולים להימשך בצורה הזו ועדיף להיפרד לטובת המשך תנועת הרכבת ולא ל"זרום" עם תקיעתה.

בעקבות המגעים הטלפוניים נערכה פגישה ארוכה בין 3 הצדדים, הועלו טענות העבר, קצת היסטוריה, נקודות המחלוקת ודיון על אפשרויות ההמשך. להלן סיכום שערך מישל גדז' לאחר הפגישה:

א.התאחדות

• עמותת IRDA תייצג את הראלי ספרינט והראלי קרוס.
  • IRDAועמותת הפורשים ייצגו את הראלי באופן שווה.

ב. IRDA תסיר את החרם על כל הפורשים ללא יוצא מהכלל. (באחריות מישל)

ג. האירוע של מ.מ.י שאמור היה להתקיים בשבת 10.5.08 יבוטל ויעבור לתאריך אחר (כנראה 6.6.08).(באחריות גבי)

ד. החברים מ-2 העמותות יכולים ליטול חלק בכל אירוע ללא הגבלות.

הערה : הסיכום מקובל על 2 הצדדים בתנאי שכל הסעיפים הנ'ל יכובדו ויתקיימו !

התייחסות לסיכום:

א. הוסכם על שני הצדדים, (תקף כרגע, לאחר שיחה בנושא גם עם אהוד לביא), שנושא ההתאחדות והתקנונים של הראלי יידון בין 2 הצדדים, (ללא שותפים כאלה ואחרים כדוגמת מ.מ.י. שאינו עמותת נהגים/נווטים אלא גוף "עסקי"), באופן שווה זכויות ושווה נציגות.

ב. מישל דאג מצידו להסכם IRDA לשיתוף פעולה בנושא המרוצים.

ג. מ.מ.י. לא הסכימו, למרות הסברי גבי סרוגו ובקשותיו לדחות את האירוע שלהם ל-6.6. ובכך להרוויח אירוע משותף ל-2 העמותות ולא רק לאחת ולשבור סוף, סוף את ה"קרח".

יש לציין שהובהר למישל שגבי סרוגו יכול רק לנסות לשכנע את מ.מ.י. אך אינו יכול ואינו רוצה לחייבה ואינו יכול להתחייב בשמה.

ד. מקובל על הצדדים, מהאירוע הבא.

נכון לעכשיו:

מאחר וסעיף ג' לא יכל להתקיים מפני שההסכם נסגר בין 2 העמותות ומ.מ.י. לא הרגישה חייבת לנושא, הוסכם על הצדדים שסעיף ד' יידחה בעוד שסעיף א' שהינו החשוב ביותר יתקיים ויכובד – תקף וכן גם סעיף ב' ו ד'. סעיף ד' יתבצע רק מהאירוע הבא שיוכרז כאירוע אשר אליו יוכלו להגיע 2 הקבוצות ולהיפגש על ה"מסלול".

סיכום:

2 הצדדים תרמו, התחייבו וקיימו את מחויבותם להסכם, (גבי לא יצא "שקרן" כמו שנכתב או תואר כדומה לזה – זה פשוט לא נכון... ההיפך!), רק תוקף ההסכם נדחה עקב גורם חיצוני, לצד כל המחלוקות הקבוצות מוכנות לשבת יחד על שולחן הדיונים ברגע שיגיע המועד לכך ומוכנות להגיע לאירועים/מרוצים משותפים, כנראה באירוע שלי, יום שישי ב- 6.6.2008.

בברכה, נעם הימן.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקצור, שתי עמותות ביחד אבל לחוד.

אם הכל יתבצע כאילו זה גוף אחד גדול, אז מה הקטע שיש שתי עמותות? שיתאחדו ויהיו שוב עמותה אחת גדולה והכל יהיה יותר קל לכולם.

