Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,האים מישהו מכיר את המצלמות הכתומות הממוקמות על הרמזורים בצומת רסיטל ברמת גן לכיוון הבורסה ולכיוון שאול המלך בתל אביב אים כן חשוב לי לדעת האים הם עובדות :?:,חבר עבר נכנס לצומת בכתום וסיים באדום זה היה באור יום הוא אמר שלא ראה פלש,אנא עזרו למי שיש מידע על זה תודה וחג שמח.:-(

imprza new age

פורסם

א. בשביל זה יש את האור הכתום - תאט.

ב. אם הוא לא שם לב לפלאש, אז לפחות תשאל אותו אם המצלמה היתה חלקה מאחורה או עם חריצים. אם חלקה - היא דמה. אם עם חריצים, אזי היא פעילה לכל דבר ועניין.

פורסם

לכוון הבורסה ולכוון שאול המלך אלה כוונים מנוגדים...

אם תגיד בדיוק איפה, אגיד לך אם בכלל יש עמוד =מצלמה.

אני לא בטוח שעניין החריצים שהיה נכון פעם למצלמות מהירות נכון למצלמות רמזור...

בכל מקרה- המצלמה לא מצלמת מי שנכנס בכתום/צהוב!!!

פורסם

ערב טוב atto אני נסעתי מעזריאלי לכיוון אלרוזורוב אתה יודע לכיוון הצומת של הרכבת אני באתי מעזריאלי ויש מזלג,ימינה לאולמי רסיטל כיוון הבורסה מזלג שמאלי לכיוון הרכבת אלרוזורוב אני יודע וראיתי שיש שם מצלמה כתומה ונכנסתי באור כתום ואני בלחץ:oops:

imprza new age

פורסם

א. atoo ולא כמו שכתבת.

ב. בהודעה הראשונה אמרת "חבר" עבר בכתום ועכשיו מתברר שזה אתה...:wink:

ג. אני מבין שנסעת על דרך בגין לכוון צפון. אין שם מצלמה! (יש לנכנסים לצומת משאול המלך...).

ד. כאמור ולמייטב ידיעתי, המצלמות האלו מצלמות אם עברת עם הגלגלים את הכניסה לצומת לאחר שכבר דולק אור אדום ברמזור. זה לא המקרה כאן. לדבריך...

פורסם

כדברי atoo... מצלמות רמזור אינן מצלמות את הנכנסים לצומת בכתום.

אם זכרוני אינו מטעני, מצלמות רמזור מתחילות לנטר את הצומת מ-2 שניות לאחר אדום מלא.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...