Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק VS ג'טה VS 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולכם,

יום שישי יבוצעו נסיעות המבחן:

ג'טה 2.0

B3 2.0 (מעוניינים בדגם SPORT), קראתי עליו דברים טובים מאוד, נראה מה שיש ליפנים להציע אחרי התמדה בארופאיות

308 עדיין לא הגיע לכל הסניפים

הגולף 1400 טורבו, ירדנו מהאוטו הסופו של דבר, עקב החלפת הדגם בעוד כשנה-שנתיים

ראיתי שהציעו מאזדה 3, ישבתי באוטו כנוסע וכנהג, נוחות נסיעה לא מרשימה במיוחד (יכול להיות בגלל שאני רגיל ל 307), לא מספיק תחושת הגה, אוטו שיש לכל העולם ואישתו.

האוקטביה- גם כן ישבתי באוטו כנוסע וכנהג (גירסת דיזל), מאוד התרשמתי מהגיר, נוחות נסיעה ותחושת הגה, הזכיר לי מאוד את הג'טה (שגם עליה ישבתי כנוסע וכנהג, אבל בגירסת ה 2.0 בנזין, הייתה הרגשה של אוטו יותר זריז ואנרגטי).

ההחלטה תפורסם 8)

פורסם
נ.ב ניראה מה אתה הייתה אומר אם היו אומרים שהגולף לא מהיר לא יפה הרי יש הרבה על הכביש אז מה ה3 וגם הגולף שתיהן טובות רק שה3 נמכרת יותר.

יניב

מבלי להתייחס לשגיאות הכתיב שלך, הרי ש: (א) כן נסעתי על הרכב; ו- (ב) אף אחד לא יכול לומר שה- TSI לא מהירה. הגולף 1.6 - כן, איטית יחסית למזדה 2.0 שלך.

תראה, אני לא בא להשוות אורכים, אבל אני פשוט לא רוצה שתטעה את הקוראים, שעוד יחשבו שהרכב שלך הוא טיל על סופר מהיר (וגם חוטף אלרגיה מהודעות כמו שלך, בלי להעליב באופן אישי כמובן).

9.9 שניות למאה זה נחמד מאוד, גם הרובר 25 שהיתה לי עשתה זאת. אבל ה- TSI עושה זאת ב- 8.8 (ולמעשה היא זריזה אפילו יותר כי היא מגיעה ל- 80 ב- 6 שניות). למעשה, אפילו גולף 2.0 מהירה יותר במיאוץ הקלאסי: 9.5 שניות. הג'טה ב- 9.9 (מוכר לך המספר הזה?)

על כל פנים, לא זה מה שישכנע את השואל המקורי, זה רק כדי להרגיע אותך מקידום המכירות הבלתי נלאה (והלא ממש מוצדק).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הגולף 1400 טורבו, ירדנו מהאוטו הסופו של דבר, עקב החלפת הדגם בעוד כשנה-שנתיים

והג'טה לא? :shock:

פורסם

אבל היא מבוססת על הגולף, ולכן, אם יחליפו את הגולף מתישהו, אזי: או שיחליפו את הג'טה או שהג'טה תמשיך להיות מבוססת על הדור הקודם (כלומר הנוכחי). מכאן הדיסוננס.

אגב, לדעתי זה קשקוש. אם הרכב טוב, מה זה משנה אם יחליפו אותו בעוד שנתיים? להחליט לקחת רק רכב חדש שיצא עכשיו משולחן השרטוט גם אומר לקחת סיכון של מחלות ילדות (ע"ע C5 למשל). אני מסכים שלקנות כאשר הדגמים החדשים כבר באוניה בדרך לכאן זה לא תמיד כדאי (תלוי במחיר כמובן), ראה מקרה B3. אבל אם הדגם יוחף בעוד שנתיים? אגב, ידוע כבר מתי הוא יוחלף בישראל?

• תוכן חדש...