Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן, בתקופת המלווה צריך לנסוע כמה שיותר. מי שהחליט שהוא בקושי נוהג בתקופת המלווה- בעיה שלו. אני בתקופת המלווה נהגתי כמעט כל יום.

מי שלא מודע אחרי חודש לא יהיה מודע לעולם- שטויות. אחרי חודש אתה לא מודע לכל הסכנות שקיימות בכביש. אתה חושב שאתה מודע, אבל אתה ממש ממש לא. גם אחרי שנתיים וחצי של נהיגה אני לא מרגיש שאני מודע לכל הסכנות שיכולות לצוץ על הכביש- והרגשה שאתה מודע לכולן ומסוגל לצפות את כולן לא תוביל לשום דבר טוב- כי לא משנה כמה אתה מנוסה, ההרגשה הזאת מוטעית לחלוטין, וכשאתה נהג חדש, היא מסוכנת מאוד.

אני לא מבין מה הבעיה לנהוג עם מלווה אחרי 21:00, זה לא נורא כמו שאתם מתארים את זה, ויכול להועיל להמון נהגים. אני לא אומר שאין ביננו שומאכרים שאחרי יום כבר נוהגים כמו מקצוענים (אני בספק, אבל זה ייתכן), אבל אי אפשר לקבוע חוקים לפי המיעוט הזה. רוב הנהגים יכולים רק להרוויח מהחוק הזה (גם אם הוא נראה כמטרד), במיוחד אותם נהגים שנוהגים מעט (או לא נוהגים כלל) בתקופת המלווה .

"ai motoare capul doare"

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בן, בתקופת המלווה צריך לנסוע כמה שיותר. מי שהחליט שהוא בקושי נוהג בתקופת המלווה- בעיה שלו. אני בתקופת המלווה נהגתי כמעט כל יום-שים לב, לא אמרתי שלא, אני מסכים שצריך לנהוג כמה שיותר , אבל לא זה שתנהג עם אבא שלך חצי שנה במקום חודשיים יעזור לך להתכונן לכל דבר שקורא בכבישים.

תכלס, כמות הנהיגה שלך תלויה בכמה המלווה שלך יכול לעשות זאת, למשל אבא שעובד מ6 עד 10 כל יום, אז בחצי שנה כנראה שההספק לא יההי כזה טוב ובמקום נסיון תצבור חלודה

מי שלא מודע אחרי חודש לא יהיה מודע לעולם- שטויות. אחרי חודש אתה לא מודע לכל הסכנות שקיימות בכביש-וגם לא אחרי 10 שנים, כל יום מפתיעים אותי אישית מחדש. אתה חושב שאתה מודע, אבל אתה ממש ממש לא-להיפך אני דווקא חושב שלועלם לא תהיה מודע לגמריי אבל לפחות תנהג יותר לבד, תחסף יותר, תלמד יותר מצבים, אין מה לעשות הזמן הוא המורה הכי טוב+ זה שאולי בשיעורי נהיגה יתחילו ללמד באמת נהיגה ולא מה שהם קוראים לו נהיגה נכונה. גם אחרי שנתיים וחצי של נהיגה אני לא מרגיש שאני מודע לכל הסכנות שיכולות לצוץ על הכביש- והרגשה שאתה מודע לכולן ומסוגל לצפות את כולן לא תוביל לשום דבר טוב- כי לא משנה כמה אתה מנוסה, ההרגשה הזאת מוטעית לחלוטין, וכשאתה נהג חדש, היא מסוכנת מאוד-נה ג חדש מסוכן נק' אבל מצד שני גם נהג מונית בן 50 שחושב שהכביש של אמא שלו מסוכן אז מה?

אני לא מבין מה הבעיה לנהוג עם מלווה אחרי 21:00, זה לא נורא כמו שאתם מתארים את זה, ויכול להועיל להמון נהגים. אני לא אומר שאין ביננו שומאכרים שאחרי יום כבר נוהגים כמו מקצוענים (אני בספק, אבל זה ייתכן), אבל אי אפשר לקבוע חוקים לפי המיעוט הזה. רוב הנהגים יכולים רק להרוויח מהחוק הזה (גם אם הוא נראה כמטרד), במיוחד אותם נהגים שנוהגים מעט (או לא נוהגים כלל) בתקופת המלווה .