והכי חשוב, זה יחסוך לנו טלנובלה (יש מספיק כאלה בטלויזיה לא צריך גם במציאות)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקיצור - נועם היימן מספר לנו - שהפורשים ו IRDA הגיעו להסכמות ומועדון מירוצי ישראל מטרפד אותן (גבי לא יכול לשכנע אותם.... חה... חה... חה...)????

מועדון מירוצי ישראל???

ממתי גבי או איזה נהג אחר מקבל הנחיות ממועדון מירוצי ישראל?

אני מעריך וזו הערכה שלי בלבד (שימו לב כמה אני נזהר, רק אתמול קיבלתי שוב איום על תביעה) - שהיה נוח לפורשים (לחלק וכנראה לחלק המוביל) שלא יתאפשר לכולם להתחרות יחד - ואותי מעניין למה? - הנה אתם מוזמנים להגיב!

חבר'ה - הכל שטויות - !!! דיברתי עם גבי סרוגו ארוכות אתמול. אני בקשר רציף עם רבים מהפורשים. אני אומר פה רק את דעתי האישית - אם הסיכום מקובל על גבי אז לא הייתה מחלוקת ממזמן!

גבי לא צריך לשכנע את מועדון מירוצי ישראל - כי הם לא צד בנושא. הם גוף מארגן שמטרתו לארגן. גוף שמעביר קורסי ראלי עבור כסף (לגיטימי). גוף שתרם רבות לספורט אבל:

לא גוף שמייצג או יכול לייצג אינטרס של הנהגים!

הנה לכם: צבי לייט, גמליאל, אלי אלבג, רון דר ויסלח עוד פורש או שתיים ששכחתי.

האמת יצאה לאור! הייתה אופציה לאחד פעילות - ומי בחר לטרפד אותה? לדברי היימן - ממ"י.

דעתי האישית - ידועה. אמרתי אתמול לגבי (סרוגו) - אם הייתם רוצים - הייתם אומרים לאדון שליט להעביר את התאריך. כבר ראינו שתאריכי ממ"י אינם "ברזל" כמו שניסו לצייר! גם אנחנו העברנו את תאריך האירוע הראשון שלנו כדי שייהיה נוח לנהגים! וזה בדיוק ההבדל:

1. השיקולים ב IRDA נגזרים משיקולי הנהגים.

2. השיקולים בממ"י נגזרים משיקולי מארגן. (לגיטימי - אבל לא תמיד זה לטובת הנהגים).

3. השיקולים אצלכם הפורשים - נגזרים ממה? מטובתו של מי? אתם כפופים עכשיו לממ"י?

הרי ממ"י היו חתומים על תמיכה ב IRDA כנציגת הנהגים בהתאחדות עד לא מזמן. ולמה חתכנו את זה? כי הודענו חד משמעית לברוך שליט שהוא לא ייצג נהגים - בשום תחום - כי זה ניגוד עניינים בעייננו. (חוץ מעניין הביטוח שעד היום לא קיבלנו לו הסבר מספק - היעלמות של 90 ש"ח על כל נהג...).

ומילה אחרונה לגבי "החרמות"! אין גם ככה החרמות. הוזמנתם כולכם - אבל משום מה בחרתם לא לבוא. אז מי מחרים את מי?

(נכון - ממ"י עזרו לכם לא להגיע בכך שקבעו תאריך במכוון על התאריך שלנו - יום אחרי). אז אמר מי שאמר על החרמת יובל מלמד. אני מדגיש וקובע: יובל מלמד לא מוחרם. יובל מלמד - למיטב ידיעתי - עדיין חבר ב IRDA. אבל, הוא מושהה מפעילות לאחר הליך פנימי מסודר ע"פ התקנון של העמותה. יובל יכול בכל יום לטפל בהשהייתו ולפנות לאסיפה הכללית. מזה מספר חודשים הוא בוחר לא לעשות כן - זכותו. אבל אין לו למי לבוא בטענות אלא לעצמו. לעמותה מותר לפעול להשהיית חבר שפעל נגד העמותה ומטרותיה. שאלתי גם את סרוגו אתמול - נניח שכל נהג שיושהה בצדק יאסוף סביבו מספר חברים שלא יתחרו אם יענש - יוכל להיות פה מנהל תקין???

