Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד משהו ששכחתי לשאול - למה אותו "אזרח מודאג" לא הגיע

לכאן?

זה כנראה מסוג ה"אזרחים מודאגים" שמורחים ח@א של כלבים על השולחנות בפארק שכונתי כדי שלא יגיעו לשם צעירים לשבת בערב.:evil:

ואותם "אזרחים מודאגים" שמצדדים בחוק הצנזורה לאינטרנט, כי הם לא מסוגלים לחנך את הילדים שלהם ולהציב להם גבולות ברורים.:x

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מכיר מישהו שהיה עם חבר במגרש והם השתוללו בדיוק כמוך כל אחד היה ברכב משלו ואז משטרה עברה ושללה לו את הרישיון לחצי שנה + קנס.

והם סך הכל הרימו את בלם היד פעם אחת ולא יותר, וממזל המשטרה הייתה ליד..

פורסם

במקום להשתולל בחניות, תחסכו קצת כסף ותרשמו לקורס נהיגה מתקדמת. משחקים האלו בחניונים לא שונים מהמקרה בנצרת עילית, רק שם היו יותר חבר'ה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוד משהו ששכחתי לשאול - למה אותו "אזרח מודאג" לא הגיע

לכאן?

זה כנראה מסוג ה"אזרחים מודאגים" שמורחים ח@א של כלבים על השולחנות בפארק שכונתי כדי שלא יגיעו לשם צעירים לשבת בערב.:evil:

ואותם "אזרחים מודאגים" שמצדדים בחוק הצנזורה לאינטרנט, כי הם לא מסוגלים לחנך את הילדים שלהם ולהציב להם גבולות ברורים.:x

גם אני, אילו הייתי עובר במקום ההשתוללות הזו, הייתי מזמין משטרה.

להתפרעויות הללו ישנה תכונה מגונה, שהן נמשכות גם אל מחוץ ל"מגרש הסטרילי" ששם הן מתקיימות במקור. אח"כ כשילד נדרס, או כשאימא כבר לא חוזרת יותר הביתה, אז עו"ד ממולחים מספרים לנו שהדורס הוא נהג זהיר ונורמטיבי שמעולם לא עבר שום עברת תנועה, לא יכל לצפות שהילד יקפוץ לו לכביש (הקורבן אשם...) ובכלל מה הטובה שתצמח לחברה אם צעיר תורם כזה ישב בין כתלי בית הכלא.

חבל רק שאת זעקת הקורבנות אין מי שישמיע וששום עו"ד חלקלק לא קם לדרוש את נקמתם... :evil:

זה למה שהייתי מזמין משטרה ואפילו הייתי מתנדב להעיד במידת הצורך כנגד הפרחחים האלה.

אגב, גם תרבות ההשתוללות עם טקטורונים על חופי הרחצה, מקורה בסופו של דבר באותו המקום בדיוק.

לא אני לא בעד חסימת אתרי אינטרנט, בבית שלי פזורים 4 מחשבים ברשת וכל אחד גולש בהם כרצונו.

גם לא זכור לי שמרחתי ח*א של כלבים על הספסלים בפארק.

פורסם

ואני אם הייתי רואה איש גדול מאוד נותן לך כפה לא הייתי מזמין משטרה בגלל שמגיע לך על השטיות שרשמת פה...

מכמה חברה שנסעו למקום סטרילי להיתחרע עם רכב (וזה לא משנה אם זה רכב של ההורים או שלהם) תוך מחשבה תחילה איפה אפשר לעשות את זה בלי לסכן אף אחד ושמירה על בטיחות הסביבה (שזה תוצאה של חינוך נכון והסברה) אתה הפכת אותם לערסים שמיתפרעים על הכביש שדורסים אימהות ולזבלים שנוהגים בפראות על חוף הים ודורסים ילדים? :?

*על אותו משקל אתה אמור גם לטעון שצריך לסגור את המסלול בנחשונים כי סיגנון הנהיגה "זולג" גם לכבישים הציבוריים נכון? :screwy:

*על אותו משקל אתה בטח גם טוען שצריך להפסיק לאלתר את כל הדרכות הנהיגה המתקדמות כי אחרי זה אנשים יתרגלו את זה על איילון צפון נכון :screwy:

*גם צריך לבטל את פורמולה 1\WRX כי ישנם אנשים שאחרי שהם רואים מירוץ הם ישר רצים לכביש וחושבים שהם שומאכר :screwy:

פורסם

כול זה קרה ביום חמישי.