כמו שאמרתי, הוספת 4 חודשים מלווה כנראה לא תפתור את הבעיה, שדרך אגב לא ממש קיימת

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אחרי ותק של 8 שנים על הכביש אני יכול להגיד לכם שיותר טוב שיעלו את הגיל בו אפשר להוציא רישיון לגיל 20 או 21

בתקופת המלווה שהיתה לי (חצי שנה) נהגתי המון שעות. זה שאתם לא מנצלים את הזמן שלכם לנהיגה עם המלווה זאת הבעיה שלכם בלבד! מה שלומדים אצל מורה נהיגה לא קרוב אפילו למה שקורה על הכביש באמת, אני לא למדתי לעקוף בשעורי נהיגה כי תמיד התנועה היתה מהירה יותר ממני למרות שנסעתי במקסימום שמותר בחוק, אז עקיפה כן למדתי בזמן המלווה.

כל הילדודס שנמנעים מנסיעה עם מלווה זה כנראה ילדודס שמחפשים להשתולל עם הרכב מה שקשה מאוד לבצע עם מלווה.

קחו לכם את זמן המלווה הזה כדי ללמוד בפועל נהיגה מעשית ולא רק איך לגרום לרכב לנסוע קדימה ואחורה

והכי חשוב, אל תיכנסו לרכב בגישה של "אני שומאכר" או "מלך הכביש".

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עם ותק של שנה בלי מלווה (קינדר :roll:), אני יכול להגיד שלא הייתה לי בעיה להמשיך לסוע עם ההורים עוד 3 חודשים, כשאמרו לי שהם רוצים עוד שבוע עם המלווה לא התנגדתי ולא "גנבתי" להם את האוטו.

אני רואה חברים שסיימו עם המלווה לפני יותר מחצי שנה נוסעים בחוסר בטחון ובקושי מכירים את האוטו (אומנם לא אשמתם, אבל מישהו צריך להסביר להם דברים בסיסיים כמו בדיקת שמן/מים, לחץ אוויר, נורות בלוח שעונים).

לאלה שכתבו שבתקופת המלווה בקושי נהגו ושזה לא הועיל להם ב"שיט"- אז אתם יודעים לנהוג, יש לכם בטחון, יש לכם ESP ו6 כ"א, אבל מה תעשו בשניות לפני שחס וחלילה תהיה תאונה, או איך תמנעו מלהגיע למצב כזה שנובע מחוסר נסיון?

מישהו פה כתב שאם תקופת המלווה תהיה 6 חודשים, ילדים יתחילו "לגנוב" להורים את האוטו בלילות. אז בוא אני אחדש לך, ילדים בשכבה שלי שרק קבלו רישיון "גונבים" להורים את האוטו בלילות בלי לשים ז** על אף אחד, כי הרי זה ליסינג ולא משלמים על דלק או על תיקונים.

לדעתי ב-3 החודשים הנוספים יהיה אפשר לסוע בלי מלווה עד שעה מסויימת, נגיד 21:00 כשמתחילים לצאת וקורה שעושים שטויות.

פורסם
ילדים בשכבה שלי שרק קבלו רישיון "גונבים" להורים את האוטו בלילות בלי לשים ז** על אף אחד, כי הרי זה ליסינג ולא משלמים על דלק או על תיקונים.

אז תגיד לילדים בשכבה שלך שהם נוסעים בלי ביטוח ואם הם יעשו תאונה - אף אחד לא ישלם את העלות

(שיכולה להיות אסטרונומית ובקלות להגיע למיליוני שקלים במקרה של נכות ושיקומים) של ההשלכות של התאונה שלהם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תבדוק את הפוליסה שלך.

ביטוח חובה תופס אך ורק כאשר אתה נוהג עם רישיון נהיגה בתוקף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לדעתי ב-3 החודשים הנוספים יהיה אפשר לסוע בלי מלווה עד שעה מסויימת, נגיד 21:00 כשמתחילים לצאת וקורה שעושים שטויות.