תחשבו על זה טוב טוב חבריי הפורשים.

הנה לכם - מי שם מקלות בגלגלי הספורט המוטורי - דעתי בלבד. תחליטו אתם...

בברכה,

אלון חלווה

נ.ב.

השרשור הזה כנראה יהיה חם - זה בסדר.

תשמרו על השפה ואחד על כבוד השני.

אלון

פורסם
בקצור, שתי עמותות ביחד אבל לחוד.

אם הכל יתבצע כאילו זה גוף אחד גדול, אז מה הקטע שיש שתי עמותות? שיתאחדו ויהיו שוב עמותה אחת גדולה והכל יהיה יותר קל לכולם.

והכי חשוב, זה יחסוך לנו טלנובלה (יש מספיק כאלה בטלויזיה לא צריך גם במציאות)

אגו אגו ועוד פעם אגו! חוץ מזה אין כלום. שום חילוקי דעות מקצועיים. שום חילוקי דעות על הדרך, שום חילוקי דעות על תקנונים! כלום! - אני אומר זאת ממקור ראשון.

אם היו מכריזים ברשות על התאחדות - הכל היה נגמר ממזמן! זו דעתי! אני יודע שגם בין חבריי יש שחולקים על קביעה זו - אבל כמה טוב שאתם יכולים לראות ולשפוט בעצמכם....

נכון?

