Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי זה התחיל בכך שאני וכמה חברים הינו בחניה ריקה לא היה אף אחד רק אנחנו אז התחלנו טיפה "אמברקסים ופתיחות"

"כדי לילמוד על הרכב"

חייב לציין שלא היה אף אחד רק אנחנו ולא היה סיכון אפילו קלוש

אחרי כמה דקות בא איזה אוטו עצר יצא ואמר שרשם את כול הלוחיות רישוי שלנו ושלח למישטרה והמישטרה בדרך

אני עפתי משם

חבר אחד נישאר אחרי כמה דקות באה סיור ושיטור (זה לא ממש מישטרה לא יודע אם יש את זה בעוד מקומות אבל בראשון יש)

אמרה לו שהוא יכול ללכת הלוחיות רשומות .

השאלה היא מה יכולים לעשות לנו ?

ואם יעשו משהוא ביכלל?

ואם כן על מה?

ושאלה אחרונה יש סיכון לרישיון כי כולם נהגים חדשים ?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקי זה התחיל בכך שאני וכמה חברים הינו בחניה ריקה לא היה אף אחד רק אנחנו אז התחלנו טיפה "אמברקסים ופתיחות"

"כדי לילמוד על הרכב"

במילים אחרות - עשיתם רייסים וצלחות.

אחלה דרך לשרוף את הקלאץ ולהרוס את ההנד ברקס...

פורסם

אין קלאץ' ברכבי ליסינג :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה עפתה משם ישר?בדרך כלל אומרים לאנשים כאלה כמה מילים יפות,ואומרים תודה על זה שהזהיר אותכם שעוד מעט תגיע משטרה.

לא ניראה לי שיכולים לעשות לכם משהו על סמך שמישהו ראה ואמר למשטרה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
למה עפתה משם ישר?בדרך כלל אומרים לאנשים כאלה כמה מילים יפות,ואומרים תודה על זה שהזהיר אותכם שעוד מעט תגיע משטרה.

לא ניראה לי שיכולים לעשות לכם משהו על סמך שמישהו ראה ואמר למשטרה.

כבר אכלתי פעם אחד 1000 ש"ח בראשון בגלל "אזרח מודאג"

מנסיון שלי השוטרים של ראשון הכי מסריחים באיזור (ראש קיר אין עם מי לדבר)

עם מישהו רוצה להשות קצת המברקסים שירד ליד סופרלנד שם הם לא מציקים בדרך כלל...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

מסכן בטח התקלקלה לו הטלויזיה אין לו מה לעשות אז הוא מנסה להטריח את המשטרה על שטויות. עכשיו המשטרה בטוח תשים את זה בראש סדר העדיפויות ותציב מחסומים על כל ראשון עד שיתפסו את הקרימינלים שהשתוללו בחניה. במילים אחרות אני לא מאמין שיש מה לדאוג. אלא אם כן יגיע איזה דו"ח בדואר ואז כן צריך לדאוג, אבל זה בטח יהיה רק עוד כמה חודשים אם בכלל.

פורסם

אני יגיד לך מה הקטע אנחנו בדרך כלל לא עושים את זה אז לא חיפשנו מקום

ישבנו טיפה פיתאום ניכנסה לנו שריטה בראש בוא נהנה טיפה.

דרך אגב כול עוד אין בעיה אם הרישיון ולא יקחו לי הכול טוב.

אשכרה בן אדם זבל לא הפרנו לאף אחד לא היה סיכון היה מקום ריק לא הבנתי מה הבעיה שלו .

פורסם

הניידת שראית זו ניידת סיור משולב - פיקוח של העירייה עם משטרה, ניידת שבה יושב פקח ושוטר.

אם הם לא טיפלו בכם באותו הרגע - עיכוב לתחנה או רישום דוח תנועה, רוב הסיכויים שלא תשמעו מהם יותר.