אין פה עניין של דעה- זה כתוב בכתבה שחור על גבי מסך:

הכוונה היא לחייב ליווי בשעות הלילה - החל ב-21:00 - בשלושה החודשים שיתווספו לתקופה הנוכחית.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מישהו פה כתב שאם תקופת המלווה תהיה 6 חודשים, ילדים יתחילו "לגנוב" להורים את האוטו בלילות. אז בוא אני אחדש לך, ילדים בשכבה שלי שרק קבלו רישיון "גונבים" להורים את האוטו בלילות בלי לשים ז** על אף אחד, כי הרי זה ליסינג ולא משלמים על דלק או על תיקונים-המישהו הזה הוא אני

ושוב אני לא מבין מה אתה חושב שאתה מחדש לי, ברור שיש ילדים שגם היום לא מחכים לסוף החודשיים של המלווה ולוקחיים את הרכב בלי שההורים ידעו אז רק תתאר לך מה יקרה בחצי שנה כזאת , פשוט סדום ועמורה

האמת פשוט לא הבנתי את הנק'

לדעתי ב-3 החודשים הנוספים יהיה אפשר לסוע בלי מלווה עד שעה מסויימת, נגיד 21:00 כשמתחילים לצאת וקורה שעושים שטויות

סלח לי אבל אלו פשוט שטויות במיץ, ומה יהיה ב8:30 כשאיזה ערס יעשה תחרות מי יותר חזק: הוא או העץ?

אם אתה לא עושה לגמריי אז אין מה לעשות בכלל

.

בקיצקץ כיאה למדינתינו המרובעת, כתמיד הפיתרון הוא מסביב ולא בדיוק אל המטרה

הפיתרון הזה מחמיץ לגמרה את מטרת העל של מלחמה בתאונות הדרכים , הוא לא ידגדג לכמות התאונות

זה מזכיר לי שאם לא יאשרו להישתמש בסמים אז לא יהיו כאלה ברחובות, להיפך זה רק נותן לגיטימציה לפושעים לעשות מזה כסף או שאם אמא לא תאשר לבת שלה בת ה16 לישון אצל חבר שלה היא לא תעשה אתזה, ועוד איך הי תעשה את זה על א***ע

פסיכולוגיה בשיט

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני למדתי בחו"ל עם 12 שיעורים, שגם הם לא חובה שם.

אין שם גם תקופת מלווה.

מה שכן, ההורים שלי אמרו לי שעד שאני לא עובר 500 קילומטר עם אחד מהם, אסור לי לקחת את האוטו לבד.

זו חשיבה נכונה לדעתי, גם אם אין חוק שאומר את זה בפירוש.

(עזבו שהם ירדו מזה אחרי שבוע כשהיה לי דייט עם מישהי והם היו עייפים מדי בשביל לקחת אותי...)

פורסם
אני למדתי בחו"ל עם 12 שיעורים, שגם הם לא חובה שם.

אין שם גם תקופת מלווה.

מה שכן, ההורים שלי אמרו לי שעד שאני לא עובר 500 קילומטר עם אחד מהם, אסור לי לקחת את האוטו לבד.

זו חשיבה נכונה לדעתי, גם אם אין חוק שאומר את זה בפירוש.

(עזבו שהם ירדו מזה אחרי שבוע כשהיה לי דייט עם מישהי והם היו עייפים מדי בשביל לקחת אותי...)

מסכן ההורה שייצטרך לעבור 500 ק"מ עם הבן שלו... ייצטרך סטוק של שקיות הקאה...

פורסם
דיברתי על נהגים אחרי תקופת המלווה.

אבל אני התייחסתי לבחור שדיבר על אלו שנוהגים בלי מלווה - בתקופת המלווה.

אז מה קשורה ההערה שלך ?

פורסם
מסכן ההורה שייצטרך לעבור 500 ק"מ עם הבן שלו... ייצטרך סטוק של שקיות הקאה...

בחו"ל זה שונה, יש להם כבישים מהירים שיכולים להגיע לעשרות אלפי קילומטרים.

ומי זה לעזאזל "יוסי פרנקוס השני?"

• תוכן חדש...