Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וסופ"ש שקט ונעים.

אני מעוניין לקחת את משפחתי מחר לספארי, ברמת גן.

עכשיו ראיתי שיש כמה דרכים אשר אפשר לנסוע בהם ולהגיע לרמת גן.

אני שוקל את האפשרות של נסיעה בכביש החוף עד מחלף הגלילות ומשם פניה לכביש ה5, ולכביש 4 עד הכניסה לרמת גן.

או פשוט לנסוע ישירות בכביש 4 עד לרמת גן.

אשמח לשמוע מאלו שנסעו בשני הכבישים אודות הזמן שלקח להם להגיע לאזור תל אביב מחיפה

וגם איכות הכבישים והאם יש הבדל גדול בניהם

בתודה,

תומי

פורסם

מצטרף לקודמי.

באפשרות הראשונה שלך אתה אמור לעבור רק רמזור אחד בין יציאה לחיפה לכניסה לר"ג (הרמזור בצומת כביש 5 עם איילון)

בכביש 4 אתה עובר יותר מ 20 רמזורים, נכנס לעיר חדרה, יש בכביש הזה קטע חד נתיבי בין חיפה לזיכרון, מהירות נסיעה ממוצעת קטנה יותר, להערכתי יקח לך עד חצי שעה יותר זמן להגיע

פורסם

מחזק את קודמיי ומוסיף את דעתי לפי נסיוני האישי - רק כביש החוף!

עשיתי את הנסיעה הזאת פעמיים בשבוע במשך השירות בצבא,זה לוקח 40 מזכרון.

מחיפה תוסיף עוד משהו כמו 25 דקות ואתה שם.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אין ספק עדיף כביש 2.

נסעתי בכביש 4 ו- 2 לאחרונה, מבוצעות בכביש עבודות בדרך מאיזור זיכרון וצפונה, עקב כך התנועה בכביש מסורבלת ולדעתי גם מאוד מסוכנת.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על כביש החוף

כביש מספר 4 מאוד לא בטיחותי בקטעים מסויימים (נגיד נחל תנינים)

כביש החוף הרבה יותר סימפטי ויש יותר מקומות לעצור בשביל פיפי/קקי לילדים

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אם אתה חובב מצלמות אז כביש 4 מבורך בהן ,לעומת כביש החוף בו התנועה זורמת{אולי בשל כךשאין}על 110-130 רוב הזמן...ומנתנייה הוא בן 3 נתיבים ....

פורסם

נכון - 2 אבל...

גם בגלילות אין לך מה לפנות ל-4

עלה על המחלף לאיילון

צא בשלום ופנה שמאלה.

פורסם

מכיוון שאתה נוהג ויוצא לנסיעה עם המשפחה, בטח מהירות הנסיעה תהיה איטית יותר כך שמצלמות מהירות לא צריכות להטריד אותך.

נסעתי בשני הכבישים, בשנים אני נהנת לנהוג, במידה ותרצה לנהוג במהירות גבוה יותר תעבור לכביש החוף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, מאוד מענה לנסוע בכביש 4 עם רמזור כל כמה קילומטרים...

עוד קול לתמיכה בכביש החוף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל אחד והבחירה שלו.

מכירה את הכביש ואת הצלמות המוצבות בו, הרמזורים לא מהווים בעיה, רובם תמיד בצבע ירוק כך שלא מעכבים את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל אחד והבחירה שלו.

מכירה את הכביש ואת הצלמות המוצבות בו, הרמזורים לא מהווים בעיה, רובם תמיד בצבע ירוק כך שלא מעכבים את הרכב.

ל'

את מכירה גם את זה שהוא סלול כמו עור פנים של תנין ואין הפרדת נתיבים?

זה מסוכן

חד משמעית כביש החוף עדיף וזה הכביש היחיד שאני משתמש

כביש 4 פשוט מסוכן מחיפה עד אחרי חדרה

מה גם שלא חייבים לטוס בכביש החוף

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא מבינה את השאלה שלך, אני מכירה את הכביש טוב מאוד הייתי נוסעת בו במשך 3 וחצי שנים באופן קבוע במהירות סבירה ונשארתי בחיים.

כל אחד שיבחר באיזה דרך הוא מעוניין להגיע אל היעד שלו.

ל'

פורסם

לקחתי את רוב ההמלצות לצומת לבי ונסעתי דרך כביש 2.

היה טיול לא רע בכלל.

קבלו איזה בונוס קטן על עזרתכם:

1111mj6.jpg

שבוע טוב לכולם:-)

• תוכן חדש...