כול אלה שבאו פה והזכירו את נצרת זה ביכלל לא אותו דבר הינו לבד!

אנשים מודאגים? ממה לא הינו בכביש חניה שלא היה אפילו רכב אחד חנוי?

אחרי שיצאנו מהחניה אלוי שכול הנהגים החדשים ינהגו בכביש כמוני וכמו חברים שלי !

ממש לא עברינים ולא ערסים חזקים הכול היה בידיוק חמש דקות ולא יותר ולא היה סיכון אז תפסיקו אם הדברים ואלה שאמרו זה ימשיך לכביש אז סבבה תיסגרו את נחשונית ! זה יכול להמשיך לכביש ! תיסגרו את כול המיפגשים זה יכול להמשיך לכביש הרי

אז תפסיקו ! אל תינהגו ביכלל ברכב תשאירו אותו בבית !

פורסם

תמיד איזה חכמולוג חייב להכניס ילד \אמא\סבא לעניין.

מדובר במגרש חניה ריק -אין אף אחד!

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

astra,

אני לא מבין משהו.

אני מניח שלא פעם אחת ולא פעמיים עצר אותך (או את חבריך) שוטר לביקורת רשיונות, רשם את מס הרכב, רשם פרטים מהרישיון נהיגה שלך ואמר לך סע לשלום.

מדוע בכל הפעמים האלה לא הרגשת צורך להרשם לפורום ולשאול מה יכול להיות ?

כאן בא שוטר, רושם את מס' הרכב, לא מבקש רשיונות, ונוסע לדרכו - ודווקא מזה נבהלתם ואצת רצת להרשם לפורום ולשאול מה יכול להיות ?

דווקא כששוטר לא מבקש לראות רשיונות אתה נבהל ?

או שאולי אתה יודע שמה שעשיתם לא בדיוק עובר בשלום ולכן אתה מודאג? אם אתה מודאג, אולי כי בכל זאת משהו בלב אומר לך שגם במגרש החניה הזה שאף אחד לא עובר שם, בכל זאת ה-5 דקות האלה כנראה לא בדיוק מסתדרות יפה עם לשון החוק.

ואני שואל - אם משהו בלב גורם לך לחשוש ולשאול מה יכול להיות, אולי כדאי שתעצור רגע לפני, ותשאל את עצמך אם כדאי להיכנס להרפתקאה הזאת ואח"כ לוותר על השאלה שתבוא בעיקבותיה, או להיכנס אליה ולהיות בטוח שאתה צודק ושמגרש החניה השומם וה-5 דקות האלה יהיו טיעון מוצדק, חוקי ומשכנע. אם זה חוקי, צודק ומשכנע, ממילא אין צורך לשאול ולהסביר, בדיוק כמו שאתה לא שואל מה יהיה ששוטר רשם פרטים בביקורת רשיונות.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

*על אותו משקל אתה אמור גם לטעון שצריך לסגור את המסלול בנחשונים כי סיגנון הנהיגה "זולג" גם לכבישים הציבוריים נכון? :screwy:

*על אותו משקל אתה בטח גם טוען שצריך להפסיק לאלתר את כל הדרכות הנהיגה המתקדמות כי אחרי זה אנשים יתרגלו את זה על איילון צפון נכון :screwy:

*גם צריך לבטל את פורמולה 1\WRX כי ישנם אנשים שאחרי שהם רואים מירוץ הם ישר רצים לכביש וחושבים שהם שומאכר :screwy:

כדי שהראש שלך לא יסתובב מכל האיקונים שצירפת, אז אומר לך שאני בעד קורסים לנהיגה מתקדמת, אני בעד מירוצי מכוניות ובעד כל מה שתורם לתרבות המוטורית בארץ.

אני נגד ערסים שמשתוללים ורומסים את כל מה שבא להם, אני נגד כל חיות האדם שהאימרה "אני ואפסי עוד" נכתבה בדיוק עבורם.

פורסם

אם החניון באמת היה ריק לחלוטין ולא היה סיכון לאף אחד לעשות שום דבר והעניין לא גולש אח"כ לכביש הציבורי

- אין פה נזק או בעייה עקרונית (אבל עדיין יש חוקית).