אלון

פורסם

גילוי נאות אז גילוי נאות עד הסוף

1. פורשי IRDA הצטרפו לעמותה לספורט מוטורי ביחד עם חברים אחרים שהצטרפו אלינו, על כך יש הסכם בין הצדדים.
  2. אני לא מכיר את ההסכם שהיה בין הצדדים שעליו כתב נועם היימן ולכן מנוע אני מלהגיב עליו.
  3. הודעתי כבר לפני מספר ימים כי לו ידעתי שבסופו של תהליך את מה שאני יודע היום לא הייתי עושה את הפעילות ב-10.5 ודוחה אותה למועד אחר, החלטתנו נבעה מכך שמספר חברים שראלי-רייד אמרו ששבוע אחרינו יש אירוע גדול של נועם ולכן מבקשים להקדים את האירוע, מצד שני התבקשנו לפנות תאריך לנועם וכך עשינו ומועד האירוע הבא שלנו הוא 5.7 נכון התאריכים הם לא "ברזל" אבל אוזנינו קשובות לפניות אלינו.
  4. השיקולים שמועלים כאן ביחס לשיקולים מסחריים זרים לנו והטענות בדבר הדרכות אינן נכונות לאלתר, תעשו שעורי בית טובים יותר, אם כי אין פסול בעמותות בגרימת הכנסות כספיות נהפוך הוא עמותה היא גוף כלכלי שאינו מחלק כספים בין חבריו ואני לא נכנס לפרשנויות משפטיות סבוכות בנושא זה.
  5. IRDA שפועלת עם מוסכי הגליל זה בסדר!
  6. IRDA שכיום מארגנת מרוצים זה בסדר! ואל תספרו לי על מארגן בשם מישל גדז', הוא חבר IRDA!
  7. למרות כול הפרסומים ושפיכת הרפש עלינו במהלך השבועות האחרונים בפורומים שונים מועדון מרוצי ישראל מודיע בזאת שאין ולא היה בכוונתו לפגוע באירוע זה או האחר כפי שהתפרסם, מועדון מרוצי ישראל שם לעצמו כמטרה לקדם את הספורט המוטורי, לא לפסול איש או עמותה או כול גוף כלכלי העוסק בענף, המועדון יתמוך ויעזור ככול שניתן לקדם את הפעילות בצורה הוגנת וחברית, לכול עמותה או גוף שיקום.
    כבר בשלב זה לפני אישור התקנות והקמת ההתאחדות אנחנו לא רואים בגודל (השרשור) או באורך (המסלול) את היעד, אבל! כן מתחברים לקוטר (מעגל כמות המשתתפים) באירועים, זאת חשיבות עליונה לספורט המוטורי! התחרותיות בין המשתתפים, הרחבת העניין הציבורי, זו היא מטרתנו ואנו נשקוד על יישומה. לכן משכנו את ידנו מכתיבה מכול הפורומים מהסיבה שהתכתשות בהם אינה מועילה לאיש ובוודאי לא לספורט המוטורי. כול מי שרוצה ללכת בדרכינו מוזמן!
  8. אנו קוראים ל-IRDA לשתף פעולה גם אם יקומו עוד 100 מועדונים אתם חלק מתוך מערך שהולך ונרקם בימים אלו, הניסיון לבטל את אלו שפועלים בענף מזה 25 שנה ויותר הוא לא נכון, אנחנו נמשיך בפעילותנו מבלי לפסול איש או גוף ההפך מהחלטות IRDA שפסלו ועדין ממשיכים בפסילות למרות כול ההכרזות גוף כזה אין מקומו לא כהתאחדות ואף לא בהתאחדות לכן אני באמת וברצון ללא כול החלטות מוקדמות מציע שבו איתנו היום המפה הדמוגרפית שונה "הכעסים מעוורים את עיניכם" לא כך צפינו את פני הדברים בספורט המוטורי יש גם דרך אחרת דרך של שלום ושיתוף.
  9. קריאה אישית לאלון - סייחים צעירים בועטים לכול עבר למי שמתקרב אליהם בסופו של עינין מאלפים אותם, אין בכוונתי לאלף אותך אך בהחלט לנתב את היכולות הדמגוגית שלך לנתיבים שיכולים להביא לספורט המוטורי תועלת, אנחנו באותו צד של המתרס אני לא רואה בך יריב או מתחרה ולכן כדאי שנמשיך לטפל בדברים האמיתיים ולא בקרבות ווירטאליים, אנחנו לא יצרנו את המצב ואתה יודע זאת טוב מאד, המצב השתנה שנה כיוון!
  10. קריאה אישית למישל גדז' - הצעתך לגבי האירוע הקודם הייתה יותר מנדיבה אך היה בא פרט אחד שפגם והוא אי השתתפותם של מספר חברים שכבר היו חלק מאיתנו ולא ידעת על כך.
  11. סיכום - השתדלתי באמת ללכת בין הטיפות החומציות שלאחר פיצוץ האטום אם פגעתי במכתבי זה במישהו הריני מתנצל מראש אין לי כול כוונה לכך ורק דבר אחד מול עיני "ספורט מוטורי" וגדול מי שמכיר אותי ואת חברי יודע שזו כוונתנו האמיתית ואנו נעשה הכול בכדי לקדם נושא זה.
  12. חוזר לדומיית האלחוט שלי שוב.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

אלון אני רוצה להבין דבר אחד, מה כל העניין של כמה עמותות קשור להשלמה של החוק המוטורי (כדי שיכנס לתוקף)

האם הממשלה מחכה לתקנון מגובש על ידי עמותה מייצגת? אם כן, תכינו תקנון ותגישו אותו לממשלה, מי שיש לו בעיה עם התקנון בעמותות האחרות זאת הבעיה שלו.

אם הממשלה רוצה שתהיה עמותה אחת, מה הבעיה להגיד שאתם העמותה ולסגור עניין?

אני פשוט רוצה להבין מה חשיבות העמותות האלה להליך של כניסת החוק לתוקף

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שלום לכולם.

ברוך בוא ונסדר סדר ומי שמועניין יכול לנסות להבין מה שקורה פה בדיוק. חלק מהדברים שאתה כותב אני תמיד הייתי בעד אבל, נתחיל ממהתחלה.

