Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא עוד לא "הוארכה" אלא בעתיד הקרוב

מעניין כמה קרוב זה יהיה

אבל באמת מסכן מי שבלי רישיון.

Toyota Yaris TS

פורסם

זה נראה כאילו רק לנהגים שעוד לא הוציאו רישיון, כאלה שיוציאו רישיון רק בזמן שייכנס לתוקף החוק יקבלו את התקופת מלווה הנוספת.

נראה לי הגיוני כי כשאתה מקבל את הרישיון רשום לך על הטופס נייר (רישיון זמני) בדרישות מיוחדות נדרש מלווה עד X/X.

ומה הכוונה שלהם בעתיד הקרוב? עוד שנה?

פורסם

ממה שהבנתי, בשלושת החודשים הנוספים יידרש מלווה החל מהשעה 21:00, ככה שזה לא כזה נורא ואפילו הגיוני במידה מסוימת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

עוד הצעת חוק טיפשית ופופוליסטית !

מה עם אלה שאין להם מלווה ? יחכו 6 חודשים כדי להתחיל לנהוג :idea:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

איזה שטות זאת.

אני כשהוצאתי את הרשיון בקושי היה לי זמן לנהוג עם מלווה, ויצא ש3 חודשים אני בקושי נהגתי.

מה יקרה אם למישהו לא יהיה בכלל מלווה, ויעלה לכביש אחרי חצי שנה שבה הוא בכלל לא נגע בהגה?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני אישית חושב שזה מצויין.

ואם גם היה להם שכל- הם היו מחייבים קורס נהיגה מתקדמת כתנאי לנסיעה ללא מלווה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחד המצחיקים. אני זוכר שאמרו את זה עוד ב2002 וכולם היו נלחצים וממהרים לסיים את שיעורי הנהיגה שלהם.

מעניין עוד כמה שנים זה באמת יצא לפועל.

E46 330CI

פורסם

בנוגע למי שלא היה לו מלווה- זה שיפור עצום לעומת הקיים, וגם הרבה הרבה יותר הגיוני מאשר אצל נהג שכן יש לו מלווה! אם לא נהגת שלושה חודשים, עדיף שבשלושה חודשים שאחרי זה תנהג רק בבוקר, היות והנהיגה בלילה מסוכנת יותר, במיוחד לנהגים חדשים. אחרי שהתאמנת בנהיגה והתרגלת לרכב, רק אז תהיה לך אפשרות לנהוג גם בלילה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני לא מבין על מה ההמולה.

כבר מספר שנים ההצעה הזאת עולה כל מספר חודשים ונופלת באיזשהו שלב.

אפשר כבר לעשות סדרה על הכתבות ב-Ynet שטוענות שתקופת הליווי תתארך ל-6 חודשים.

לכל הנהגים הצעירים חסרי הרישיון שעוד לא הבינו-

הצעה = הצעה (עדיין לא מתקיים).

אז נא להירגע, תקופת הליווי לחודשים ואף לשנים הקרובות עומדת על 3 חודשים.

Xbox12341

פורסם

כבר המון זמן הם אומרים "תקופת מלווה ל-6 חודשים", רק מה הם לא משנים את זה, ומקווה שלא יעלו את זה הפעם.

ובכלל, הם חושבים שמישהו ישים על החוק הזה? באמת מישהו חצי שנה ינהג עם מלווה?

לדעתי, נהגים חדשים ייפרו את החוק על ימין ועל שמאל.

ב"ה אני אעשה רישיון, אסיים 3 חודשים של מלווה ואחרי זה שיציעו איזה חוקים שהם רוצים.

edanj, עדיף שייתנו 3 חודשים מלווה+חיוב לעבור קורס נהיגה מתקדמת.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

גם היום נהגים חדשים נוסעים בלי מלווה בתקופת הליווי, אבל חוטפים פסילה ל-30 יום והזמנה לדין.

זה לא כואב.

מה שכואב זה שאנשים לא מבינים את המשמעות של מהו "נהג חדש", ומיהו נהג שהוציא רישיון, ומה הוא יודע על נהיגה ברכב במצבי חירום ובכלל. אין לך מלווה? אל תנהג בכלל. אחרי תקופת הליווי קח שיעורי ריענון עם המורה נהיגה.

Xbox12341

פורסם
בנוגע למי שלא היה לו מלווה- זה שיפור עצום לעומת הקיים, וגם הרבה הרבה יותר הגיוני מאשר אצל נהג שכן יש לו מלווה! אם לא נהגת שלושה חודשים, עדיף שבשלושה חודשים שאחרי זה תנהג רק בבוקר, היות והנהיגה בלילה מסוכנת יותר, במיוחד לנהגים חדשים. אחרי שהתאמנת בנהיגה והתרגלת לרכב, רק אז תהיה לך אפשרות לנהוג גם בלילה.

...

מה שכואב זה שאנשים לא מבינים את המשמעות של מהו "נהג חדש", ומיהו נהג שהוציא רישיון, ומה הוא יודע על נהיגה ברכב במצבי חירום ובכלל. אין לך מלווה? אל תנהג בכלל. אחרי תקופת הליווי קח שיעורי ריענון עם המורה נהיגה.

תגידו אתם נורמלים ???

יש אנשים שאין מי שינהג איתם (אני למשל בן לאם חד הורית שאין לה רשיון מי היה אמור לעשות לי מלווה ?)

שלא לדבר על קורס נהיגה מתקדמת שגם עולה לא מעט.

אז נכון בעולם מושלם כולם היו יוצאים משעורי נהיגה נהגים מעולים ,אבל כרגע נהג שסיים

27 שעורים לא יודע להסתדר הכי טוב על הכביש ,צריך לשנות את שיטת הלימוד מהיסוד

ולא להפיל הכל על נהגים ועל המשפחה שלהם.

דרך אגב לא אני לא בטוח שבן אדם שצבר 20 שנה של כל מני הרגלים לא נכונים יכול לתרום הרבה לנהג חדש (נכון שלא

כולם כאלה אבל לא חסר ).

בקיצור כמו שאמרתי בהודעה הקודמת הצעת חוק פופוליסטית נטו .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

מצד שני, בחלק מהמדינות בארה"ב לימוד הנהיגה נעשה בחצי שנה של נהיגה אך ורק עם מלווה ולאחר מכן יש תקופה של שנה (לפחות במדינה אחת כמדומני) שאחרי 23:00 נדרש מלווה ברכב.

לא שאני מנסה להאדיר את יכולות הנהיגה של האמריקאים, אבל יש אנשים שמסתדרים עם זה לא רע בכלל. זה הכל עניין של הרגל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...