Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הולך פה?!

פעם על תגובות כאלו היו מתעצבנים על אנשים ונוזפים בהם, והיום הכל עובר בשקט??

חשבתי שחלק מהרעיון של הפורום הוא לעזור לאנשים לשפר רכבים שהם אוהבים ולא להציע להם למכור את הרכב ולקנות אחד ספורטיבי יותר.

ברור שיש את מגבלות התקציב והרכב שצריכים לתמרן ביניהן אבל בחייכם, פולו 16V הוא רכב ספורטיבי (אני לא משווה אותו לקופרה או gti אבל תסכימו איתי שיש לו יכולות ספורטיביות) וזה לא שפותח השירשור שאל על שיפורי כוח לקוואליר או פיאסטה ב-1000 ש"ח.

הוא מבקש עזרה בשיפור רכב ספורטיבי שהוא אוהב, האם הפורום עוזר רק בשיפורי רכב כשהרכב הוא רכב שקל לשפר?

אם אבקש עזרה בשיפור כוח לראלי ב4K תשלחו אותי בחיפוש אחר איביזה 20VT?

אם כן אז כשאבוא עם איביזה 20VT בבקשה לשיפור כוח תשלחו אותי לקנות איבו?

מה הלאה? אני לא רוצה לצאת נגד הפורום אבל אני תמיד אוהב לקרוא ולהשכיל מהפורום וזה פשוט לא נראה לי הגיוני שכולם מסכימים שבעל הרכב צריך להחליף רכב שהוא אוהב והשקיע בו (ועוד רכב ספורטיבי) בשביל עוד כוח (ואני מבין שיש מגבלת תקציב אבל בטוח יש פיתרונות).

מה אתם חושבים?

- 306 XSI -

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אתה יכול להשוות איביזה טורבו לפולו 16V?

שהוא יגיע לרכב גודש הוא יהנה מכול רגע (הוא מחפש כוח וכוח הוא לא ימצא ברכב שלו)

שהוא יתחיל לגדוש הוא יוכל לשפר את הרכב ולעלות גדישה וגם כ"ס.

מה שאתה מנסה להזריק כאן הוא לא נכון כי אין לו דרך לשפר את הכוח של הרכב וכול ניסיון יגמר באלפי שקלים

לפח.

שיהנה ממה שיש לו.

פורסם

אין יותר מדי מה לעשות, לפני כשנתיים-שלוש גם אני הייתי בדילמה הזאת.

ולמרות שמאוד אהבתי את הפולו ולא ממש רציתי להחליף אותה, בסופו של דבר הבנתי שאין מנוס.

וזה בלי לגרוע מהמנוע הנפלא של הפולו 16V.... מנוע ה1400 הטוב ביותר שאני מכיר.

כיום , עם המחירון המגוחך של הפולו, אני מצטער שלא השארתי אותה לנסיעות בתוך העיר , או סתם במשפחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קח בחשבון שהרכבים האלו נמכרים מעל המחירון.

אף אחד לא מתבייש לבקש כמה אלפים יפים מעל.

לפעמים בצדק ולפעמים ממש לא.

פורסם
סיפור יקר ולא שווה השתלה כמו כן לא תקבל את המחיר במכירה .

מכור את הרכב ורכוש לך גולף או איביזה מהדגמים הספורטיבים .

אתה יכול לקנות טורבו ולניח אותו בבגאז ככה יהיה לך טורבו באוטו

בדרך כלל אתה צודק, ייעצתי לו רק בגלל שאני מכיר את הרכב והבעלים באופן אישי ואני יודע שאין שום סיכוי שהוא יחליף כרגע את הרכב המדהים שלו ושמה לעשות, לפעמים חסר כח.

אין לו טעם למכור ובנוסף הוא מטורף על הרכב (ובצדק :-P) ואין לו בעיה להישאר איתו עוד הרבה זמן.

הבעלים יודע שאין לו שום סיכוי להחזיר את ההשקעה במכירה.

יש לו אפשרות לבנות סופרצ'ארג'ר באיכות עבודה מצויינת באיזור ה 10K ש"ח (אולי קצת יותר), במידה והוא מתכוון להישאר עם הרכב 4 שנים זה ממש לא נורא, כמו כן אני מאמין שזה יספק אותו לשנים הקרובות והוא לא יחליף אחרי שנה את הרכב ואז בחישוב שנתי הוא לא יפסיד הרבה.

