Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני הולך למכור את הרכב שלי גולף שנת 2004 דור 4 ורוצה לקנות בית אבל אני חייב רכב שיהיה בבית מה אתם ממליצים לעשות חייב לציין שאני מכונאי רכב בצימפיון ורק רכב פולקסוואגן אני נוהג היה לי סיאט בעבר

יש עוד בעיה אישתי יש לה רישון על גיר אוטומט בלבד!

אני השמח מאוד לקבל איזה עזרה קנה אני אוהב את הרכב אזה קשה לי למכור אותו

תודה לעוזרים

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

לפי דעתי עדיף להשאר עם רכב שלך ואם אין ברירה, אז לקחת משהו משנתון נמוך יותר מ-VAG. בעקרון גולפים לא חסרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה קשר מכירת הרכב לקניית הבית? האם אתה הולך להשתמש בכסף ממכירת המכונית לקניית הבית?

אם כן- אז לפחות כדאי שתציין איזה סכום תשאיר בצד בשביל לרכוש רכב אחר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
מה קשר מכירת הרכב לקניית הבית? האם אתה הולך להשתמש בכסף ממכירת המכונית לקניית הבית?

אם כן- אז לפחות כדאי שתציין איזה סכום תשאיר בצד בשביל לרכוש רכב אחר.

אכן כן מכירת הרכב והכסף הולך לקנית הבית

אני חושב שבין 30 אלף ל35 אלף שייח

פורסם

שמע, אם יש לך רכב טוב שמור ובמצב מצויין, ואתה רוצה להמשיך איתו ,

לדעתי לחסוך 30 אלף ש"ח בכך שתמכור אותו לא יתן שומדבר.

גם אני עמדתי בפני בעיה דומה לא מזמן כשהייתי צריך את הכסף ,שקלתי למכור ולעבור למשהו יותר זול, אבל בסוף החלטתי לחרוק שיניים ולהישאר עם האוטו.

תחשוב שאתה קונה רכב משומש, ישן יותר , עם עבר בלתי ידוע , ויתכן שיצטרך השקעה ויישור קו , ואז למעשה כל העניין לא בטוח יצדיק את עצמו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני עמדתי בפני בעיה דומה לא מזמן כשהייתי צריך את הכסף ,שקלתי למכור ולעבור למשהו יותר זול, אבל בסוף החלטתי לחרוק שיניים ולהישאר עם האוטו.

תחשוב שאתה קונה רכב משומש, ישן יותר , עם עבר בלתי ידוע , ויתכן שיצטרך השקעה ויישור קו , ואז למעשה כל העניין לא בטוח יצדיק את עצמו.

אתה צודק הרכב שלי שווה איזה 80 אלף ש''ח זה כסף טוב לבית ואני יודע מה יש לי קשה היום למצוא גולף שמורה

פורסם

+1

גם אני חושב כך

פורסם

קח את הסכום שחשבת להוסיף ממכירת הרכב, במשכנתא צמודה לפריים, שאפשר לחסל בכל רגע, וכך גם אם תתחרט, תוכל למכור את הרכב ולסגור את הסכום הזה מיידית, בלי לשלם קנסות או ריבית עתידית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...