אירועים כמו שלך בראשון זה כמו מים והם נפתחים הרבה, לפעמים אין טיפול, במיוחד כשמדובר בניידת שיטור משולב, כשהפקח בד"כ ישן מאחורי ההגה ולשוטר יש בעיה לעבוד. בנוסף - בראשל"צ רוב הזמן יש אירועים חריגים ולדעתי במקרה שלך לא יהיה המשך טיפול. אם הם היו לוקחים את האירוע שלך ברצינות, היית זוכר טוב טוב את השם של השוטר שהיה איתך. מה שכן, תפסיקו עם השטויות האלה, מי שרואה אתכם מהצד רק רוצה לשרוף אתכם, אח"כ אתה בא לפורום לבכות ששוטר רשם את מספר הרכב שלך, סוף מעשה במחשבה תחילה, אל תשכח את זה.

Xbox12341

פורסם

אז כבר אמרתי ממהתחלה שאנחנו לא עושים את זה באופן קבוע זה יצא אחד למיליון

דבר שני תודה הורדתי לי לחץ.

דבר שלישי מה יש שם לקחת בירצינות אם זה לא מפריע לאיש ואין סכנה לא מבין את זה

תודה לכול מי שהגיב

פורסם

חצי מהעבירות תנועה לא מפריעות לאיש, זה אומר שמותר לעבור אותן?

ראשון זו עיר ש"פורחת" בלילה ובגלל אנשים כמוכם היא מקבלת פנים כאלה.

מי שרואה אתכם מבחוץ לא יודע שאתם בחורים טובים, אם בכלל.

Xbox12341

פורסם

אשכרה בן אדם זבל לא הפרנו לאף אחד לא היה סיכון היה מקום ריק לא הבנתי מה הבעיה שלו .

אני אגיד לך בדיוק מה הבעיה שלו וזה על סמך הגירסה שלכם בלי ששמענו את הצד שלו:

הבעיה שלו שהוא עבר באיזור וראה כמה בחורים (מצוינים ?) שמתנהגים כמו פרחחים, הבעיה שלו שנמאס לו לראות השתוללות של צעירים ששמים ז' על כל העולם, הבעיה שלו שהוא רוצה לחיות כמו בן תרבות ומוצא את עצמו בג'ונגל, הבעיה שלו שהוא עדיין לא הרים ידיים והוא מנסה להילחם על הצביון התרבותי של העיר.

שאני אמשיך או שכבר הבנת את הנקודה?

פורסם
אז כבר אמרתי ממהתחלה שאנחנו לא עושים את זה באופן קבוע זה יצא אחד למיליון

דבר שני תודה הורדתי לי לחץ.

דבר שלישי מה יש שם לקחת בירצינות אם זה לא מפריע לאיש ואין סכנה לא מבין את זה

תודה לכול מי שהגיב

תשתדלו לחפש לכם מקום ללא אנשים בכלל, שומם לגמרי על מנת שאזרחים מודגים לא יזמינו למקום ניידות משטרה.

שנית, אם אתם אוהבים נהיגה ניתן להנות ממנה בדרכים רבות נוספות:

קורס נהיגה.

קארטינג.

טיולים מאורגנים עם רכבים.

טרקטורונים בטיולי טח וכו'.

האפשרויות רבות ומגוונות.

חג שמח

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש חוק האוסר על דברים כאלה? אני מתכוון נגיד אם מישהו מרים אמברקס או

עושה כמה צלחות בחנייה גדולה ונגיד ניידת רואה אותו, יש חוק שמורה עליהם לתת לו

דו''ח או עונש כלשהו?

פורסם

קיים עונש בחוק על "נהיגה בקלות ראש", שזה 500 ש"ח קנס ולא יודע כמה נקודות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

*חוסר שליטה ברכב הזמנה לדין ו 6 נקודות.

*נהיגה בחוסר זהירות 500 ש"ח ו 6 נקודות.

*נהיגה בקלות ראש הזמנה לדין ו 6 נקודות.

ניתן להאשים נהג שנוהג במגרש בצורה כזו בכל אחד מהסעיפים הנ"ל ולדעתי מאוד קשה יהיה להתחמק מעונש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...