1. בישיבת IRDA נוכחו IRDA מ.מ.י STI ועוד עמותה שאת שמה אני לא זוכר ומבקש את סליחתם, חתמו כולם על מסמך כשכל אחד שם את התנאים שלו על השולחן, בשלב מסויים אתה ואסף יצאתם מהישיבה בשביל לדון במצב, וכשחזרתם לישיבה הודעת לנו שעשית סבב טפונים ומקובות עליכם ההחלטות. (אם אני אומר פה משהו שלא היה ברוך תקן אותי?).

2.כמה ימים אחר כך נפגשנו שוב בתל אביב ועדת המירוצים של IRDA אלון ואנכי, ומצד מ.מ.י רמי לימון, אסף שדמה, ואתה ברוך. בישבה הזו דיסקסנו איך לנסות לצאת מהבעיה של הפורשים, איך להמשיך בעבודה משותפת, ואירועים לעתיד. בישיבה הזו IRDA העלתה את העליות של האירועים, הביטוחים ועוד. (יש כמה זריקות לאויר שלך בקשר לעליות שלא העלה פה כרגע, אבל גם אני גם אלון וגם השותפים שלך לא הבינו מהיכן הן מגיעות). בסופה של ישיבה זו סוכם בין כולנו שיוצאים לדרך.

3. כמה ימים אחר כך הגיעה שמועה שאתה ברוך פנית לפורשים שיצטרפו אליכם למ.מ.י כחברים מהמניין כי לא היתה להם עמותה רשומה ומסודרת. ומה גם שלא היה לך מספיק כבוד לידע את IRDA גם כאשר החלטתם לבטל את ההסכם שרק כמה ימים קודם חתמתם עליו?.

4. חברים ופה אני מבהיר לכולם. לכל עמותה מסודרת בכל מקום בעולם יש ספונסרים, העמותה מארגנת תחריות, העמותה מתפקדת כגוף עצמאי לכל דבר, אנו לא חייבים להתשמש בשירותים של מ.מ.י או כל גוף מארגן אחר כשמוצאים שהעליות גבוהות וחסרות פרופורציה. והוכחנו את זה עכשיו ב 2 אירועים שהמחירים בהם היו חצי ממה ששילמו למישהו אחר, והיו בו את כל אמצאי הבטיחות וכל מה שמארגן מירוצים צריך לדאוג לתחרות. ונכון IRDA לא מחפשת לעשות כסף, היא מחפשת לתת כמה שיותר אירועים, ולכמה שיותר משתתפים ושלא יפגעו בכיס שלהם. ורק שתי דוגמאות ראליספריינט מ.מ.י = 650 שח + 150 שח בטוח. ראליספריינט ירדה = 350 + 60 שח בטוח באותה חברת בטוח ואותו הבטוח?? ראליי מ.מ.י = 1350 שח +150 שח בטוח. ראליי ירדה האחרון 600 שח + 60 שח בטוח ושוב אותה חברת הבטוח ואותו בטוח!!!. עכשיו אם יש מישהו שמאשים את IRDA בגלל זה שהם מנסים להוריד עליות ולתת למתחרים אפשרות בחירה היכן להיות שותפים בתחריות לפי יכולתם אז צר לי עליו. גם ככה הספורט המוטורי יקר הוא.

5. ברוך כל פעם אתה זורק עקיצה, אז הנה בחזרה. לפעמיים קל יותר לאלף סייחים שבועטים מאשר לאלף סוס מבוגר שחושב שהוא יודע הכל!!!!!!!.

6. ההסכם שהושג בין מישל נועם וגבי היה צריך להגיע אליכם, זה שהוא לא הגיע רק מראה לך מהיכן נושבת הרוח?.

ולסכום אני ממשיך לתמוך שתהיה עמותה אחת גדולה והיא זו שתיצג את כולנו רק הספורטיים, ותהיה הפרדה מוחלטת בין מארגני האירועים למינהם. בסופו של יום הוכחנו כבר שיש ביכולתנו ונמשיך כך לנסות לעזור לספורטיים ולאלו שמעוניניים להכנס לענף.

בברכה ומהשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן למען הסדר הטוב!

