Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שהקניידלעך של דודה שושנה לא יתקעו לכם בגרון

אני לא אוכל חמץ בפסח, אבל בתור עקרון אני לא נוגע בקניידלעך (זה ממש מגעיל).

חג שמח ונטול קניידלעך לכולם (חוץ ממי שאוהב את זה)!

"ai motoare capul doare"

פורסם
אני לא אוכל חמץ בפסח, אבל בתור עקרון אני לא נוגע בקניידלעך (זה ממש מגעיל).

חג שמח ונטול קניידלעך לכולם (חוץ ממי שאוהב את זה)!

אני מוכן להתערב על הרבה שאתה מדבר ככה רק בגלל שלא יצא לך לאכול את הקניידלעך של אמי.

אני לא סובל את מאכלי החג הזה, אבל הקניידלעך שלה הם רכים רכים ופשוט מעדן!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני מוכן להתערב על הרבה שאתה מדבר ככה רק בגלל שלא יצא לך לאכול את הקניידלעך של אמי.

אני לא סובל את מאכלי החג הזה, אבל הקניידלעך שלה הם רכים רכים ופשוט מעדן!

נעשה דבר כזה. אולי השנאה שלי לקניידלעך מקורה בימי הילדות, וכבר אין סיבה שתתקיים. לכן, השנה אני מתכוון לחרוג ממנהגי ולנסות לאכול קניידלעך. אדווח על התוצאות בליל הסדר.

חג שמח (ובטעם סביר ומעלה, יש לקוות) לכולם!

נ.ב.: אני אשכנזי, ככה שדברים שנשמעים אשכנזיים לא מפריעים לי :-D.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הסיבה שבגללה אתה לא אוכל קניידלעך היא כנראה אותה הסיבה שבגללה אני אינני אוכל גפילטע פיש, אע"פ שכולם (כולל החברה החצי עיראקית שלי) טוענים שהגפילטע של אמא שלי הוא משהו ספיישל, רק שבניגוד אליך, אני גם השנה לא מתכוון לגעת בזה.

מצד שני, הרגל הכרושה יצאה לה הפעם פצצה!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הסיבה שבגללה אתה לא אוכל קניידלעך היא כנראה אותה הסיבה שבגללה אני אינני אוכל גפילטע פיש, אע"פ שכולם (כולל החברה החצי עיראקית שלי) טוענים שהגפילטע של אמא שלי הוא משהו ספיישל, רק שבניגוד אליך, אני גם השנה לא מתכוון לגעת בזה.

מצד שני, הרגל הכרושה יצאה לה הפעם פצצה!!!

לא בניגוד אלי, גם בגפילטע פיש אני לא נוגע :-D.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...