הבעייה היא שאחרי שתרים פעמיים בלם יד, ותפרפר במקום שלוש פעמים, לא תדע מה לעשות עם עצמך, וזה סתם יהיה מיותר ומטופש.

בקורס נהיגה מסודר תלמד מה עושים, איך עושים, ומתי עושים, כדי גם לדעת "לעשות יותר",

גם לדעת "מתי לא לעשות", וגם לדעת "איך עושים את זה נכון".

בסופו של דבר, עם שיקול דעת, אתה תהיה נהג הרבה יותר בטוח, לך ולסביבה, ולא תצטרך להרים בלם יד בחניון בשביל ליצור ריגושים לעצמך.

יהיו לך פשוט דברים יותר טובים לעשות. תחשוב על זה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תגידו , לא חבל על הרכב??

לא אכפת לכם???

מילא זה היה האוטו שלך , אני בטוח שההורים שלכם לא יודעים מה אתם עושים עם הרכבים .

ולגבי הכותרת , אם הנדברקס נחשב " בחניה , טיפה ברקסים....." אני רוצה לשאול מה זה לפי דעתך ברקס רציני???

:shock:
פורסם

לסיכום אפשר להגיד נקודה חשובה: אנחנו חיים במדינת חוק, כלומר עלינו האזרחים לנהוג לפי חוק.

מסכימים אנחנו אם החוקים או לא, זה לא משנה, מי שקיבל רישיון נהיגה, קיבל אותו בהתאם לחוק ותוקף הרישיון, התנאי שלו - ציות לחוק.

ולפי דברים כאלה, זה לא רלוונטי אם בחניון מסויים זה כן הפריע למישהו או לא, זה לא מקום שמיועד להשתוללות.

סתם לדוגמא, בלילה כבישים יחסית ריקים ויש אנשים שחושבים אם הכביש ריק, אפשר לא לעצור באדום ולנסוע על 180... למה? הם חושבים שזה לא מפריע לאף אחד. אחרי זה נהרגת משפחה שלמה, נישארים ילדים בלי הורים וכו'..

כל מחזיקי רישיון נהיגה, כבדו את שאר הנהגים שיש בכביש, תעריכו את חייהם של אנשים, תנהגו באחריות ובזהירות, תוך שמירה על החוקים והכללים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
נמאס לו לראות השתוללות של צעירים ששמים ז' על כל העולם, הבעיה שלו שהוא רוצה לחיות כמו בן תרבות ומוצא את עצמו בג'ונגל

אז שיעבור לצפון תל אביב. מי הוא בכלל ש"נמאס לו לראות את זה" אז הוא עושה דברים שיכולים להרוס להם את החיים

פורסם
אז שיעבור לצפון תל אביב. מי הוא בכלל ש"נמאס לו לראות את זה" אז הוא עושה דברים שיכולים להרוס להם את החיים

תלונה על המעשים של הפרחחים האלה "הורסת להם את החיים" וזה לא בסדר, זה שהפרחחים האלה משתוללים בצורה כזו זה כן בסדר? :shock:

תבין דבר פשוט:

ישנו מרחב ציבורי שבו צריך להתנהג כחוק לפי המצופה מבן אדם נורמטיבי.

אם תגדר לך כחוק מתחם סגור לצורך אימוני נהיגה, תתאמן שם, זה יהיה בסדר גמור ואפילו בשורה נפלאה לכולנו, שכן רבים מאיתנו ישמחו להתאמן במקום בעצמם.

הבעיה מתחילה כשמישהו מנכס לעצמו את המרחב הציבורי ומשנה שם את כללי ההתנהגות. לא יתכן שאדם יעבור ליד החניה גם אם היא פנויה ויברח משם כל עוד נפשו בו בגלל הצעירים המשתוללים.

אם תבוא המשטרה ותכריז על החניה כעל משטח אימוני נהיגה בסופי שבוע, אני אתמוך בעניין בשמחה. אם אתה תכריז על החניה כעל מגרש אימונים פרטי, אני אגש להתלונן כי אני עדיין מוכן להלחם על הצביון התרבותי של הארץ הזו.

מבין את ההבדל?

• תוכן חדש...