1. לגבי סעיף 1,2 אני מסכים.
  2. לסעיף 3 להל"ם מאיפה אתה מביא את זה?
  3. לגבי הביטוח סעיף 4 - תמשיכו לעשות ביטוח ב-60 ש"ח, אולי כאשר תלמד את כול סעיפי הביטוח שלנו + גובה הכיסוי הביטוחי שיש לנו ועוד כמה נושאים תבין שהביטוח בלשון המעטה לא בדיוק כמו הביטוח שאתם מוציאים וזאת בלשון המעטה. אתה בטח יודע ששני אנשים באותה חברה באותו נושא יכולים להוציא ביטוחים שונים בגגל הגדרות ודרישות שונות, מאחר וכך הביטוח שלנו שונה.
  4. ולמרות הכול במרוץ שדברתם עליו שולם בסופו של דבר 450 ש"ח (אם איני טועה) ההבדל היה 200 ש"ח אבל בשטח זה היה ניראה אחרת, אצלנו יש מאבטחים, מד"א+פאראמדיקס+רופא, מכשירי קשר עם מגברים מחולקים למספר תדרים, שעלותם קצת יותר ממכשיר סימפלקס פשוט.בכול אופן קצת שונה ושוב בלשון המעטה.
  5. האירוע האחרון אתה קורה לו ראלי ומציין מחיר שלקחתם, ספר קצת יותר פרטים 8 ק"מ בערך = ספרינט, כמה מאבטחים, כמה מכשירי קשר כמה קיבל מארגן האירוע בכדי שתקבל השוואה אמיתית אז כך בראלי שלנו היו 2 קטעי מרוץ של 15 ק"מ עם 18 מרשלים ו-15 מאבטחים תעזוב אנשי מנהלה ויחד עם זאת זה לא הספיק המחיר 950 ש"ח כולל ביטוח והסעות למאבטחים ועדין זה לא מושם צריך עוד כמה דברים שאני חושב שחייבים בשטח, אז איפה ההבדל הגדול? אתה כותב 60 ש"ח תכפיל אותו כפול 2 (זוכר נהג+נווט) כמה זה 120 ש"ח (לפי המחיר שאתם מפרסמים) הניסיון שלך "לרדת עלינו" ולראות שאנו לוקחים תשלום גבוהה אינו מחזיק מים.
  6. לסעיף 5 - זאת בדיוק הבעייה שצריך לדעת לקרוא עברית, עקיצות זאת לא הדרך אבל להוציא דבר מהקשרם זו דרכך, קרא את כול המשפט לדעתי הוא היה מאד חיובי הכוונה הייתה מאד אישית ומוערכת זה שאתה לא מבין (כאן העקיצה שלי אליך) מאחר ואתה שיושב בגלות אל תנסה ללמד אותנו דרך ארץ, שב בציון!
  7. לו ידענו בראשית הדרך שהלכנו יחד לאן נושבת הרוח לא היינו היום במצב הזה ומזמן הדברים היו ניראים אחרת, כלומר הייתה התאחדות. הלכתי איתכם מתוך אמונה בדברים שהוצגו לפנינו אבל מה לעשות דברים שנזרקים לחלל העולם לפעמים מחייבים שינויים שלדעתי יהיו רק לטובת הענף, ימים יגידו!
  8. לאותו סוף של יום גם אנחנו פועלים, לעזור למתחרה להכנס לענף ובעלויות נמוכות, על פניו המצב שקיים כיום הוא זהה לשני העמותות אין שוני ביניהם הבעיה היא שלאורך הדרך למדתי שלא צריך להכפיש אחד את השני יש כאלו שמלכתם נעשת בידי אחרים ומשום מה צורת ההתבטאות שלכם אינה תורמת להצלחותיכם כמו שכתבתי ימים ידיגו!
  9. גם אליך זלמן בנימה אישית - כעסך ידוע לי, הסיבה גם היא ידוע, איני חושב שכעסים צריכים לסנוור את עיניך אם טובת הספורט מול עיניך רד מכול השטויות ותראה איך ניתן לעשות אחרת בכדי לקרב לשתף ולא לדחוק ולהרחיק, ראה את מישל האיש מנסה מדבר פה מדבר שם ויש לו בטח בטן מלאה אבל אני מעריך מאד את ההתעסקות שלו בלמצוא פתרונות שלא תמיד עולים בקנה אחד עם כול הרצונות אבל יש ניסיון לבנות, יש עוד כמה חברים שעושים "בסתר" בודקים ומגששים לראות מה ניתן לעשות אבל בנועם, ללא קרבות ללא זריקת רפש, אם לשם נגיע תאמין לי נעבור את הנהר הגועש הזה יד ביד - אני מאמין בחברי ובמיוחד ברמי שנחשב בעיני רבים כאיש השקט בממ"י ולא פעם אני לומד ממנו מה זאת פשרה, אם גם אתם תעשו צעד כזה נמצא את עצמנו ביחד!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