פורסם

אני קניתי גולף 1999 מנוע 1800 ב שלושת אלפים מעל המחירון.וידעתי שצריך להחליף 4 צמיגים כולם היו גמורים לפי הבדיקה.ועדיין שילמתי 3000 שח מעל המחירון.אלו רכבים מבוקשים במשומשות הגולף והפולו,אם הם במצב טוב.

פורסם

התרד קם לתחיה :)

FISH, לא שאני חס וחלילה מזלזל בהמצה שלך להוסיף לרכב סופר צרגר להפך אני רוצה ברשותך לשאול לא בגלל שאני לא סומך עליך.

אם אני באמת יכול להשים סופרצרגר ברכב? מבלי להחליף 90% מהמכלולים

אני חולה על האוטו הזה ברמה שאי אפשר לתאר מי שמכיר אותי יודע ואני מוכן להשקיע ואולי יהיה הפרויקיט הראשון בארץ על פולו

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כן, ושוב-או שתשקיע סכום ניכבד ותקבל בהתאם או שאל תשקיע בכלל כי חבל על הכסף, השקעה קטנה לא תיתן לך כלום.

ישנם קיטים מיוחדים לרכב שלך וגם אפשרי לבנות לך אחד קסטום.

פורסם
חביבי, אני שילמתי על פולו מעל המחירון כבר אי שם בשנת 2001.... :)

וכמובן גם מכרתי מעל בשנת 2006, אז מי כמוני יודע זאת...

לא חשבתי אחרת :-D

כבר יצא לי לראות 6N2 גירסת ה16V נמכרת ב7 אלף מעל (ובצדק)

אני חושב שפותח האשכול צריך להחליט קודם עם עצמו מה הוא רוצה לעשות כרגע.

כי אחרי השקעה כזאת הוא יכול להיות בטוח שכסף חזרה הוא לא יקבל כי אף אחד לא יתן לו 10 ובטח שלא 20 מעל המחירון.

מעל המחירון מעל המחירון... אבל בטעם 8)

פורסם

הוא ישקיע על הרכב באיזור ה 12 אלף עכשיו ואני בטוח שהוא יקבל עליו 10 מעל ביום שהוא ימכור.

הבחור פדנט על הרכב,משקיע בו את הנשמה ומאוד אחראי, הוא לא קורע את הרכב ומשקיע בטיפולים ותחזוקה מעל ומעבר.

הקונה המאושר ישמח לשלם מעל יעשה עיסקה טובה, עם סופרצ'ארג'ר או בלי.

פורסם

10 אלף מעל המחירון?

אני לא יודע באיזה סרט אתה חיי אבל אין צ'אנס גם אחרי סופרצ'ארג'ר וגם לפני.

נכון הוא חסך עלות טיפול 10 אלף וטיימינג והוסיף מספר דברים ואולי גם תיקן.

אבל לאור השוק הרחב שיש לדגמים האלו ב10 אלף מעל המחירון אותו קונה יביא פולו GTI שהיא בעצמה נמכרת מעל המחירון.

כמו שאמרתי: מעל המחירון אבל בטעם.

פורסם

1. אתה לא מכיר את הרכב

2. הונדה סיוויק 4 דלתות טורבו נימכרת ב 10K מעל אז פולו כמו שלו לא תימכר?

3. גם ב 10K מעל המחירון אתה לא קרוב למחיר של הGTI

4.עם סופרצ'ארג'ר הרכב יהיה הרבה יותר טוב מה GTI

5. זכותו לבקש גם 42K מעל המחירון, אתה לא חייב לשלם.

פורסם

1: אתה מכיר אותי? אתה יודע אם אני מכיר אותו או את הרכב? מבקש ממך לא לדבר שטויות.

2: התשובה שלי נמצאת בתשובה מספר 5 שלך.

3: נכון, המחירון מיום ליום צונח, אבל עדיפות ההשקעה בסוף תלך לכיון הGTI אם המחיר יהיה גבוה מידי.

4: קח בחשבון שיש יותר מהבדל 1 בין ה16V לGTI והבחור יודע את זה.

5: נכון 8)

פורסם

אנחנו סוטים מהנושא המקורי, בכל מקרה אין יותר טעם להגיב עד שפותח השרשור יפסיק לאכול סרטים (:wink:) ויתחיל לגדוש.

השורה התחתונה ברורה,במקרה של הרכב הנ"ל או שישקיע סכום לא מבוטל ויגדוש, או שירכיב "ניטרו" או שלא ישקיע בכלום על שיפורי מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...