אין לי כוונה להכנס לפולמוס כזה או אחר.

ברצוני רק להבהיר סוגיה אחת - היא הסוגיה הכספית.

באשר לביטוח. אותו סוכן מספק את הביטוח הן למשתתפים באירועים של ממ"י

והן למשתתפים באירועים של IRDA.

יתרה מכך. אותו סוכן מצהיר כי זהו אותו הביטוח בדיוק שהוא מספק לממ"י

והחשוב יותר, שהוא מספק את הביטוח לממ"י ב- 60 ש"ח ולא 150.

לכן, כל ניסיון להציג את הדברים אחרת אינו רלוונטי.

באשר לאירוע האחרון של ממ"י ולעלות ההשתתפות.

להוציא את האירוע האחרון שביצע ממ"י, כל האירועים היו

בין 7 ל 10 ק"מ. אז הגדירו את האירוע כראלי. מה נשתנה היום?

באותם אירועים ממ"י גבה 1350 ש"ח ל"ראלי". פער של יותר מ- 650 ש"ח

מעלות ההשתתפות באליפות ישראל שנפתחה ביום העצמאות. והמחירים כוללים ביטוח.

IRDA כעמותת מלכ"ר שפועלת למען הספורטאים מנסה למצוא דרכים להקל כלכלית

על המשתתפים. עדיין, בניגוד למה שניתן להבין מההודעה של ממ"י, IRDA מקפידה

במלוא החומרה על הדרישות הבטיחותיות על כל המשתמע.

כך גם באירוע האחרון, כך בזה לפניו, וכך באלה שיגיעו.

ההבדל בין סוגי מכשירי הקשר אין לו משמעות. היו רציניים.

כמות המרשלים/מאבטחים נגזרת מאורך המסלול. נכון. איך זה בא לידי ביטוי

במחירים שגביתם ל- 7-10 ק"מ? עדיין המחיר היה 1350 ש"ח.

IRDA תבצע אירועי ראלי למרחקים גדולים יותר. גם באירועים אלה, וזאת

אני יכול להבטיח, העמותה תמצא את הדרך להקל כלכלית על המשתתפים.

הסיבה היא אחת. צרכי הספורטאים מעל הכל.

ומילה אחרונה. תגובתך לזלמן "שב בציון" אינה ראוייה בלשון המעטה.

תרומתו לספורט המוטורי בארץ אינה נמדדת במקום משכנו אלא בעשייתו.

ופועלו נאמנה למען הספורט המוטורי ידועה לכל והולכת לפניו.

ניר

פורסם

ניר

• ידוע לי התשובה מסוכנות הביטוח, שורה תחתונה אנחנו שונים בדרישות הביטוחיות שלנו.
  • המחיר השתנה, הראלי האחרון ב-10.5 היה 950 ש"ח והוא היה ראלי לא ספרינט, כמה עלה הספרינט שלכם ב- 9.5?
  • תבדוק אם יש לכם אישור מלכ"ר לפני שאתה כותב!
  • בטיחות בטיחות בטיחות (מילים מילים מילים) כמה מאבטחים? כמה מרשלים דווח כמו שצריך.
  • הקלה במחיר, בסיפור הזה אנחנו כבר שם מרוץ ראלי 15 ק"מ 2 קטעים ניר 950 ש"ח הכול כלול על מה אתה מדבר, מספיק עם הסיפורים - אנחנו, אנחנו, אנחנו ושוב אנחנו עייפתי מסיפורים בשטח הפעילות האמיתית היא שלנו ולנו היכולות האמיתיות, לא צריך להביא מחו"ל הכול שריר וקיים בארץ.
  • שים לב שלא כתבתי על העשייה של זלמן על תרומתו אין לי עורערין, הוא ניסה לעקוץ במקום שלא היה צריך, מה לעשות גם אתה צריך לקרוא את הדברים אחרת, איך כתבתה "אין לע כוונה להכנס לפולמוס" כמי שמעט מכיר אותך אני בטוח שהתכוונתה ב-100% לדברים אבל כמו חבריך אתה סומה וכאשר הדברים נוגעים בכם אתם עיוורים ונלחמים ולא קוראים עד הסוף חבל!
  • מדוע איש מחברי IRDA לא כותב או מרים את הכפפה שזרקתי אליכם? רק מלחמות, רק הכפשות, ההם רעים אנחנו הטובים , רדו מהעץ הזה ותתחברו לספורט את זה אני כבר למדתי למרות שאני סוס קשיש וגם התנצלתי בדרכי על האירוע האחרון, תחשבו על זה!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך אקצר כי אתה ממשיך בדרכך והיא להוציא את הדברים מהקשרם ולא להתמקד ולענות ישירות. לכעסי אליך אין קשר ולא אכנס לזה פה. ברוך אמרת או לא אמרת בישיבה שכל אירוע שאתה מארגן עולה לך אישית 25.000 שקלים?? הזהר בתושבתך ברוך חבריך היו שם וגם אלון ואנוכי, ובוא נעשה חשבון פשוט שכולם יבינו שכל אירוע שאתה מארגן אתה מפסיד אלפי שקלים??? דבר נוסף ברוך אם אתם מ.מ.י מעודון שמארגן מירוצים? אז איך זה שתוך זמן קצר הופיעו באתר שלכם שתי עמותות ריקות מתוכן אחת מעודון הראלי הישראלי שאתה לבשת חולצה שלו בתערוכת הרכב האחרונה, ומועדון שני של ראליספריינט שגם הוא רייק מתוכן? מה זה מראה ברוך שאתה מחפש להיות מארגן מירוצים או משהו אחר?? או שאתה מנסה בכוח לחבל ולא ממש לנסות לישר הידורים בין שתי המחנות שנוצרו? ברוך התמונה מאוד ברור לכולם חבל לי שלך היא לא.

ולבסוף ברוך נכון אני יושב בגולה, אבל מעניין שכל פעם שהייתי מגיע לארץ שזה 4 פעמיים בשנה לחודש כל פעם ידעת מהר מאוד איך למצוא אותי ולבקש עזרה בכל מיני דברים? ( עלי ברוך בחינם ). וגם פה חבריך יכולים להעיד.

חברים אני שוב חוזר ואומר אנו חייבים להפריד בין העסקנים למינהם, ובין הספורטאיים אחרת הבעיה שישנה פה עכשיו תמשיך, לא יכול להיות שמארגן מירוצים יהיה מעורב בהחלטות ספוטאיים, זה כמו שאיגוד השופטים בכדורגל יבוא ויגיד לביתר ירושלים מה לעשות בקבוצה. במידה ולא נבין זאת אתה נכנסים למקום שמשם לא תוכלו לצאת.

בברכה זלמן שמעתי עכשיו ברדיו בעברית בגולה ברוך שמישהו אמר שההגנה הכי טובה היא התקפה וזה קשור לאלמרט:twisted:

• תוכן חדש...